Nu är även jag med blogg (!) Varför vet jag inte men tycker de ska bli kul att testa på ett tag. Bilden är från Mallorca och tagen för ca 1 vecka sen. Helt underbart var där. Nu måste jag fortsätta jobba. Puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Äntligen semester efter en sommar som endast bestått av massvis med jobb!! Både jag och min kompis va så taggade på att komma iväg och sen när vi landar i Palma så visar de sig att bagaget inte har kommit med. Då blir man ju trött. Men vi har fått göra de bästa av de. Håller tummarna att väskorna dyker upp nu!

Ikväll har de varit en lugn kväll. Tapas på balkongen och nu har vi bäddat ner oss. Så himla skönt. Natti på er

  • 7 readers

Likes

Comments

Avokado med salt på, vatten med citron och naturella nötter.​

Sitter just nu och äter ett litet mellanmål efter dagens träningspass. De bestod av intervaller och lite annan träning.

Likes

Comments

Såja! Hösten 2015 - jag är meeeeeer än redo för dig. Har bestämt mig för att denna hösten mestadels ska bestå av träning och bra kost. Väldigt lite festande och lite mindre av det goda. Min sommar har varit väldigt ohälsosam, som jag nog kanske inte är ensam om (?!). Man äter och dricker för mycket av det goda vilket är helt normalt enligt mig. Sommaren är ju till för att man ska gotta till sig, bara man gör något åt det sen när det börjar närma sig höst.

Träning har alltid varit en stor del av mitt liv, det är något jag mestadels tycker är väldigt roligt. (Självklart inte alltid, biland suger det). Men jag ÄLSKAR känslan efter!!! Känslan efter man sprungit de intervallerna som man var inställd på är underbar. Då är man nöjd.

Jag har faktiskt inte varit duktig alls på att träna och hålla igång efter studenten. Det har blivit för många glas vin och mycket annat och just nu vantrivs jag i min kropp. Något som jag SKA ska ändra på. Dessutom har jag så lite energi om dagarna. jag äter inte alls hälsosamt och det gör ju i sin tur att man inte orkar träna. Jag är väldigt trött på att ha så lite energi om dagarna så känner att det är dags att sätta igång. Många gånger man sagt såhär ellerhur? Just därför startar jag en blogg där ni kan följa min träning och kost. Jag tror att detta kan hjälpa till att motivera ganska mycket.

Men just nu så sitter jag här i min säng och kan inte vara mer motiverad, jag är så hiiiimla(!!!!!) taggad. Trött på att äta skräpmat och gå ut på krogen varenda helg.  Imorgon tänker jag vara uppe med tuppen och ta en powerwalk.


Likes

Comments

​Älskvärda sommarkvällar.

Likes

Comments