Äntligen December! Som jag älskar denna månad! Dessutom har det kommit snö! Allt blir så mycket lättare när det är ljust av snön ute.

Vi älskar vintern i min familj. Pimpla, åka skidor, grilla ute i en snödriva, åka skoter över fjällen. Jag tål inte sommarvärmen så bra men vintern, den har jag lärt mej klä mej för och då är den så lätt att älska. MEN! Bara det får vara snö! Som det har varit några år med regn och tö, det är så deprimerande! Så jag hoppas det får vara riktig vinter i år!

På Söndag är det skyltsöndag på byn. Då ska jag jobba i skoaffär'n igen. Första gången sedan första veckan i augusti, innan lilla Lovisa valde att göra entré. Hennes ankomst ska jag också berätta om. Det var väldigt speciellt och väldigt dramatiskt!

Likes

Comments

Det första inlägget på min lilla blogg. Eller helt enkelt min digitala dagbok. Jag skriver dagbok varje dag. Både med penna och på telefonen. Så därför ville jag starta en blogg, för min egen skull såklart, så jag enklare kan skriva av mej.


Jag älskar att skriva, har alltid gjort det och har alltid haft ett stort behov av att få skriva av mej. Det sägs att man tänker ca 13.000 tankar/dygn (?!) Men hos mej är det säkert det dubbla. Jag är en riktig grubblare. Inte det bästa psykiskt jämt så därför är det viktigt för mej att skriva.

Min största önskan är att bli författare. Den drömmen har jag haft så länge jag kan minnas men hur blir man det? Jag vet iofs exakt vad jag vill skriva om. Vi får se om jag någon gång kommer igång! ;)

Jag ska skriva ner en berättelse om mitt liv framöver som jag inte delat med så många ännu..

Likes

Comments