De senaste 2 dagarna har vi inte gjort så mycket mer än och tagit de lugnt. Igår var vi vid poolen. Brände mina axlar och armar - Vanligt för mig :/ Vid 15 tiden blev de blixtrar, åska & regn så vi slutade bada, ville liksom inte utmana ödet! :) På kvällen var vi och åt på en restaurang med några andra, restaurangen hette Sea dog - lagom portioner och god mat.

Idag har de varit i princip samma. Var & handla lite godis mm. Efter de har de bara blivit poolen och snart ska vi ner och käka här på hotellet! :)


Likes

Comments

Igår var vi iväg på någon outlet där de fanns massor med butiker. Vi köpte några tröjor från något märke jag intr vet vad de heter. Vi var även inne på bland annat Tommy Hilfiger och victoria's secret! :D Finns ju "bara" fem stycken victoria's secret butiker i området vi befinner oss i. Efter all shopping stack vi till Ikea och skulle handla lite midsommar mat, men när vi väl var där blev de bara onyttiga saker vi köpte. Sen har vi bara varit på hotellet och tagit de lugnt med några andra familjer. :)
Haaaade

Likes

Comments

Idag har vi varit på en park som kallas Epcot. På parken finns de bland annat olika platser där de tagit lite av olika länder som t ex USA, Italien & Norge. De finns även typ en mindre variant av karuseller där de berättar om framtiden mm. Parken var bra men man bör tänka på vilket väder man har med sig under dagen, annars blir de bara för varmt och tråkigt. När vi hade varit på Epcot under dagen stack vi till ett ställe och käkade buffé. Bra pris och mycket hög kvalitet på maten. Verkligen prisvärt! På buffén var där olika sorters pastarätter, olika sorters kött, mycket sallad & efterätt alternativ! Mums!! 😍 Nu senare på kvällen har vi bara varit vid polen med några andra! ☺ Glad midsommar önskar vi till er i kalla Sverige! 😂😂 Haaaade! 😉

Likes

Comments

Idag har vi varit i ett område som heter Vineland tillsammans med en av de andra familjerna vi åker med. För er som inte vet vad Vineland är för något - det är typ ett område med massa butiker och mini restauranger, allt från Tommy Hilfiger till Nike mm. Värt att åka till om man är i närheten! :D Själv köpte jag ett par lila Air Max skor, super nöjd! Efter de åkte vi till en stor butik som hette Publik där de fanns massor med saker, allt från mat, chips mm till solkrämer haha ;) Där blev de mycket shopping! ;) Nu senare på kvällen stack vi och käkade på något som hette Hooters, tillsammans med två andra familjer! Riktigt god mat! 😍 Dit ska vi igen enligt mig!! 🍕🍕
Haaaade!!! 💕
Likes

Comments

Äntligen är jag framme, tog bara sådär 22 timmar från att jag gick upp till att jag kom till hotellet. Gick upp halv 6 för att hinna med tåget 06.13... Landade först i Frankfort i 2 timmar sen 10 timmar ytterligare. Men som tur kunde jag sova lite under restiden vilket är olikt mig hahah.. Snart ska vi gå ner och äta frukost. Hoppas de är bra hotellfrukost.. Haaaade :)
Likes

Comments

Idag är sista dagen innan jag beger mig här ifrån ett tag. Idag har jag varit och träffat Alexander och Hanna för ett sista hejdå. Vi har inte gjort så mycket. När vi var hemma hos honom blev såklart Hanna hungrig (hungrig jämt xD ) så vi stack till pizzerian i närheten - Alexander bjöd oss på käk, sååå snällt av honom! ;) Sen har vi bara varit ute och gått, bland annat till ett leke - blev av med dom då hahah... men aja, jag hittade dom iallafall i skogen senare xD Haaaade :) Kraaaam

Likes

Comments

Hej! Hoppas allt är bra med er?? :)
Men iallafall, jag ville ge www.nouw.se en TREDJE chans att blogga på nu hahah!! ;) Så därför tänkte jag börja igen, dock vet jag inte riktigt vad jag ska blogga om :/ Några förslag? :)

Jag fungerar på att dra ut en stund med några vänner innan jag nu åker iväg på tisdag morgon! :) De är ju trots allt sommarlov! ;)

Likes

Comments