Hörrni vad har hänt med vädret?! Det har varit sol och över tjugo grader i förgår och igår, sååå skönt. Igår var jag, Wera och Amanda på en liten picknick som var supermysig och sedan tog vi en kvällspromenad. Idag har jag hittills bara sprungit och den rundan kändes bra, jag har även pluggat lite. Idag ska jag och nästan hela tjejgänget ses hos Wera och ha lite grillfest och bara ha supertrevligt. Jag och Wera hade också tänkt att träffas lite innan och ta bilder tillsammans som förhoppningsvis kommer komma upp på bloggen, puss puss<33

Den här lilla söta bilden togs igår på Wera och Amanda

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu var det ett tag sedan kan man säga näst in till en månad sen. Under den tiden har jag checkat några av de nationella proven, varit på klassresa i Polen och införskaffat en ny dator.

Nu i helgen har jag haft de superskönt och härligt med massor av fina vänner. I fredags var det hela 22 GRADER!! vilket var helt sjukt. Det fira såklart jag och mina kompisar med grillning och sedan chilla vi bara. När jag kom hem kolla jag på tv och somna runt halv tre tiden. Dagen efter åkte jag, Wera och Maya å gymma vilket var superkul eftersom att de var ett tag sedan jag var där. Efter gymmet kika vi på stan en kortis men jag hitta inget tyvärr:( Efter stan gick vi hem till Wera och fika lite och runt sex tiden åkte vi alla hem till sig. Sedan på kvällen var jag hemma själv så då kom Maya och Tuva och sedan runt 22 Wera, de åkte hem runt tolv. När de åkte hem var det bara att börja städa och runt ett var jag klar. Då la jag mig i sängen kolla youtube och sedan var de godnatt.

Idag har jag haft en riktig chill dag utan krav vilket har varit superskönt. Jag har varit ensam i princip hela helgen och det har varit så skönt måste jag erkänna. Mamma och pappa kommer hem om ungefär två timmar och innan dess ska jag städa upp lite och göra kvällsmat till mig. Hoppas ni får en fin kväll.

Bjuder på en lite selfie

Likes

Comments

Lördagen är slut och mer än en och en halv timme av söndagen har gått. Jag sitter uppe själv och tittar på lite olika serier samtidigt som jag tänker på lite framtids planer. Jag har kommit fram till att jag har några men helt ärligt kretsar många av de kring gymnasiet. Jag har blandade känslor kring gymnasiet, det ska bli kul med något nytt samtidigt som det är skrämmande. Det som jag dock har mest ångest över är om mitt meritvärde räcker hela vägen till att komma in på den skolan och linjen jag vill gå på. Om jag inte kommer in på det jag vill har jag verkligen ingen aning om vad jag ska göra. Jag har verkligen ställt in mig på att jag inte kommer komma in på de jag vill eftersom att jag vill hellre bli positivt överaskad än negativt. Jag måste dock sluta tänka på gymnasiet hela tiden pga att så mycket av min energi går åt till de. Jag kan gå in flera gånger per dag och kolla på vad meritvärdet har varit på skolan tidigare år så jag kan få fram sannolikheten om jag ska komma in eller inte. Som ni kanske märker har jag inget tålamod och jag hatar att inte ha kontroll på saker och ting som ska hända. Vi kommer få reda på om vi kommit in eller inte den 10 april så jag får vänta tills dess. Jag är ganska orolig för detta men får hålla tummarna och om jag inte skulle komma in på mitt förstahandsval får jag bara anpassa mig, SÅNT ÄR LIVET.

PussPuss

Likes

Comments

Hello hello! Nu var det ett tag sedan jag blogga och jag har egentligen ingen förklaring till de har bara varit lat. Hittills idag har jag pluggat NO till Np som är på tisdag då vi har fått ämnet kemi vilket känns både positivt och negativt. Resterande del av denna dag ska tillbringas med Maya och Ebba och vi ska nog bara mysa. Min tanke är att baka något tills dom kommer men får se om jag hinner. De kommer åka hem runt klockan sju och därefter ska jag nog bara plugga och sedan somna i skaplig tid som vanligt. Hoppas ni får en fin söndag, puss puss<3333

PussPuss<3

Likes

Comments

De senaste dagarna har solen varit framme en del och man börja få vårkänsla. När solen tittar fram kommer även min kappa fram som jag köpte i Stockholm. Jag älskar kappan jättemycket eftersom att den har perfekt längd och jag älskar färgen. Därför tog jag lite bilder för några dagar sedan ute som jag nu tänkte visa er.

//Kappa DM retro//Tröja gina tricot//Byxor cubus, har gjort slitningarna själv//

PussPuss

Likes

Comments

Mån: Idag har det inte hänt något speciellt.

Tis: Dans.

Ons: Dans.

Tors: -

Fre: Matte läxa So läxa. Åka till sommarstugan.

Bild ifrån julas.

Likes

Comments

Om jag hade haft mycket pengar vad skulle jag då köpa?... Jo jag hade nog slagit till på en eller två design väskor. Jag tycker själv att väskor är ganska kul men har inte överdrivet många haha. Men här ser ni några av alla väskor jag vill ha.

PussPuss

Likes

Comments

  • Picknick

    " Hörrni vad har hänt med vädret?! Det har varit sol och över tjugo grader i förgår och igår, sååå s…"

  • Helgen

    " Nu var det ett tag sedan kan man säga näst in till en månad sen. Under den tiden har jag checkat n…"

  • Tankar kring gymnasiet

    " Lördagen är slut och mer än en och en halv timme av söndagen har gått. Jag sitter uppe själv och t…"

Instagram@josseanderson