Ligger här i min säng och borde egentligen sova, ska upp vid 8 och jobba. Men eftersom jag inte klarar av att vara själv utan att få jordens ångest ligger jag här helt sömnlös och känns som att det kommer fortsätta så i en evighet. Jag hade sömnpiller/lugnande en period men dom är ju självklart slut, och eftersom jag har "mått bra" en längre period nu har jag inte orkat skaffa nya, men det får man plågas av nu. Jag vill försvinna från jordens yta. Jag vill inte va här. Vill inte vara ensam. Vill bara bort, långt bort.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godkväll, sitter just nu i soffan hemma hos farmor, har ätit räkor och myst lite. Dagen har tillbringats i sängen och glott serie med dogsen, sen blev det en sväng till Hallsberg för att bättra på brännan. I morgon ska jag jobba och efter det va med Ronja, får se vad vi hittar på.

Blev ett kort inlägg, men har brist på idéer om vad jag ska skriva om. Puss

Likes

Comments

Hej igen, nu har jag äntligen orkat ta tag i det här att blogga igen. Har haft fullt upp sommaren, har knappt varit hemma någonting. Har knappt jobbat, det är väl städningen, en dag på abigo och en helg på operan, men trots det har jag klarat mig ganska bra.

Började sommaren med att den 4 juni åka till turkiet med mamma, solade hela veckan blev brun och fin. När jag kom därifrån var jag hemma 3 dagar innan vi skulle till Grekland men då blev planet inställt pga SAS strejk, samma kväll blåste dom av strejken och vi fick ett nytt plan morgonen efter. I Grekland åkte vi runt och gjorde lite mer saker, shoppade lite oså. Sen kom jag hem och då var det midsommar, helgen efter det fyllde jag 18 och hade 18årsfest, och helgen efter det powermeet och efter det kom Askersunds crusing. Sen fick jag även körkort, samma kväll åkte vi till Söderköping och käkade glass, dagen efter det lastade vi bilen full och åkte upp till vårt sommarhus, tog en tripp till hjortkvarn och åt glass och sen red vi ut tillsammans hela gänget hemma hos Elinne. Helgen därefter åkte jag till Tallinn. Kom hem och flyttade tillbaka till mormor och morfar. Jobbade en helg på operan på skäret tillsammans med Sanna. Sen har det väl flutit på, Bella börjar komma igång, vi var iväg och hoppade en felfri runda, och jag körde själv och tog med mig bästa Evelinn som hjälp. Sen började skolan, vilket sög rätt hårt efter en GRYM sommar.


Likes

Comments

Likes

Comments

Sitter på BK just nu och väntar på att Sanna ska sluta jobbet så ska vi dra till Thyra sen.
Idag har jag varit i skolan, började med prov första lektionen som jag hade noll koll på så chansade typ på allt men blev godkänd!! Sen andra lektionen gjorde vi inget så jag gick och solade, sen pratade jag med min mentor och sen gick jag och gjorde prov. Följde med Hampus till Marieberg och han köpte skor sen åt vi på donken. Sen in till Örebro och jobba och efter det upp till karlslund på återträff med ULKen. Och efter det liftade jag med Elin hit!

Likes

Comments