Jisses, det är nästan helt sjukt! Del ett av sex, det var såååå bra. Jag kan inte vänta tills nästa avsnitt, det var så himla bra och så himla rätt. Alla fick känna på den riktiga verkligheten, den riktiga situationen och hur otroligt svårt det är att egentligen lyckas inom ridsporten.

Jag tror det är super bra att andra får sätta sig in i hur det verkligen är, att samhället får veta att ridsporten faktiskt är en riktig och riktigt tuff sport. Det är ingen dans på rosor, inte alls.
Man kämpar och kämpar men nästa dag kanske det inte är lika dant, allt kanske är över?

Det är helt sjukt att vi, "lilla ridsporten" har lyckats få en helt egen dokumentär, en riktigt bra än också!
Så jag tycker att alla går in på SVT PLAY och söker på ryttareliten.
Den är så bra och ni måste bara titta på den!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Äntligen har allt känts bra, äntligen har livet börjat att fungera. Men så klanta jag mig och skäms som sjutton över det. De va inget speciellt mer än att jag skicka ett sms till min kille som jag ångrar lite.. Men det va inget speciellt egentligen.
Men jag tycker de är skit pinsamt just nu, men de är nog inte så farligt ändå.

Efter skolan så ska jag hem och äta, sen ska jag ut mot stallet och rida min ponny som stått i typ en vecka, eftersom jag blev sjuk förra tisdagen. Hon har iallafall fått gå i skrittmaskinen några dagar.
Så jag hoppas jag inte flyger av ;)

Likes

Comments

Kör på en ganska lätt och skön stil idag, det nyinköpta linnet och svarta byxor, samt en skön tjocktröja.
Lyckades även glömma ta ur mina flätor innan jag somnade, men det blev helt okej ändå!Likes

Comments

Efter skolan åkte jag ner på stan, träffade min finaste ängel som jag inte sett sedan förra helgen i princip.
Jag köpte lite saker och han köpte en tröja, sen åkte vi hem till mig och myste och kollade på tv, och nu har han åkt hem igen.

Jag köpte två linnen från Gina Tricot, sedan köpte jag nytt puder och ansiktsvård till mig själv. Är väldigt nöjd med lilla shoppingen, och väldigt nöjd över att jag fick träffa min allra finaste pojkvän!
Nu på fredag så ska vi bo på hotell, först hade vi tänkt att gå ut och äta och sedan tänkte vi mysa lite på hotellet. Toppen avslutning på veckan och jag längtar såååå mycket

Här är shoppingen!

Likes

Comments

Jag bloggade inte igår, dels för att jag va sjuk och inte hade något att blogga om och så kände jag mig ganska nere av en anledning.

Idag är jag i skolan, känner mig inte helt bra men kan inte vara borta mer. Jag har iallafall ingen feber så då är det bara att bita ihop.
Idag ska jag inte till stallet, det är bättre att jag vilar lite till än att jag tar ut mig och blir dålig igen.
Jag har en sak som jag behöver berätta för er, men jag måste veta mer för att kunna säga det. Jag är inte helt säker på hur det blir, men det kommer bli bra. Det kommer va skit svårt, men det kommer bli bra :) kan ni gissa vad det är som händer? Kom igen nu ;)

Josefin

Likes

Comments

Nej, nu får de fan vara nog!
Hur sjutton kan man kränka människor så sjukt mycket? Hur kan man döma någon man inte ens sett mer än på en lite profil bild på Facebook!?

Hallå var sjutton är samhället på väg? Jag blir ju helt mörkrädd, är det verkligen okej att döma en människa så fort?
Utsidan har ju ingenting med insidan att göra. Usch, jag blir som en mosad tomat inom mig, hur vågar ni behandla andra människor som skit? Hur vågar ni trycka ner andra? Hur vågar ni?

Helt ärligt skulle jag aldrig döma en person utifrån en bild, men jag skulle lätt döma en person efter att jag pratar med den. MEN jag skulle aldrig kasta skit på personen oavsett om jag gillar den eller inte, även om personen är ett "hot" mot mig så skulle jag aldrig kunna kränka och kasta skit på personen.

Jag är en super avundsjuk människa, det vet jag men man kan hantera de olika. Antingen kastar man skit på alla eller så håller man tyst och uppnår sina egna mål och krav, varför vara avundsjuk på någon? Alla har fått ett liv att leva och vi lever dom på olika sätt, varför ska ni då kränka varandra och kasta skit på andra? Varför vara avundsjuk?

Jag är så less på att gå in på Facebook, Instagram eller någon annan stans och se hur människor sitter och dömer andra, hur man kan kränka någon genom en dator eller mobil, alltså hur orkar ni? Och hur vågar ni ens?

Jag är så himla less på att vårt samhälle ska se ut så här, va er själva, ta hand om er själva och lev som ni själva vill! Bry er inte om alla andra!Likes

Comments

 Känner mig verkligen helt död, det var nog länge sedan jag faktiskt var så här sjuk. Orkar ju knappt gå på toa, haha. Jag lovar att jag kommer blogga mer seriöst sen men just nu är jag helt död och har inte något speciellt att skriva om jag inte ska skriva att jag är sjuk och ligger i sängen hela tiden ;)

Hoppas ni står ut! 


Josefin

Likes

Comments

I måndags hann jag inte blogga då jag först va i skolan, sedan åkte jag och mamma till stallet. Jag skrittade båda hästarna barbacka och bara myste lite, båda gick på banan dagen innan så det blev perfekt med två mysiga skritt turer. Sen halv åtta hade vi stallmöte och det tog lite mer än en och en halv timme. Så jag och mamma va hemma vid nio tiden och då duschade vi och fixade, min fina kille kom hem till mig också. Sen gick vi i princip och la oss.

Sen igår vaknade jag med världens halsont och kallsvettades i mängder. Jag hade svenska NP på morgonen så jag gick till skolan och gjorde det och sen gick jag hem igen. Jag tyckte faktiskt att det gick jättebra på provet, jag är iallafall nöjd!
Jag gick som sagt hem, och somnade typ direkt, och sov några timmar. Sen åkte jag och mamma till stallet, jag skulle iväg och träna, trots att jag va sjuk och det var för en ny tränare (hör och häpna, jag tränade dressyr) så gick det väldigt bra.
Idag är jag dock sten död, haha, men man får väll ta konsekvenserna helt enkelt.

Josefin

Likes

Comments