De senaste dagarna har solen varit framme en del och man börja få vårkänsla. När solen tittar fram kommer även min kappa fram som jag köpte i Stockholm. Jag älskar kappan jättemycket eftersom att den har perfekt längd och jag älskar färgen. Därför tog jag lite bilder för några dagar sedan ute som jag nu tänkte visa er.

//Kappa DM retro//Tröja gina tricot//Byxor cubus, har gjort slitningarna själv//

PussPuss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Mån: Idag har det inte hänt något speciellt.

Tis: Dans.

Ons: Dans.

Tors: -

Fre: Matte läxa So läxa. Åka till sommarstugan.

Bild ifrån julas.

Likes

Comments

Om jag hade haft mycket pengar vad skulle jag då köpa?... Jo jag hade nog slagit till på en eller två design väskor. Jag tycker själv att väskor är ganska kul men har inte överdrivet många haha. Men här ser ni några av alla väskor jag vill ha.

PussPuss

Likes

Comments

Hello! Här om dagen kände jag att inget var framför mig och att jag inte hade nått roligt inplanerat. Jag tänkte en liten stund och det tog inte lång tid att komma på roliga saker som ska ske detta år. Därför hade jag nu tänkt att presentera några av de roliga saker som jag har inplanerat 2017!!!

19 april- 23 april- Då ska jag till POLEN med min klass!!! Vi har sålt grejer och kämpat i snart tre år så det är verkligen en resa vi förtjänar. Vi ska där besöka koncentrationsläger som Auschwitz. Jag kommer nog göra ett inlägg om resan mer detaljerat inom snar framtid.

17 maj- Ska jag och min bästa vän Maya till Stockholm för att se Shawn Mendes aaaa så kul. Båda vi två längtar så mycket och vi övar in låtarna varje dag så dom ska sitta till konserten.

13 juni- Jag längtar till det datumet med blandade känslor eftersom att jag vill ha lov mer än nått annat samtidigt som det känns lite läskigt att börja gymnasiet. Alltså slutar vi skolan den dagen.

7 juli- Ska jag på Håkan Hellström här i Örebro med nästan alla mina kompisar vilket ska bli så kul. Konserten kommer vara utomhus så vi får hoppas på fint väder.

25 okt- 6 nov- Då ska jag till THAILAND!!! Jag har inte berättat det men jag ska ditt på höstlovet med min familj och Ebbas. Vi brukar alltid åka på någon sorts semester med dem och i år blev de Thailand, men det är långt kvar tills dess och först ska vi njuta av sommarn.

PussPuss

Likes

Comments

Hello! I morse vakna jag halv åtta och har sedan dess legat och kollat på unga mammor vilket är ett sånt bra program btw. Om några minuter ska jag upp ifrån sängen och gå ner och göra frukost, men jag vet inte riktigt vad man ska äta? Igår var det en supermysig dag då jag hann med mycket saker, men runt klockan tre börja jag kolla på filmen "the 5th wave" vilket var en superbra film som jag rekommenderar att se. I slutet av filmen somna jag och sov i en timme så blev superpigg på kvällen och somna halv två.

Idag har jag inget planerat och jag tro att de förblir så. Det ändå jag måsssste göra idag är att städa upp mitt rum efter att Amelie sov här, plugga engelska och skriva klart min So uppsats. Annars ska jag kanske gymma eftersom att jag inte gjort det den här veckan. Hoppas ni får en fin dag!!

PussPuss

Likes

Comments

God morgon!! Imorse vakna jag tio över sju av att Amelie som sovit över här skulle upp och träna, så då passa även jag på att gå upp "eller alltså jag ligger kvar i sängen haha". Idag vet jag inte riktigt vad som ska ske men ska kanske träffa nån kompis och hitta på nått, vi får helt enkelt se.

Igår var det fredag och vi hade NP i svenska skrift och jag tycker faktiskt att de gick bra. Vi började klockan tio över nio och sluta tio i tolv och vi fick även gå hem då såååå skönt. Dock gjorde jag typ inget igår efter skolan förutom att kolla på TV hehe. På kvällen var jag med några kompisar och käka sushi och sedan klocka halv tio kom Amelie. Men idag ska de bli en bra dag har jag bestämt, dock måste jag plugga lite, Vi syns senare, ciao<333

PussPuss

Likes

Comments

Den senaste veckan har jag haft en sån dille på banangröt, jag vet de låter skitäckligt men det är sååå gott. Jag tycker inte alls om vanlig gröt men med det här receptet blir det så mycket godare och sötare. Det du behöver är:

En banan.

1 dl havregryn.

2 dl valfri mjölk "jag har mandelmjölk".

Bär eller chiafrön till topping.

Det jag gör är att koka ihop havregrynen och mjölken i någon några minuter och sedan tar jag i ungefär 2/3 av bananen och blandar. När det har blivit en bra konsistens häller jag upp den och toppar med lite bär, chiafrön och resterande del av bananen. Voila har vi e jättebra frukost!


PussPuss

Likes

Comments

  • Vår feeling

    " De senaste dagarna har solen varit framme en del och man börja få vårkänsla. När solen tittar fram…"

  • Veckans planer

    " Mån: Idag har det inte hänt något speciellt. Tis: Dans. Ons: Dans. Tors: - Fre: Matte läxa So läxa…"

  • Dröm väskorna

    " Om jag hade haft mycket pengar vad skulle jag då köpa?... Jo jag hade nog slagit till på en eller …"

Instagram@josseanderson