Header

asså äskar det här vädret, det är så skönt!! skulle kunna sitta ute och lukta på de nyklippta gräset, asså usch vad jag älskar sommaren. blir så lycklig när de e varmt o sommar ute 😍
annars så är mitt liv kaos för tillfället.. får massa ångest för massa saker.. men sånt äre väl..
hur mår ni? ❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

allt är bara så jävla mycket just nu.

jag har ingen tid eller energi för att slänga in inlägg här, vilket suger, grovt mycket.. jag vill berätta om allt i mitt liv, varenda detalj, men det skulle ta så lång tid, egentligen händer det inte värst mycket, men det är 1000 tankar om varenda liten grej.. och jag vet aldrig hur jag ska börja, eller hur mycket jag ska berätta.

men jag kan väl berätta lite nu.. förra helgen jag var hemma var koffe inte alls med på banan, han stegrade, backade undan för hjälper, och var bara allmänt dum. och denna helgen, hade han himla ont i ryggen.. så jag vet inte om det kan ha haft någon koppling eller om han bara har sträckt sig.. så igår longerade jag honom bara och han var rätt stel i det stora hela. så jag provade att lägga på sadeln idag, och han var stel som en pinne, och bet efter skänkeln, så jag vet inte riktigt vad jag ska göra.. men självklart är det sånt som ska hända just nu, när allt verkligen börjar klicka och vi faktiskt har börjat komma närmare varandra igen. det suger också grovt mycket..

vilket posetivt inlägg jag lyckades skrapa ihop, tycker ni inte?


Likes

Comments

sjukaste remixen jag hört asså, får sånna rysningar av denna låt 😍

Likes

Comments

Hahah Förstår mej inte alls på detta väder, vad händer ens? hade vi inte kommit överens om att det var vår? tydligen inte.
måndag. ny vecka, nya möjligheter. haha nej gud, det kommer va precis samma vecka som alltid. samma rutiner o samma människor, men vet ni? jag trivs som in i bomben med dessa människor i mitt liv.
helgen bestod av häst tävling. alva o rita gjorde sin debut i den lokala tävlings världen o det gick hur fint som helst, så stolt över henne. rita skötte sig oxå ypperligt, men det syns nu att hon börjar bli gammal, hon njöt verkligen av att vara där men innan och efter själva starten gick hon bara o mös, inget stress eller nått.. min fina ponny ❤❤

Likes

Comments

Vad gör niii?
jag hoppas ni har det jätte bra, och kan stå ut med min extrema bloggtorka.. men jag vet helt ärligt inte vad jag kan skriva om.. o de e jätte synd faktiskt.
men iaf, ännu en vecka är snart slut och imorgon är det måndag igen. Kul? nej.. men inte långt till sommarlov skönt nog.
helgen som var, har varigt as rolig, i lördags var vi hos en kompis i älgarås o drack, helt ok kväll, med massa härligt folk :)
ska försöka blogga imorgon, looovar

Likes

Comments

Likes

Comments

har vart en riktig hopphelg för hästarna denna helgen.

både i lördags och idag fick dom hoppa, och koffe har överraskat mig mest. han har verkligen gått från klarhet till klarhet det senaste och visat mig vad han faktiskt går för. i lördags hade jag ställt upp en bana med 3 olika hinder. en oxer, inget att det har han hoppat förut. däremot hade vi två räcken som var lite "tittiga" under ena låg en vattenmatta och under det andra var det konor. han tog det hela med ett lugn och bara galopperade runt banan utan några problem alls. banan låg väl på slutet runt 45 cm kanske.

rita fick lufta sig lite på samma bana, hon la även av en radda bocksprång, så hon är verkligen tillbaka, första gången vi hoppar ordentligt sen vi åkte från skara. sista rundan låg faktiskt på 1 m 115 typ, riktigt kul att få hoppa lite höjd igen.och idag fick koffe hoppa lite kombination, den klassiska fem och halvan. jag hade inga höga förväntningar faktiskt, men han kom in och satte den på första försöket, som om han hade gjort det 1000 ggr innan. och vi slutade faktiskt på en 60 oxer, o han har aldrig hoppat den höjden innan, så idag har han satt både höjdrekort och en kombinationen. nu är vi verkligen redo för att komma ut o tävla!!


Likes

Comments

hur mår ni idag?

hahah jag skriver alltid och frågar hur ni mår, men hallå jag bryr mig ju faktiskt ;)

jag mår iaf bra.. oj hur ofta hör ni det? 😂 men jag mår faktiskt hyfsat bra. och det är ju bra.

idag är det iaf fredag och jag ska åka hem vid 2 sen, första veckan efter praktik och lov var rätt chill ändå, men som sagt skulle jag kunnat vart på praktiken i 2 veckor till, trivdes så in i bomben bra hos dom och med dom, asså jag kunde verkligen inte fått en bättre praktikplats. som tur är kommer jag ju tillbaka i sommar

annars har jag inga roliga planer för i helgen, inget planerat iaf, ska bara hem och rida och åka tillbaka igen, så som det brukar bli :p

ha det jätte bra så skriver jag imorgon igen och frågar hur ni mår

​finaste leo som jag red en del på praktiken 

Likes

Comments

Har jag världens finaste häst eller vad? asså usch vad jag gillar den där hästen, jag som alltid drömt om en fux ❤

Likes

Comments

Hur grym Göteborg horse show var, asså bästa på länge verkligen. när vi kom dit hade vi förberett oss för en svettig och slitig dag, men det var allt motsatt. vi satt oftast bara och kollade på paddock uppvisningar, och gick lite på mässan. fick med mig ett par stigbyglar och ett schabrak på med "i'm kind a busy" alltså koffes hela namn.. är jätte nöjd med hela dagen verkligen!!

kan lägga upp bilder på grejerna sen

Likes

Comments