josefin

Hittade denna i kameraalbumet när jag nu håller på att förbereda min Årsresumé!! Jag kommer i slutet av december publicera månad för månad hur mitt år har sett ut och varit. Låter inte det kul? Jag är jättetaggad iallafall!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

träning

Hej. Jag tänkte slänga in mina tips för hur man ska bli bättre motiverad. Kanske är man det inte alls, eller så vill man bli ännu mer. Jag vet att jag själv haft en svacka och då vet jag precis vad jag hade behövt för att tagit mig tillbaka på banan fortare.

1. Ta med en vän. Ha med en vän så ni kan pusha varandra när inte den andra orkar. Träna alltid tillsammans och släpa med den andra när den inte hade orkat själv.

2. Sätt upp ett mål för hur många gånger ni ska träna denna vecka. Har ni som mål att träna 3 gånger, så ska ni se att man inte vill missa dom passen.

3. Ställ frågan "Varför gör jag det här"? Vill man bara latcha runt kan man likaväl skita i att hitta sin motivation. Ta fram ditt mål med träningen, vill jag bli starkare? Snyggare? Smalare? Stabilare? Tänk på varför du började!

4. Ta fram din inre djävul. (Detta är min favorit). Det låter kanske töntigt, men det funkar! Fighta med dig själv i huvudet. "Men kom igen då din j*vla latmask". "Orkar du inte mer vikt än detta eller klenis"? Detta funkar för mig och gör att jag orkar tänja på mina gränser och vilja köra ännu mer!


Så, det var mina tips! Detta funkar för mig iallafall, klart en del är mer svårflörtade än andra. Men testa gärna detta ifall du känner att du har en sämre period!

Likes

Comments

kost

Perfekt avslut på denna dag. Mat, skitsnack och massa skratt ❤️

Likes

Comments

träning

Glömde ta bilder idag på gymmet?? Det har aldrig hänt haha!

Hörrni! Min motivation är tillbaka, tror jag! Haha. Körde ett skönt rövpass/ baksida lår med Sara. Det var så skönt och äntligen vill jag komma tillbaka till 100%.

Ikväll ska jag träffa några tjejer i laget och äta och bara ha det allmänt kul. Ska bli så mysigt. Dessutom blir det tacos, min favorit!!


​PS! Kan ha blivit missförstånd i förra inlägget. Jag och Anton är tillsammans och detta är något gammalt som fortfarande rör mig bara. 

Likes

Comments

känslor

En smärta som spränger i bröstet. En molande värk i magen. Att bli sviken gör ont och tar sig inte bara psykiska, utan ofta även fysiska uttryck.

De flesta av oss har i någon grad blivit utsatta för svek – i kärlek, av en nära vän, en kollega eller en familjemedlem. Sveket kan ibland sätta djupa spår – framför allt när vi inte får någon förståelse från personen som svikit. Då är det inte ovanligt att vi till slut lägger skulden på oss själva. Kanske är jag för ful? Satte jag för höga krav? Jag kanske får skylla mig själv. Det är nog så.

Det är en smärta man aldrig tror ska försvinna. Jag tror inte på det än. Hur? När? Det känns som att hela kroppen värker, jag har ingen aptit eller motivation. Samtidigt som jag vill svälta mig själv och träna konstant varje timme på dygnet för att bli snyggare än henne.

Jag vill operera brösten, eller näsan, eller varför inte göra fettsugning? Jag vill få större rumpa, eller mindre höfter, eller varför inte krympa 10 centimeter? Efter ett svek ser man inget positivt med sig själv.

Allt var såklart mitt fel. Jag dög inte som den jag var.

Likes

Comments

kost, innebandy

Att Anton köpte sushi till mig när jag var och träna!!!! Jag gissar att man kan köpa min lycka.

Hej. Jag har precis kommit hem från träningen och Anton hade köpt sushi åt mig. Hur söt?? Jag har verkligen tjatat om sushi HELA dagen haha. Har på senaste tiden fastnat för sushi, är helt fast verkligen!

Det har varit en blandad dag idag. Den började dåligt men slutade bättre efter dagens träning. Blir så glad av tjejerna, så det gjorde verkligen min dag.

Imorgon ska jag ta tag i min träning igen. Jag ska till SATS med Sara och köra ben. Hoppas mitt favoritpass kan få min motivation tillbaka. Vi hörs, puss på er ❤️

Likes

Comments

josefin, känslor

Tur att färgen på träden livar upp denna trista gråa dag.

Vet ni? Jag är inte alls taggad på måndag och ny vecka idag. Ni vet ju att jag brukar vara så peppad och taggad för att göra denna vecka till den bästa någonsin. Men icke. Jag är så less på exakt allting nu. Jag vill inte träna, jag vill bara ligga hemma och äta godis. Jag vill inte träffa någon, bara isolera mig i mitt egna rum.

Gud så otaggad. Jag packade träningskläder igår och bestämde mig för att jag skulle träna idag. Men jag orkar verkligen inte. Jag vill bara isolera mig och inte träffa eller prata med en människa på flera flera timmar.

Hoppas ni är mer taggade än mig på ny vecka.

Likes

Comments

josefin, foto

Det var många som uppskattade när jag gjorde en "höst på bikbok" så jag tänkte att jag slänger in en part 2 också! Denna gång är alla produkter från Gina Tricot. Är du inne på datorn räcker det med att du klickar på bilderna så kommer du till direktlänken för plagget. Är du inne på en surfplatta finns direktlänkarna allra längst ner i inlägger under alla bilder. Enjoy!

Det är SÅKLART 100% POLVESTER

Även denna är 100% Polvester

haha jag är kär i dessa typer av mjukisbyxor som ni märker!!

Likes

Comments

josefin

Hej på er! Gårdagen blev verkligen som planerat. Vi hade jättekul verkligen. Precis en sådan kväll jag behövde. På natten kom Anton och hämtade mig, hur underbar? Så jag sov hos honom och vaknade upp där idag.

Känns verkligen som en sådan dag man bara ligger hemma och tar det lugnt. Ska hjälpa Anton med lite skolarbete, annars ska vi bara ta det lugnt. Skönt med sådana dagar också, eller hur?

Likes

Comments