JOSEFIN GUSTAFSSON
KONTAKT: josefinclgustafsson@gmail.com

Jacka- Boohoo // Byxor- Zara // Skor- Adidas

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

1. Här // 2. Här // 3. Här // 4. liknande Här // 5. Här // 6. Här

Här är några av mina favoriter från det danska smyckesvarumärket Hvisk. Emma som jobbar för Hvisk kontaktade mig för ett tag sedan och frågade om jag ville bli så kallas stylist hos dem, vilket jag tyckte lät jättekul så självklart tackade jag ja! Min första beställning är redan påväg så förhoppningsvis ligger de hemma i Nyköping och väntar när jag kommer hem på Lördag och då ska jag försöka fota lite. In och kika för det finns massor med fint!!

Bilder lånade av Hvisk.com

Likes

Comments

Gör ett snabbt avbrott i mitt dötrista tentaplugg och listar ställen jag gärna hade varit på just nu...

HAWAII

Jag kommer aldrig glömma när jag och Fredrik checkade in på lyxhotell på Hawaii sista veckan av vår USA-trip. Drack champagne på balkongen med utsikten ovan. Bara han och jag


LAS VEGAS

En weekendresa till Vegas hade inte skadat just nu. Bo på sjuka hotell, gå ut på de gigantiska klubbarna, förlora pengar i spelmaskinerna och avsluta med en helikoptertur över Grand Canyon.


NEW YORK

Känns som det var 100 år sedan jag och Fredrik var i NY och jag drömmer mig verkligen tillbaka! Helst skulle jag åka dit i vår när träden börjar blomma så fint och man kan shoppa nya vårkläder. Hade dock inte tackat nej till en liknande resa som vi gjorde vintern 2013. Gå in på Starbucks och värma sig med en varm choklad mellan julshoppingen och hela staden är fylld med julpynt och julbelysning. SÅ mysigt.


LOS ANGELES

Min absoluta favoritstad. Hade kunna tänka mig att sitta på tjejernas balkong på Palazzo sippandes på en hemmagjord daiquiri och äta Crazy Rock´n Sushi i mängder innan vi avslutar kvällen på 1oak eller kanske Buffalo. På dagarna hade vi legat vid poolen, shoppat på Beverly center, hikeat i hillsen, dragit på roadtrip till Malibu eller sprungit runt på Universal.

Likes

Comments

Startade denna Söndag med tentaplugg... Dock lockade brunch med familjen mer så Fredrik och jag tog en promenad till Voyage dör vi åt tills vi inte orkade röra oss.

Sen fortsatte vi vara ute i det härliga vädret och tog några bilder innan jag var tvungen att återgå till mina böcker.

Vi hamnade till slut i soffan och satte på första avsnittet av The Fall säsong 3 som precis har släppts. Jamie Dornan som spelar Christian i Fifty Shades är en av huvudrollerna och egentligen den största anledningen till att jag ens började kolla på serien haha.... love him! Han är dock inte så trevlig i denna serie då han spelar en seriemördare MEN den är väldigt spännande. Se den!

Likes

Comments

Idag harr Missguided 50% på ALLT om du använder koden panic50. Ha en bra Måndag!

Likes

Comments

Fick så mycket fina presenter när jag fyllde 23 år och här är två av dem. Glas från Cervera som jag redan älskar! Så fina och framförallt- goda att dricka ur. Tycker av någon anledning att det är godare att dricka ur vissa glas än andra hehe. Sen de klassiska Swedish Grace muggarna från Rörstrand som jag kollat på så länge 

Ni hittar glasen här och muggarna här.

Likes

Comments

 • Blue

  "Jacka- Boohoo // Byxor- Zara // Skor- Adidas"

 • fall

  "Top - Missguided"

 • Mesh

  "​ ​Body - Boohoo // Kjol - H&M //Jacka - Boohoo"

 • Beige

  "Smycken - Ur&Penn sitter här och KÄMPARRRR med mina nuvvarande skoluppgifter så tänkte bara säga hä…"

 • Golden Light

  " Halsband - B ershka // Body - Boohoo // Jeans - Gina Tricot // Skor - Boohoo"

 • Hatt

  "​ ​Hatt - H&M // Top - Primark // Halsband - Bershka // Shorts - Boohoo // Skor - Adidas "