Hej hej! Nu är det tisdag och jag skulle egentligen suttit i en bil mot Sälen, men det har blivit ändrade planer. Mamma blev sjuk för någon dag sedan och kände därför i morse att hon inte hade ork att sträckköra i 4 timmar så vi åker imorgon då pappa kommer hem så han kan köra oss. Lite tråkigt men samtidigt lite positivt för att de gör att jag kan fira Maya med mina vänner på pinchos. Maya fyller hela 16 år imorgon men vi ska fira henne en dag i förväg. Dock finns det en negativ sak till vilket är att jag har fått skitont i halsen. Igår kväll kände jag lite men hoppades att de skulle försvinna under natten men inte gjorde de det. Dock har det blivit bättre under dagen men det känns fortfarande.

Igår var jag och mina kompisar på filmen "a cure for wellness" vilket var en film som pågick i 2h och 30min vilket det absolut inte kändes som. Filmen var lite speciell men var väldigt bra ändå. Det var en film som man var tvungen att tänka mycket i och efter filmen hade jag och kmina kompisar en lite diskussion om filmens slut och då började filmen klarna upp lite bättre. Jag rekommenderar att se den men kanske inte ensam eftersom att den var lite svår att förstå... iallafall för mig hehe.


PussPuss

Likes

Comments

Hej finisar! Idag har det bara varit en riktig chilldag med lite städning och youtube tittande. Jag har även packat inför Sälen som ni vet att jag ska åka till nu över sportlovet. Jag kommer antingen åka ditt imorgon eller i övermorgon det är oklart än men jag har ändå börjat packa lite smått. På bilden ser ni inte allt jag ska ta med men ni får en liten helhet på det. Jag hoppas att ni som har sportlov har det bra och till er som får det snart säger jag bara håll ut de kommer!

PussPuss

Likes

Comments

Mån: Imorgon ska jag gå på bion a cure for wellness med mina vänner, jag måste även packa inför sälen.

Tis: På tisdag blir det resa mot sälen whiii!

Ons,Tors,Fre,Lör: Skidåkning.

Sön: Då blir det hemfärd och söndagsångest!!!

Ja här har ni en lite snabb överblick över mitt sportlov.

PussPuss

Likes

Comments

Tjenare! Idag vakna jag halv sju, eeee.. Det var absolut inte kul eftersom att jag verkligen behövde sova lite, men vad ska man göra åt saken. Det jag har hunnit med idag är att åka in till stan, gymma och kolla lite i affärer. Idag gymma jag med Wera och vi körde lite löpband och styrka. Vi körde rn maskin för rumpan och damn vad jag kommer ha träningsvärk imorgon.

Något som är skönt är att vi har sportlov, YAAY!! Det gör att det finns 0% söndagsångest idag. En till sak som är positiv med lov är att man slipper tänka att oj nu börjar klockan bli sent nu måste jag sova utan nu kan man va uppe mycket längre och hinna med mer grejer. Så nu resten av dagen och kvällen ska jag packa lite inför sälen och sortera i några lådor som jag nämnde igår lite snabbt.

Igår och i förgår har jag varit med vänner på kvällen men idag blir jag ensam vilket faktiskt ska bli lite skönt på något sätt. Jag brukar nämligen inte tycka om att vara ensam och bara kolla på film men idag ska det bli sjukt skönt eftersom att jag är så fruktansvärt trött.

PussPuss

Likes

Comments

Hejhej! Som ni såg i mitt tidigare inlägg hade jag mycket planer för denna dagen och jag kan glatt berätta att alla punkter på min to do list är nästan checkade. Den punkten som tog absolut längs tid var att möblera rummet. Själva ommöbleringen tog inte jättelång tid men att städa och sortera allt tog flera timmar. Jag har iallafall nu städat en bokhylla i mitt rum som var kaos och en lien byrå. Imorgon kommer jag ge mig på mina två alex five drawers som är fulla av skit. Det kommer ta sjukt lång tid men jag har absolut inget planerat inför morgondagen så det blir nog bra. Nu resten av denna dag har jag lite planer kvar jag ska träffa några kompisar och sedan ska Wera komma hem till mig och käka till melodifestivalen. Jag ska även kolla ut nya möbler till mitt rum eftersom att jag vill ha förändring. Det kommer komma ett inlägg på mitt rum inom snar framtid men måste bara fixa de sista först. Nu ska jag bara sminka mig och kolla på youtube så syns vi, hej då.

PussPuss

Likes

Comments

God morgon folket! Idag vakna jag halv åtta av mig själv vilket var skönt på ett sätt men hemskt också. Men om vi ska se det ifrån det positiva hållet kommer jag hinna med så mycket idag. Jag har gjort en liten to do list för att bli så effektiv som möjligt. Jag ska:

Duscha håret och blåsa.

Möblera om mitt rum- just nu är jag i en sådan period då jag måste ha omställning och vill därför resa eller bara göra något nytt. Dock blir det ingen resa för min del men det blir en lite förändring i vardagen om jag möblerar om mitt rum.

Träffa kompisar.

Städa upp i mitt rum.

Plugga- ja där kom den, man ska enligt mig inte behöva ha en tanke på läxor när man har lov men vi har en del prov och inlämningar till veckan efter sportlovet så måste börja plugga nu eftersom att jag ska iväg onsdag till söndag.

Här kommer en liten bild ifrån igår.

PussPuss<33

Likes

Comments

  • Sälen inställt

    " Hej hej! Nu är det tisdag och jag skulle egentligen suttit i en bil mot Sälen, men det har blivit …"

  • Min packning inför Sälen

    " Hej finisar! Idag har det bara varit en riktig chilldag med lite städning och youtube tittande. Ja…"

  • Mitt sportlov

    " Mån: Imorgon ska jag gå på bion a cure for wellness med mina vänner, jag måste även packa inför sä…"

Instagram@josseanderson