Sundals Ryr's vackra kyrka! ✨💒
Igår sjöng jag på ett bröllop. Det var en väldigt speciell och rolig upplevelse dels för att jag fick se det vackra brudparet och dels för att utgångsmarschen var en utmaning. Justin Timberlake - can't stop the feeling. Det blev så bra och var så kul. Dan Rosengren var kantor och kompade mig till denna låt samt två sånger till och då kan det inte bli annat än bra. 🙌🏽

👰🏼💍🌷✨

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

- Från - en knälång, militärgrön, figursydd klänning som täcker bröstkorgen, vit kavaj och håret i en relativt strukturerad halvuppsättning - till - en vit, kortkort, paljettklänning, urringning, utsläppt hår, vilda lockar och lårhöga svarta mockastövlar, på en och samma dag.

Ett lite sent inlägg. Datumet är 27/8 och jag går upp och gör mig redo för att sjunga på ett dop. Som vanligt så gigar Wictor och jag på två håll så vi kan inte vara där och stötta varandra utan det får likaså göras på håll. Jag kände mig exalterad och såg fram emot denna dag - dagen levde upp till mina förväntningar om inte till det bättre t.o.m.

För att gå tillbaka några dagar så började denna veckan med feber och förkylning. Vilket ledde till att jag kände -Två gig på lördag och idag har jag ingen röst... Det här kommer inte funka. Förtvivlad och stressad. Då bestämde jag mig för att resten av veckan bestod av färsk ingefära och mycket sömn/vila. Häpen vaknade jag på lördags morgon som om viruset aldrig besökt min kropp. Sången i kyrkan gick väldigt bra. "En värld full av liv - Lejonkungen" & "Det vackraste - Cecilia Vennersten" Nöjd lämnar jag kyrkan för att förbereda mig inför nästa gig.

En Värld Full Av Liv - Lyssna här!

Åsebro festplats blev nästa anhalt för denna dag och WOW vilken rolig kväll. Denna gång stod jag på scenen vid baren med coverbandet HDC (HitsDotCom) Där blev det inga disney-låtar utan lite mer dansvänliga party-dängor. Vilken energi!! Trots att det var många tillställningar runt om kring oss så kom det en hel del folk till festplatsen denna kväll där dansbandet BlackJack stod för dansen och vi stod för partyt.
Avslutningslåt: "AC/DC - Highway to hell" 👊🏽💥

Sent in på natten kändes det att jag varit sjuk hela veckan och det skulle bli otroligt skönt att få komma hem och lägga sig 💤

Minnen för livet.

Tacksam så in i bomben🙏🏽


Likes

Comments