Tänkte börja om på nytt och ta det här på allvar så jag bestämde mig för att skaffa en ny blogg.
http://nouw.com/josefineenarsson

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Mina favoritlåtar just nu!
The Feeling - Justin Bieber
We don't have to take our clothes of - Ella Eyre
Stay - Kygo
Kanye - The Chainsmokers

Likes

Comments

Min största dröm är att få åka till New York.
Det är nog den finaste staden i världen enligt mig.

Likes

Comments

Nu är det freaking 2016!!?
När man var liten så tänkte man typ att "år 2016 kommer det springa runt robotar överallt, bilarna kommer att flyga och alla är supersmarta"
Whell, nu är vi är och det är ju inte som man tänkte sig när man var liten men det är ändå ganska coolt.
Tiden går väldig fort, det känns som att det var igår vi firade för att det skulle bli 2015.
Aja, gott nytt år på er peepz. 2016 kommer bli amazing.

Likes

Comments

Handling: I Glee får vi följa skolungdomarna på McKinley High där vi har en salig blandning av hejaklacksledare, fotbollsspelare och nördar. I ett försök att återuppleva sin barndomsdröm bestämmer sig skolans spansklärare Will Schuester (Matthew Morrison) att ta över kören och leda den till nya glansdagar, något som visar sig vara svårare än han trott då skolan vägrar finansiera projektet. Till sin hjälp har han en grupp på 6 fantastiska sångare och hela världen ligger framför deras fötter.

Handling: Fyra månader efter den tragiska bilolyckan, vilken resulterade i deras föräldrars död, försöker 17-åriga Elena Gilbert (Nina Dobrev) och hennes 15-åriga bror Jeremy (Steven R. McQueen) fortfarande klara sig igenom sorgen och gå vidare med sina liv. Elena har alltid varit drömstudenten; vacker, populär och involverad i både skola och vänner, men nu får hon allt svårare att gömma sin sorgsenhet för resten av världen. När skolåret börjar så finner sig Elena och hennes vänner allt mer fascinerade av en ny vacker och mystisk student, Stefan Salvatore (Paul Wesley). Stefan och Elena dras genast till varandra och Elena vet inte att Stefan är en flera århundraden gammal vampyr som kämpar för att leva ett naturligt och fredligt liv, samtidigt som hans bror Damon (Ian Somerhalder) är förkroppsligandet av våld och vampyrer. Nu är dessa två bröder, en god och en ond, i strid för att vinna Elenas själ, tillsammans med alla hennes vänner och resten av invånarna i småstaden Mystic Falls, Virginia.

Handling: Efter att en Youtube-video spritts sker ett mord i den lilla staden Lakewood, ett mord som öppnar dörren till stadens mystiska förflutna. Willa Fitzgerald spelar huvudrollen som Emma Duvall, en flicka som alltsedan hon börjat hänga med det "coola gänget", tappat kontakten med sin bästa barndomsvän Audrey.

Handling: Småstadspolisen Rick Grimes blir skjuten och hamnar i koma, en dryg månad senare vaknar han upp på ett övergivet sjukhus. Hans familj är borta, hans hemstad ser ut som en krigszon och verkar ha övergivits i all hast. Men det är inte det värsta, det går omkring halvruttna människor överallt, människor som borde vara döda men som ändå lever, de är "levande döda", de är hungriga och farliga. Snart får Rick reda på att något slags virus har spridit sig, ett virus som förvandlar människor till zombier. All media har upphört att sända och civilisationen har fallit samman. Rick måste nu försöka hitta sin familj och överleva i denna fasansfulla värld där döden lurar överallt. Men kanske är inte de levande döda det värsta hotet, utan rent av de människor som fortfarande lever.

Handling: Den populära amerikanska ungdomsserien Gossip Girl handlar om ett gäng överklassungdomar i New Yorks Upper East Side. Man får följa ungdomarnas liv som krestar kring fester, pengar, droger och vänskap. Gossip Girl bygger på en bok med samma namn skriven av Cecily von Ziegesar.

Handling: Serien följer de fyra tjejerna Aria Montgomery, Spencer Hastings, Hanna Marin och Emily Fields, vars gäng faller isär efter försvinnandet av deras "ledare", Alison DiLaurentis. Ett år senare börjar de motta sms från en mystisk figur som använder namnet "A", som hotar att avslöja deras hemligheter.

Dessa serier är superbra, jag kollar på alla haha. Hoppas att ni fick lite tips. Man kan se alla på Netflix.

Likes

Comments

.....I efterskott, hehe.
Jag har inte orkat blogga sen julafton, igår hade jag migrän och sov typ hela dagen men idag var jag på stan med kusinen. Jag hittade två tröjor som jag kanske lägger upp en bild på lite senare.

(Ni får nog se mina julklappar snart)

Likes

Comments

Till mamma:

Till en vän:

Kom inte på något till pappa, det är så svårt att handla till killar hehe.

Likes

Comments

Om 14 dagar är det jul!
Imorgon ska vi ta fram granen och sen på kvällen så kommer några kompisar hem till oss, det ska bli jättekul.

Likes

Comments

Asså jag säger hela tiden att jag ska blogga oftare och det händer ju..........inte.
Aja iallafall, snart är det jul och som jag har väntat.
Det ska bli så mysigt, jag lägger upp min önskelista snart.

Likes

Comments