Ja, ni läste de!!! De stora hoppet😂😂 Jag hoppade idag i tältet men jag skulle nog inte säga HOPPADE 😂😂 de va markarbete med lite 3dm ”hinder”. De var första gången jag hoppade med honom och det var kul!! Jag vill gärna göra om de, fast kanske lite högre😉 Jag är inte hopp räd utan det var mer att jag inte hade ridväst och att jag visste inte hur han skulle reagera så detta var bara början...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Några bilder från förra året:)))))

Förra året var helt ok asså, jag kan iaf inte hitta nått dåligt med de!

Positivt: Jag blev medryttare på Matrix, jag har snart nått 1000 följare på instagram (hur sjukt??:)<3), jag har fått nya vänner, jag startade bloggen m.m. Mycket bra hände, hoppas ni hade ett lika bra år som mig om inte bättre:) PS. jag vet att jag är lite sent ute med hejdå 2017 och hej 2018 men, men bättre försent än aldrig

Likes

Comments

Ägkligen ett bra ridpass!!! Ni fattar inte hur länge jag har velat ge upp på honom med har aldrig gjort de och nu, nu var de ett helt ok ridpass. Jag fick fram honom i galopp!!! Har typ inte fått de på 1 eller 2 veckor:( Jag har märkt att han går bättre i tältet än i ridhuset vilket är tråkigt eftersom att min kompis rider bara i ridhuset för att hon inte tycker om tältet av nån konstig anledning😂 men, men jag får rida i tältet och i skogen tills jag har lärt mig hur han funkar, sen får jag rida i ridhuset!! Hon som äger honom rider i ridhuset och då funkar han som vanligt men inte med mig...

Min första skoldag var bra!! Jag började 9/1. De ska börja en ny tjej i klassen och jag är exalterad PS.jag vet vem hon är men är ändå exalterad!!

Likes

Comments

(LÄS LÄNGS UPP OCH NER FÖRST)

2017-2018 mitt nyår var fantastiskt hoppas ni hade de lika bra som jag❤️

De va ett tag sen eller? Är det jag som saknar bloggen bara😉

Jaja nytt år och nya möjligheter!! Ska fokusera på ridningen mer och på skolan!! Jag går snart i 9:an så jag måste välja vad för gymnasie jag vill gå på och jag vill bli veterinär!!

Likes

Comments

Igår sov jag över hos min kompis och då råkade jag skära mig på tummen för att vi skulle äta grönsaker med dipp, men jag tänkte inte så mycket på de, jag satte plåster på de och sen så var allt som vanligt!!

Idag när jag skulle rida så red jag barbacka pga jag hade glömt mina ridskor hos min andra kompis. Jag började med att skritta fram på ryggen men sen longerade jag honom men det gick inte så bra så jag prövade sitta upp igen och han lyssnade JÄTTE bra verkligen, han lyssnade på skänklar och tyglarna!! Såna här dagar vill man ha!! Men när jag red så ser jag på Matrix att han var lite röd på pälsen och jag tänkte: är det jord?? Asså vem tänker äns så? Aja men jag tog av mig min ridhandske och såg att hela min tumme var blodig så jag hoppade av hästen och gick in till stallet igen och bad en kompis hålla honom medans jag tvättar min tumme👍

Likes

Comments

​​​​​Asså mina ridpass blir bara sämre och sämre... jag vet inte vad jag ska göra!!! Det gick inte idag, jag fick fram honom i trav i nån minut eller 2 men inte mer!! de slutade med att jag fick långshera (stav)honom så han fick träna iaf. Jag får damp asså vad ska jag göra? Snälla hjälp mig!!

Likes

Comments

Jag fick bestämma om jag skulle ta Matrix idag (onsdag) eller åka och sova över några dagar hos min syster. Det var ett ganska svårt val eftersom att jag tar alla chanser jag kan få med Matrix eftersom att jag vill träna mer, mer och mer men jag vill va med min syster som jag ändå har varit jätte tajt med men hon flyttade till Örebro och det är ganska långt härifrån så jag har liksom inte kunnat åka till henne efter skolan eller så eftersom att hon bor 1 1/5 timme härifrån. Så på de sättet tar jag ju alla chanser jag kan få med min syster.... Det var ett väldigt svårt val men det slutade med att jag stannar hemma med Matrix (men jag fick några julklappar va henne som ni ser på den sista bilden) och hon kommer på torsdagen istället:)

Så när vi åkte ifrån min syster så sjusade dom mig till stallet så jag kunde göra allt som man ska göra när man tar hand om en häst! Men sen när jag var klar med alla syslor så tänkte jag rida men tältet var upptaget (det var en lektion där) och i ridhuset så var det hoppning vilket betyder att alla som har privat hästar får hoppa då men eftersom att jag knappt kan få honom i galopp visa dagar så passade jag och väntade tills dom var klara. Efter typ 10min så var dom klara så jag gick ner till Matrix och tänkte göra iordning honom men då började lektion hästarna rida!! Så alla lektioner började 18.00 och slutade 21.00 så jag orkade inte vänta tills då för att kunna rida.... jag åkte hem!!

Vilket är trist eftersom att jag stannade hemma pga att rida och träna men så kunde jag inte de.

Likes

Comments

Idag i stallet så gick det helt ok, kunde ha gått värre men en sak dock var ju lite sisådär...

När jag skulle rida idag var Matrix blöt pga att han använder inte nått täcke för att han är inte trimmad så han behöver inte de!! (han är som en teddy björn) Så jag red barbacka, de var kul men jag tänkte bara skritta för att jag har kört så hårt med honom alla andra gånger så jag tänkte ta det lite lugnt men min envisa kompis som var med tyckte inte som jag och gick efter honom med en LÅNGT spö eftersom att han är så seg vilket gör att det är svårt att komma fram i trav och att fatta galopp:( Men då så kom han ju fram i trav och det var inte ett dug skumpigt!!! det var faktiskt kul men efter några varv på volten bestämts sig min ENVISA kompis att han skulle galoppera..... Det gick åt skogen kan jag säga, jag flög lite var som!!!! Han kom aldrig fram i galopp eller jo han kom fram men kanske en meter om ens de.... Efter typ en 10mins bråk med hästen så bestämde vi att min kompis skulle pröva (hon har en egen häst på samma stall) och det gick bra eller han lyssnade tillslut som alltid!!! Man behöver bara vara bestämd jag vet de men asså så mycket som jag håller på med honom för att få honom i galopp visa dagar det är ta mig f*n de svåraste som nånsin går att göra!!! Tänk så här: Om du har en trasig tvättmaskin så måste du ju laga den för att få den att funka men även fast du försöker tusen gånger om så måste nån hjälpa dig eller hur? (om du inte är händig da) det är så det är för Matrix typ. Det är svårare än vad man tror!!

​Hjälp med hur jag ska göra med Matrix!! Tips?   

Jag vet att jag måste träna honom så att han får muskler för det har han icke.

Likes

Comments

Min jul var helt ok:)

Det började med att jag vaknade nånstans runt 7 på morgonen och öppnade ett packet som innehöll 2 läpprodukter och lösnaglar. Sen så startade jag en blogg (denna blogg givetvis) och började skriva ett inlägg men jag han inte skriva klart tills min pappa ringde och sa att jag skulle börja göra mig iordning för att vi skulle till stallet en sväng.

Efter stallet så bytte jag om till min jul outfit och sminkade mig lite. Sen var det bara att åka iväg till min mamma (hon jobbade på morgonen) och hämta henne och sen åka vi vidare till min syster och hämta henne....

När vi kom fram var det ganska stelt mellan min familj och min släckt pga att vi inte har setts på ett tag.

Vi åt mat,fikade och kollade på kalle anka och sen åkte vi hem och öppnade packsten direkt:)

Nu sitter jag här och skriver detta inlägg(men jag lägger inlägget dagen efter) men jag tror att jag ska duscha efter jag är klar med detta inlägg:)(vilket jag gjorde):)

God jul<3<3<3 mina julklappar + 1500kr-> (skryter ej)

Likes

Comments

I dag är det julafton och jag ska åka till min moster och fira jul. Efter de så åker vi hem och öppnar packet så när vi är hos min moster och mina kusiner ska vi bara äta och kolla på kalle anka och sen åka hem på kvällen.

Jag har vart i stallet och fotat Matrix:)

Ett kort inlägg men det är ju jul liksom:) En bra dag att börja blogga på!!!


OBS! Jag tog ganska många kort och jag försökte lägga in dom på datorn men kabeln var sönder så jag måste köpa en ny:(

Likes

Comments