View tracker

Just nu i talande stund är det torsdag och jag är sjuk. Men förhoppningsvis när det här inlägget släpps spelar jag en innebandymatch på min skola som jag berätta om i ett tidigare inlägg. Men jag hade tänkt att berätta vilken min favorit julfilm är. Jag är ingen film expert men jag har sätt några så min personliga favorit är ensam hemma. Jag tycker om den eftersom den är väldigt fantasifull och inte så verklighetstrogen. Jag kommer nog aldrig tröttna på den filmen även fast man vet när allt händer och sker. Jag tror att de flesta faktiskt har sätt den filmen men om du inte har det måste du göra de nu i jul. Ensam hemma brukar alltid sändas i juletid så kolla på TV-tablån när jul närmar sig så du inte missar den. Här kommer lite bilder ifrån filmen som jag hitta på we heart it.

PussPuss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Hej hörrni! Hur mår ni? med mig är det hyfsat. Snart är det jul och man får önska sig julklappar. Jag tycker att det kan vara lite svårt att önska sig saker bara sådär men om man går på stan en dag kommer man på en massa grejer. Men här kommer iallafall tre saker som jag verkligen önskar mig:

1. Det första jag önskar mig är ett malene birger skal. Jag vet inte om jag vill ha det svarta eller beige skalet. Vilket tycker ni är snyggast? .Malene Birger skal

2. Hörrni kolla in den här tröjan!!! Jag har velat ha en sån här tröja länge fast i typ grå eller svart men nu när jag såg en vinröd blev jag kär. Calvin klein tröja

3. Sedan önskar jag mig presentkort till att fixa naglarna.

PussPuss

Likes

Comments

Så nu hörrni har jag snart varit sjuk i en vecka vilket inte är så kul. Ett problem för mig är att jag kan ha lite svårt att sitta still även fast jag mår skit. Jag tänkte iallafall ge er lite tips på saker man kan göra när man är sjuk. Jag förstår att man kanske inte orkar göra alla dessa saker är man är supersjuk, men om man har lite feber så är de här sakerna perfekta:

1. Börja kolla på någon ny serie. Jag börja kolla på SKAM och jag är fast!!

2. Om man mår hyfsat rekommenderar jag att plugga lite på det man missat i skola jag menar det är ju inte så kul att vara jätte efter

3. Ett tips är internet shopping. Jag vet om att man kanske inte har pengar som jag hahah "parapank". Men om man söker runt kan man hitta jättebilliga saker, så det är ett starkt tips.

4. Något som jag älskar är pinterest vilket är en app med massor av saker. Du kan hitta massor av DIY, decors och recept. Så när jag är sjuk pinar jag massor av grejer som jag kan göra när jag blir frisk.

5. Något annat som är bra att göra är att ladda över bilder till datorn eller radera bilder vilket inte är superkul.

6. Ett annat tips är att planera t´ex läxor och planer för framtiden i en kalender så allt blir mycket enklare.

PussPuss

Likes

Comments

Hejsan hörrni! Idag blir det lite jul inspoo på schemat. Jag älskar själv när bloggare gör såna här inspirations inlägg för jag blir så inspirerad. Dock när man försöker t`ex göra något liknande ser det fucked ut men vem bryr sig?!

PussPuss

Likes

Comments

Hoppas ni har haft en bra dag idag! Jag är ju sjuk så jag har inte haft det bäst men så är livet. Men nu hade jag tänkt att få lite jul känsla så här kommer lite svar om julen:

1. Vad är det typiska jag har på mig på jul? Jag brukar ha på mig något finare och ha RÖTT nagellack. Är det bara jag men den ända gången jag har på mig rött nagellack är under julen och därför passar man ju på.

2. Vad äter jag på julen? Jag är inget jättefan av julmat men jag brukar äta köttbullar typ haha. Men jag tycker annars om lussebullar och pepparkakor haha sedan älskar jag julmust seriöst det bästa som finns.

3. Vad är den bästa julklappen att ge? En julklapp som alla blir glada för är ju godis. Jag skulle säga att det funkar att ge till alla och det är inte heller superdyrt. Sedan kan man ju ge det på ett roligare sätt som i t´ex en mugg.

4. Hur brukar granen se ut? Jo den brukar vara stor fyllig med massor av fina julkulor i guld och silvriga färger. Hhaha nej skoja. Våran julgran brukar vara gles och ful. Den brukar tappa allt barr jättesnabbt samtidigt som vi har julkulor som jag gjorde när jag var tre år.

5. Vad ska jag göra på jullovet? Jag har inget planerat just nu men om jag känner mig själv kommer jag ha planer snart.

6. Vart brukar jag fira jul: Jag brukar fira jul i min sommarstuga eller hos min mormor och morfar. De vi brukar fira med är just min mormor och morfar så de brukar vara väldigt lugnt och skönt.

Likes

Comments

Hej hörrni nu är det tisdag och jag är sjuk. Jag var ju sjuk i torsdags och fredags men i helgen mådde jag bättre. Sedan skulle jag gått till skolan igår men på morgonen spydde jag så blev hemma. Jag har fått någon sorts maginfluensa så igår mådde jag skit, jag kunde inte gå upp eller göra något. Om ni undrar så var inläggen igår tidsinställda vilket var tur att jag hade gjort annars hade de inte blivit några inlägg. . Men i natt sov jag jättebra vakna inte en enda gång men vakna dock kl 07 idag. Idag har jag inte gjort något förutom att kolla på tv och spela mitt favorit spel på mobilen bloons.

Men på fredag är det årets höjdpunkt i skolan nattlandbandyn. Jag hoppas jag är frisk till dess vilket jag tror. Nattlandbandyn går ut på att varje klass har två lag ett tjej ett kill eller ett mixat lag. Varje lag ska klä ut sig till något och sedan är det som en tunering mellan lagen hela natten. Mitt lag med tjejerna i klassen ska klä ut sig till cowboys vilket ni såg i min ullared haul.

Puss Puss

Likes

Comments