Contains affiliate links

Hej på er, igår var jag och mamsen i Göteborg. Vi gick bara runt och kikade lite i affärerna, dock blev det bara en jeanskjol från Levis men men. Sedan tog vi även en lunch på hälsocafet jos. Asså shiit va gott de va. Både jag och mamma tog varsina pokepowls rekommenderar verkligen den. Flikar in några bilder på maten så ni får se.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag vaknade och kände mig lite halv krasslig. Tänkte först ställa in brunchen men åkte ändå, något jag inte ångrade. Jag, Elin och Linn åkte in till Göteborg för att äta Brunch/frukost på jos(ett jätte gulligt hälsocafe). vi tog varsina avokadomackor, acia bowl, juice och jag tog även en kopp te. maten va verkligen god och jag blev jätte mätt och belåten. rekommenderar Jos starkt för er som har vägarna förbi Göteborg. Efter vi ätit klart åkte jag hem för att sedan direkt åka till match. Kl 18.00 avslutades matchen i Halmstad och ännu en vinst var klar för Onsala. Vi spelade inte bra någon av oss så vinsten blev verkligen inte självklar, en balja fick lilla jag in iallafall vilket va skönt. Nu är jag hemma och ska snart sova för att ladda upp inför nästa match imorgon. puss godnatt.

Likes

Comments

kollade alldeles nyss runt på olika väskor när denna skönhet dykte upp. På en sekund blev jag helt kär... Jag har aldrig varit ett sådant stort fan av Balenciagas väskor men nu fattar jag verkligen hypen. Denna gröna mockaväska föll mig verkligen i smaken. Dock en liten väl saftig peng för en inte så oanvändbar färg för min del. Jag älskar verkligen färgen men som många andra är jag väldig mycket för svart. Jaja kanske denna skönhet någon gång får flytta in i min garderob. puss.

Likes

Comments

God kväll på er! Nu är det sista dagen här i Tandådahlen, för imorgon åker vi hem. Känns faktist lite tråkigt att åka hem, fast tråkigast av allt är nog att lovet snart är slut. tillbaka till skola... suck. jaja även om lov är kul saknar man ändå alla därhemma endel. Borta bra men hemma bäst eller de är väl de man säger.

flikade även in några bilder från veckan. puss.

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw

Instagram@josefinbeenn