Contains affiliate links träning, mode

Ni kanske känner igen rubriken, och det stämmer. Sist gjorde jag ett inlägg om all in adidas, och idag tänker jag göra ett likadant fast med mina favoriter från nike istället! Som vanligt finner ni direktlänkar under varje bild så ni kan klicka hem eran favorit så fort som möjligt.

Märkte nu i efterhand att jag hittade så sjuukt mycket från nike, helt galet! Öppnade över 40 flikar utan överdrift. Jag fick välja ut de som var mina absoluta favoriter, annars skulle inlägget bli alldeles för långt, haha!

Tshirt HÄR , Hoodie HÄR , Jacka HÄR och tights HÄR

Svarta tights HÄR , vita tights HÄR , lila hoodie HÄR och grå hoodie HÄR

Rosa HÄR , lila HÄR , grå HÄR och svart HÄR

HoodieHÄR , lila tshirt HÄR , rosa tshirt HÄR och svart hoodie HÄR

Dessa tre är nog mina favoriter. Helt ärligt ser jag ingen skillnad mellan 2 och 3 men jag tog med båda ifall de var olika haha. Första hoodien hittar ni HÄR , andra hittar ni HÄR och tredje hittar ni HÄR

Hoodie HÄR , tshirt HÄR och tröja HÄR

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Den här bilden är från alla hjärtans dag som jag spenderade med Anton. Han hade köpt tårta, choklad, rosor och sedan bjöd han mig på fifthy shades darker på bio. Helt underbar alla hjärtans dag.

Här tränade jag på sats! Saknar det gymmet såå mycket! Så mycket roligare att träna där än vad det är på optimal. Ska egentligen inte klaga då jag är rätt så bortskämd när det gäller gymkortet. Det är föreningen som alltid betalat mitt kort & denna säsong har vi samarbete tillsammans med optimal istället för sats!

Och såklart massvis med innebandy. Här gick innebandyn jättebra! Vår dåliga period hade vänt och äntligen vann vi lite matcher! Vi slutade trea i serien säsongen 16/17.

Februari innehöll inte heller så mycket mer än så. Jag hade precis börjat på mitt nya jobb. Jag gick bredvid några gånger i februari om jag minns helt rätt. Inge mer än såå. Stay tuned för mars och vi får hoppas att det var ännu mer intressant än detta.

Likes

Comments

kost, foto, innebandy

Hej igen! Började helgen med julbord i Kristinehamn som sagt med Antons familj. Supermysigt. Men glömde faktiskt ta fram kameran då jag var helt fast i att hugga in på maten och att prata med alla runt om. Det var verkligen jättegott iallafall, åt hur mycket som helst!

Drog ju som sagt till Mariestad för att spela match mot Mariestad där vi tyvärr förlorade denna gång. Vi befinner oss nu på en tredjeplats i tabellen när halva säsongen är spelad. Nu går vi på julledigt!

Egentligen förtjänar dessa bilder en ram runt sig och att bli upphängda på väggen. Haha typ. Detta var iallafall kvällens mat när jag äntligen kom hem. Lax tillsammans med broccoli, sötpotatis och hollandaiesås! Supergott.

Likes

Comments

Perfekt avslut på veckan. Just nu sitter jag och Anton hemma i lägenheten, äter lite gott och ser på semifinalen i handboll! Just nu ligger Sverige under med 6-8 men har endast gått 19 minuter.

Imorgon ska vi åka till Kristinehamn och äta julbord med hans pappa och bröder. Ska bli supermysigt. Sedan sover vi kvar där, så slipper jag hem emellan då vi ändå åker förbi där på söndag när vi i laget ska åka till Mariestad för sista matchen iår.

Likes

Comments

Började såklart året med en nyårskyss med Anton. Den kvällen var vi några kompisar hemma hos mig innan vi åkte in till stan där vi kollade på raketerna vid sandgrund. Jag tror (om jag minns rätt) att vi valde att inte gå ut på krogen den kvällen haha, utan vi åkte bara hem. Tror vi alla var trötta och valde att mysa resten av kvällen istället.

Jag spelade såklart innebandy förra säsongen också. Jag minns att starten på säsongen var helt katastrof, inte bara för mig själv utan också för laget och saker runt om. Minns jag helt rätt så var det någon gång nu som vändningen kom. Vi bytte tränare och saker och ting började falla på plats igen.

Det vore ju konstigt om jag inte skulle slänga in en matbild eller två haha. Det enda jag tar kort på.
Första bilden är från en lunch med min kompis Ida och den andra bilden är från när vi hade våffelkväll med laget!

Sista bilden var från en lagfest i slutet av månaden.

Jag minns inte så mycket mer från januari helt ärligt. Ni får nöja er med detta så länge och hoppas att februari hade mer att erbjuda!

Likes

Comments

Här kommer ytterligare en favoritbutik, nämligen madlady. Frågan är egentligen om jag gillar madlady mer än nakd. Madlady har bland annat mina favoritliquidlipsticks från Gerard Cosmetics där. GC är ett av mina favoritmärken när det kommer till smink. Till skillnad från förra "julfavorit"inlägget så kommet detta som ni kanske förstått att innehålla smink också!

Tryck på länkarna under varje bild för att komma direkt till produkten för att köpa just din favorit!

Liquid Lipstick från Gerard C, färgen "Red brick road " och "Serenity "

Madlady har dessutom en adventskalender med olika erbjudanden varje dag! Gå in och kika för att hitta er favorit! Finns som sagt allt från myskläder, till partkläder och smink. TRYCK HÄR för att komma direkt till madlady!

Likes

Comments