Hur kan man inte vilja ha egna barn efter att ha spenderat tid med min syster dotter, alltid glad och trots sina 2 år har jag nog aldrig träffat en så omtänksam liten unge. Brås väl på moster skulle jag tippa på 😉

Hann spendera drygt 3h med Elsa, vilket var en väldigt betydelsefull tid för mig. Har sen jag var kanske 7 tjatat och tjatat på mina 2 äldsta syskon att skaffa barn, och nu står jag här som moster åt den mest bedårande ungen i hela världen men är inte hemma så ofta och sen flyttade ju jag så har inte funnit tiden till att träffa henne så mycket som jag egentligen vill. Men nu är jag tillbaka hemma i Gävle och ska verkligen vara den bästa mostern hon kan föreställa sig!

Knatade ifrån pappa runt kvart i 8 för att hinna in på ICA och handa till mamma, passade på att köpa mig en Toblerone också. Jag har ju lovat mig själv att skippa godsakerna och fokusera på frukt och grönt, men hemska veckan är här kunde inte hålla mig. Packar mina varor och springer hem då maten står redo, kommer hem och packar upp. Vad är det jag glömt kvar på affären?? Min jäkla Toblerone!!!!!! Och ICA var tvär stängt. Så för en sekund rasade hela livet tills jag satte mig på cykeln och åkte till en annan affär och köpte min efterlängtade choklad. Tack gode gud för ni butiker som har öppet längre än andra!

Så här ser en glad mens människa ut efter att choklad har inhandlats!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu har det gått 2 månader sen jag sist loggade in på min bloggportal. Jag la helt enkelt bloggen åt sidan och fokuserade på mig själv.

Jag har under dessa 2 månader flyttat hem till mamma och Gävle igen, nått som till en början var rena drömmen. Som jag saknat mammas mat, men nu efter en månad längtar tillbaka. Tillbaka till staden där jag trivs. 
Anledningen till varför jag flyttade hem var att Marcus gjorde slut med mig, vi hade fått en super fin 2 att flytta in i med förstahandskontrakt (innan hade vi andrahand) Men det blev helt enkelt för mycket för honom, han var inte redo att ta det steget vilket resulterade till att vi gick skilda vägar.

Jag var för 2 veckor sen nere i Linköping för att fira min älskade bästavän, som äntligen fyllt 18 år. Som vi båda längtat alltså!! Så vi drog en 2 dagars på krogen. Tog mig 3 dagar att komma tillbaka i normal form, men jäklar va kul vi hade!

När jag kommit hem till Gävle fick jag en veckas besök, och hade en jätte mysig vecka med massa gos, dejter och shopping. Mitt sällskap åkte hem i fredags och helgen spenderades med familjen och djuren.

Idag är det tisdag, och jag ska efter en super god frukost snart kliva upp från sängen för att göra mig i ordning för en promenad vilket jag och Smilla tar varje dag nu. Blir ett stopp hos pappa då min syster dotter kommer förbi där och har inte träffat henne på evigheter!

För att bilder säger mer än ord, dessa beskriver mina senaste 2 veckor väldigt bra!

Likes

Comments

Har insett en sak... Jag är inte alls duktig på att uppdatera bloggen vilket jag lovar er och mig själv. Syftet var att bloggen skulle förvandlas till en sorts dagbok så min familj och nära släkt skulle kunna följa mitt liv nu som ensam boende, eller ja som nybliven sambo.
Men som jag nämnt i alla tidigare inlägg så hinner jag verkligen inte blogga då jag och Marcus verkligen gör så mycket nya saker hela tiden, vi har varit till Söderköping 2 gånger, varit och badad på Varamon, shoppat i Norrköping och massa massa annat jag glömt under denna bloggfria månaden.

Men nu blir det skärpning, innan skolstart och sånt så ska jag bättra mig! Marcus jobbar natt i veckan och början på nästa, så dagarna går endast åt till att spendera tid på gymmet som vi börjat med nu. Vi håller på provträna överallt och ska välja ut det bästa gymmet tillsammans senare denna månad. Men någonting finns det allt att blogga om!

Här kommer iaf lite bilder från vad ni missat!

Likes

Comments

​Denna goding har jag kollat på kanske 5 gånger? När jag väl skulle införskaffa mig pärlan var den helt slut... Efter det har jag flitigt varit in på Accent tills jag såg att den kommit in igen, då fick den äntligen följa med hem! Ni finner den som sagt på Accent för 250:- (ordinarie pris 499:-)

Likes

Comments

Som jag berättade i tidigare inlägg har vi hittat på massa skoj och har massor utav mer på vår bucket list. Vi ska försöka ta oss till Öland och mysa runt samt hälsa på Sunny (vår första ponny) Nästa vecka åker vi nog även hem till Gävle, måste visa sandbankarna för min kära pojkvän som bara låter mig bada i massa sjöar här.. Sen vill jag även spendera en dag på flygvapenmuseum som ligger här i Linköping. Kanske en tripp till Söderköping också, ja ni hör ju! Jag har hela sista månaden utav lovet inplanerat, sen om Marcus lediga dagar räcker till är en helt annat femma haha! Han skulle även iväg till sin stuga uppe i norr någon vecka, så vi får helt enkelt se vad som hinns med. Men nu tänker jag berätta vad vi hunnit med denna vecka!

Gränna

Vi hade en super mysig dag jag, Marcus och hans föräldrar. Gränna bjöd i början på strålande sol men efter flera timmar på Grännas gator och 500 kr fattigare kom dessa hemska moln. Vi åkte ner till stranden då vi tänkte bada, men det blåste så värst att vi skippade det och åt pizza istället. Jag kommer i ett senare inlägg visa mina 2 underbara ljusstakar jag fick med mig hem!

Dunteberget, Motala arena

Okej, att jag Josefin har kollat på speedway måste väl ändå uppmärksammas? Har nog aldrig varit så spänd som inför detta. Värsta jag vet är när folk gör illa sig, och har sett dessa rubriker i tidningarna när åkare skadat sig så allvarligt att dom blivit rullstolsbundna. Är nästan glad över att jag blundande i varje kurva dom körde så jag slapp se den hemska olyckan som inträffade i tisdags! Men tror helt klart jag och Marcus kommer åka på detta igen.

Middag i solnedgången

Alltså ser ni, hur mysig utsikt vi hade? Älskar när solen ligger bakom träden, blir så fantastiska bilder!
Marcus jobbade 14:30-22.00 så jag förberedde min specialitet kycklingsallad med bacon. Så när han slutade körde han hem i full fart för att sedan cykla ner med mig till Johannelundsbadet för en mysig liten natt picknick. Vi tog med filtar, ljus och god mat samt lite annat gott och satt där i någon timme och bara myste tillsammans.

Blandande upplevelser

Finns även dom dagar vi två bara njuter av varandras närhet och tar mysiga promenader, som för någon dag sen när jag hittade utsikten här i Linköping. Som jag letat!
Vi är även ute på landet med Casper väldigt mycket, han har så grymt mycket energi att man nästan lär leka av honom varje dag! Vi båda har även hittat jordens bästa solarium och har hemskt nog solat väldigt mycket på sistone, men man lär ju när Sverige aldrig bjuder på finväder!

Likes

Comments