Halloj, satte mig precis vid bordet undertiden som bulldegen jäser. Min dag tillbringade jag hos stall Annika och red lite hästar, började med min favorit Zebbe när jag kom dit, sen red jag även Zorro & Bella. Zebbe och Zorro red jag genom ordentligt, så det kändes i kroppen efteråt, haha. Men det var kul att rida lite ordentligt igen, och ska dit igen på torsdag. När jag var klar där, åkte jag och hämtade transporten och åkte och hämtade Sanna och hennes häst Lydian. Släppte ihop Lydian med Bella och korna och det gick bra. Ska alldeles strax ner och kvällsfodra dom.Likes

Comments

Tänkte skriva en liten presentation om mig för er som inte känner mig eller har någon aning om vem jag är.

Mitt namn är Josefin som ni kanske har förstått på bloggnamnet, jag är född 1998 alltså 19år gammal. Jag bor på en liten gård utanför Askersund tillsammans med min mamma och lillebror. Jag jobbar på BW Hotell Norra Vättern, utöver arbetet så rider jag, umgås med kompisar och min familj. Jag har en egen häst, Belinda men som oftast nämns som Bella, vi har tillsammans tävlat upp till 110cm, och tränat banor upp till 120-130, i våras bestämde jag mig lite spontant att betäcka henne och så blev det, hon tog sig på första försöket så i april-maj någon gån ploppar det ut en liten bebis.

På gymnasiet gick jag bygg med inriktning måleri, men insåg lite sent att det inte passade mig. Mitt drömyrke är nog att starta eget företag inom hästbranchen antingen med att utbilda och rida in andras hästar, eller jobba med försäljning. Eller varför inte lite av varje?

Någonting jag älskar är att kolla serier och shoppa. Favorit serier är Gossip Girl, Pretty Little Liars, Prison Break och Once Upon A Time. När jag är ledig gillar jag att gå ut och äta, gå på bio och hitta på saker, tycker det lätt blir långtråkigt att tex ligga hemma och glo på en film, även fast det är skönt.


Likes

Comments

Ligger i sängen för typ femte gången idag, haha. Vaknade ändå inte jättesent, va uppe och kolla ett avsnitt av once upon a time, blev hungrig men hittade inget som jag var sugen på. Slutade med att jag gjorde rårakor i våffeljärn med knaperstekt bacon, sjukt gott. Överväger att rida ut i det fina vädret eller om jag ska åka in till ridhuset i eftermiddag..


Gårdagen va också rätt slapp, vaknade och var bakfull så gjorde inget speciellt. Hjälpte pappa med maten, och sen åkte jag till marieberg och skulle lämna tillbaka några grejer som var felköp och en grej jag skulle haft till halloween men aldrig använde eller kommer att använda. Slutade med att jag gick in på change och hittade ett jättefint set så självklart köpte jag det, dock så fanns inte bhn inne i rätt storlek, så den kommer i veckan. Sen beställde jag även en vanlig svart basic bh, den fanns inte heller inne så den skulle komma inom någon vecka. Och måste verkligen tipsa om att gå och köpa sina underkläder på change istället för till exempel HM, gina osvosv. Alltså det är såååååå värt det, även fast det kostar lite mer så är det kvalité och man får prova ut och hitta rätt storlek och modell. Även fast jag varit där flera gånger förut så stod vi säkert i 30min och provade nästan alla modeller som fanns i butiken haha, men vi hittade två som satt perfekt och som jag tyckte om så det fick bli dom. Oftast köper man för stort runt om och för liten kupa, jag köpte nästan alltid 75D i "vanlig" klädbutik och på change köper jag 65G liksom, det är sån skillnad att ha nån som sitter som ett smäck och att ha nån som inte alls sitter bra egentligen, och personalen på change är underbar, de engagerar sig verkligen i att hjälpa kunderna att hitta något som sitter perfekt.

Efter marieberg åkte jag hem och lastade Bella för en tripp till ridhuset, skuttade lite småhinder vilket var uppskattat av oss båda. När jag kom hem la jag mig i ett varmt bad innan jag gick och la mig.

Likes

Comments

Likes

Comments