DAILY, TRAVEL

Go'kväll, ville bara skriva lite innan jag däckar. Klockan är 02:09 här i Singapore. Vi landade idag runt 14 tiden efter två flygningar. Första flygningen gick bra, såg på La la land och lyssnade på musik...men får nog erkänna att jag kämpade med att hålla ögonen öppna. En mellanlandning i Dubai och lokal tid gick nästa plan mot Singapore 01:45. Det var här jag hade planerat att sova, så efter en kvällsmacka man fick på planet så sov jag i princip hela vägen ner till Singapore. Jag försökte börja kolla på filmen Rules don't apply men såg kanske bara halva, at least i tried! Jag har gott om tid att avsluta den på vägen hem om några veckor, för då ska vi sitta på samma plan i 20 timmar. Herregud vad har vi gett oss in på. Bästa beslutet tog vi i alla fall med att välja och stanna ett och ett halvt dygn i Singapore. Efter ha checkat in på det häftiga Marina Bay Sands hotell så bytte vi om och gick upp till deras Infinity pool. Sedan väntade en efterlängtad dusch, efter 17 timmar på resande fot känner man inte sig så där super fräsch. Vi har hunnit en hel del på en eftermiddag, började med att besöka shoppingcentret som ligger vägg-i-vägg med hotellet. Där hade dom de coolaste kaféet någonsin, DC Super heros cafe där vi delade på en sån god Oreo Cheesecake. Heaven! Efter en stund mötte vi upp Annas kompis som bor i Singapore och vi traskade vidare till Garden by the bay för att fotografera. Vi var väl klara ungefär 22:30 och inser att vi inte har ätit något mat sedan frukosten på planet. (cheesecaken räknas inte, haha). Vi tog en taxi in mot stan till restaurangen Spize ett lokalt populärt ställe, fick vi känslan av i alla fall. God mat och bra atmosfär! Nej nu måste jag sova, bilder kommer en annan dag för klockan är redan 02:32!

Good Night! x

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

En gammal mobilbild från vår roadtrip i Norge förra året

I skrivande stund sitter jag och Anna taggar inför vår stora resa som börjar i morgon. Resan vi bokade i april förra året. I morgon bär det av mot Nya Zeeland med ett litet stopp i Singapore! Är lite nervös om jag ska vara ärlig, mest för att glömma något viktigt och att mitt bagage inte ska komma fram. Jag har aldrig varit i världsdelarna Asien och Oceanien, så det ska bli kul att bocka av det på listan! Har laddat datorn/telefonen med serier/podcast så ska nog klara flygresan galant. Ska försöka blogga så mycket som möjligt nu när jag är på resande fot. Så taggad!!

Nu måste jag avsluta, vi hörs! x

Likes

Comments

DAILY

Hej läsare! Om jag har några kvar. Vilket misslyckande från min sida, sist jag skrev ett blogginlägg så avslutade jag med att skriva att jag ska fokusera mer på det jag tycker är roligt. Att börja blogga varje dag, istället så har det varit tyst i över en månad. Ärligt talat vet jag inte vart tiden har tagit vägen. Det har varit mycket på jobbet, jag har försökt hinna med träningen och träffa lite vänner. Läste uttrycket slow blogging för ett tag sedan, det kanske är något för mig nu när det är mycket? Måste få till designen på bloggen, kanske blir taggad efter det?

Nu är det i alla fall inte så lång tid kvar tills jag och Anna drar till Nya Zeeland. Är så taggad, vi kommer göra en resa som vi kommer se tillbaka på hela livet. Tror jag kommer växa ännu mer som person!
Nu i helgen tänkte jag börja gå igenom min kamerautrustning och skriva ner vad som behövs inhandlas.

Tänkte försöka gå och lägga mig i tid idag, är så trött.
God natt fina människor!

Hello readers! If I any left. What a failure on my part, when I last blogged I finished with that I would focus more on things I think is funny. To start blogging every day, instead it has been quiet for over a month. I honestly don't know where the time has gone. There has been a lot of/at work, I have tried to keep up with my training and meet my friends. I read about something called slow blogging a while ago, maybe that is something for me when I have so little spare time? I really need to do something about the design, maybe I will find the spark again?

Anyhow, It not far now until me and Anna travel to New Zealand. I'm so excited, we are gonna do a trip that we will remember for the rest of our lives. I think i'm gonna grow even more as a person! This weekend I thought I should start going through my camera equipment and write down what i need to purchase.

Thought try to go to bed on time today, exhausted.

Good night beautiful people!

Likes

Comments

DAILY
Beskriv året med tre ord

Äventyrligt, kaos och lärorikt.

Jag har hunnit med många länder på min lista och lärt mig mycket på vägen. Tog bra beslut och har äntligen startat min karriärresa. Men sen på vägen har livet varit lite för mycket kaos emellanåt.

Årets bästa bild

Årets bild fick bli från Island. Ett så vackert land som jag definitivt kommer besöka fler gånger i mitt liv. Men tyvärr "dog" färgerna i bilden när jag laddade upp den här. Tråkigt. :( Måste hitta en lösning på det.

Vart reste du?

Norge, Finland, Island och England. Hoppas jag inte har glömt något land nu. hehe. Har funderat länge på att skaffa en resejournal. Eller kanske bara försöka blogga när jag reser? Haha
Island och Norge var i alla fall favoriterna. Så vackra länder som ligger nära Sverige. Att jag och Anna hyrde en bil och bara åkte runt uppe i Bergen var en sådan himla bra idé och ett äventyr jag aldrig kommer glömma. Sedan så fotoresan till Island med Zoomresor var speetchless. Åkt till Island!

Vad såg du mest fram emot?

Privat: Alla mina resor jag hade inbokade under året. Finns inget bättre att se fram emot och uppleva en resa. Nästa år kommer jag ha en del inbokat igen. Så kul!
Jobb: Att jag har tagit första steget mot mitt mål att bli ICA-handlare. Har klarat första förberedelsekursen.

Gjorde du något som du aldrig har gjort förut?

Jag besökte som sagt Island för första gången. Sedan tog jag tag i min träning, målet är att springa milen på under 50 minuter. Nu springer jag på 63 minuter utan problem. Kämpa kämpa!

Vilket datum kommer du alltid minnas?

6/11 - Comic con Stockholm när jag träffade Jason Isaacs från bland annat Harry Potter filmerna.
2/12 - Dagen jag träffade en av mina stora idoler, Tom Fletcher. Han hade en boksignering i London just när jag och Anna besökte London. Snacka om tur!

Vilka låtar kommer påminna dig om 2016?

John Wayne med Lady Gaga - Lady Gaga släppte nog fetaste albumet i år. Skulle egentligen kunna skriva alla hennes låtar från albumet men detta är min favorit just nu.

Wish that you were here med Florence + The Machine - Jag tror inte att Florence + The Machine någonsin har gjort en dålig låt. Kommer från filmen Miss Peregrine's Home for Peculiar Children

Faded med Alan Walker - Den mest spelade låten på min spotifylista, sjukt bra!

Unsteady med Erich Lee Gravity Remix, a song by X Ambassadors - No word just listen!

Det här åstadkom jag under 2016
  • Klarade första kursen Effektiv butiksdrift.
  • Sprang milen utan att stanna/börja gå.
  • Startade äntligen den här bloggen efter mycket funderingar. lol
Vad tänker du göra annorlunda nästa år?
Försöka planera in fler resor, besöka nya länder istället för länder jag redan har besökt.
Bygga mer muskler och klara milen på under 50 minuter.
Ta tag i bloggen på riktigt och försöka blogga ett inlägg per dag. Sedan en punkt som jag alltid tänker på, jag älskar att redigera bilder men tar mig aldrig tiden. Så 2017 ska bli mitt år där jag fokuserar mer på det. När jag gick i gymnasiet så redigerade jag bilder varje dag, kunde sitta i timmar!
Planer för 2017?
  • Besöka Nya Zeeland och Singapore (Fotoresa)
  • Mitt bästa träningsår (milen på under 50 minuter)
  • Resa
  • Börja med kursen BLU
  • Flytta hemifrån
  • Ägna mer tid till det jag älskar, fotografering, redigering och TV-spel


Snodde listan från Nevnarien

Likes

Comments

DAILY, TRAVEL, CHRISTMAS

Herregud vad roligt det är när man skriver ett blogginlägg och sen råkar komma åt en knapp och hela inläggen är borta! :( Det var bara att börja om.

Tänkte jag skulle slänga ihop ett sista inlägg om London innan jag ska sova. Har haft en ledig helg, den var behövlig. Har fått en hel del gjort så känner mig inte MEGA stressad i alla fall. Hur går det med era julförberedelser? London bestod mestadels av shopping och ännu mer shopping. Vi besökte Sky Garden som ni redan vet, sedan hade vi också bokat in en boksignering. En av mina stora idoler från mitt favorit band McFly har skrivit en jul barnbok. Detta visste vi inte innan vi bokade London så blev överlycklig när jag såg att han skulle ha signeringen i London just när vi var där! Jag var så nervös. Kommer berätta mer när jag har fört över bilderna till datorn. London är verkligen en mysig stad under julen även fast det är sinnesjukt mycket människor överallt. Jag och Anna fick KÖA för att komma in på Hamley's. En av de mysigaste butikerna vi besökte var Fortnum & Mason där Anna ville inhandla lite te och julklappar. Bilderna ovanför är från butiken. Sista kvällen åkte vi till Hyde Park's Winter Wonderland. Besök om ni får chansen, men ta varma kläder om det är december. Trodde seriöst jag skulle frysa ihjäl! Haha. Åh vad jag började sakna London nu. När jag landar där känns det som jag kommer hem. Tror verkligen jag bor i fel land tyvärr. En dag ska jag bo där om det är det sista jag gör.

God natt! x


// God what fun it is when you write a blog posts and then accidentally hit a button on the computer and the entire posts is gone! :( well it was just to start over.

I thought I'd throw together a last blog posts of my London trip before I go to sleep. Have had a free weekend, It was really needed. Has got a lot done so I don't feel EXTREMELY stressed about christmas. How's your christmas preparations going? This trip to London was all about shopping and more shopping. As you already know we visited Sky Garden, then we also had booked a book signing. One of my idols from my favorite band called McFly. He has written a christmas children's book. This we didn't know before we booked London so I was so thrilled when i read that he would have a signing in London on one of these days! I was really nervous when i met him. BUT i will tell you more about it when i have all the pictures of the signing on the computer. London really is one of the coziest town to be in at christmas even that is so many people everywhere. I and Anna got to queue to get into Hamley's. One of the most charming shops we visited was Fortnum & Mason where Anna wanted to buy tea and christmas gifts. The pictures above is from the store. On the last evening we went to Hyde Parks Winder Wonderland. Visit if you get the chance, but bring warm clothes if it december. I though i would freeze to death! Haha. Oh how i started to miss London when i'm writhing this. Every time I exit the airport in London it feels like i'm coming home. I really think i was born in the wrong country. One day i'm going to live there even if it's the last thing i will ever do.

Good Night! x

Likes

Comments

DAILY, TRAVEL

Go'kväll! Tänkte fortsätta blogga lite om första dagen i London innan jag somnar. Är så trött, sjukt stressigt på jobbet innan julafton. Men jag tänkte ändå hinna med ett träningspass innan jobbet i morgon, så kan jag ha kvällen ledig. Tillbaka till London. Efter Sky Garden så gick vi ner till London Bridge, där hade de en liten mini julmarknad längst Themsen. Så mysigt! Det blev lite engelsk fudge och cookies....så gott! Om man besöker London under december så rekommenderar jag de små mini julmarknaderna framför de stora som Winter Wonderland. Bilden i mitten så ser man Sky Garden, byggnaden som ser ut som en Walkie Talkie. Jag läste alldeles nyss att den kallas det, the more you know! Nej nu måste jag sova, klockan ringer om 6 timmar!

God natt! x


//Good evening! I thought i should continue write about my first day in London before i head to bed. I'm so tired, it's really stressful at work these days before christmas. But i'm planning a training session before work tomorrow, so i can have the evening off. Back to London! After our visit at Sky garden we walked down to London Bridge, where they had a little mini christmas market along the Themsen. So cozy! Bought english fudge and cookies...goody! If you visit London during december i recommend the little mini christmas markets in front of the larger and Winter Wonderland. The picture in the middle you can se Sky Garden, the building that looks like a Walkie talkie. I recently read that they call it that, the more you know! God, i really need to sleep now, my alarm goes off in about 6 hours.

Good night! x


Likes

Comments

DAILY, TRAVEL

Hello! Jag måste vara världens sämsta. Här lovar man blogga under resan och det blir inte ett enda inlägg! Attans. Tiden räckte inte till, jag och Anna hade dagarna uppbokade. Väl på hotellet så somnade vi i princip direkt. Vi gick runt 27000 steg om dan så annat vore konstigt. Första dagen hade vi bokat Sky Garden. Det är en relativt nya byggnad. Tror jag läste någonstans att den stod klar 2014. Jag har varit i London så många gånger sedan 2008 så jag inte ens minns hur många. Detta var första gången jag var upp i byggnaden och det lär inte bli sista! H e r r e g u d vilken utsikt. SÅ VACKERT. Sen måste jag säga att vi hade tur men vädret, det brukar alltid vara grått och trist när jag är där. Det är gratis att åka upp i byggnaden en timma, man bokar en tid på deras hemsida. Ett tips är att boka så fort tiderna kommer upp för de blir "slut sålda" direkt. Har för mig att de kommer upp tre veckor innan den dagen man vill besöka. Efter besöket så traskade vi ner till London Brigde, men mer om detta senare! Hörs!

P.S. Kommer översätta alla blogginlägg från och med nu, men grammatiken kan dala lite ibland. Men jag ser detta som ett sätt att utveckla min engelska när det kommer till skrift.


//Hello! I must be the worst. Here i am, promise to blog during the journey and i couldn't even write one post! Damn it! But it was not enough time, me and Anna had busy days. Well into the hotel we fell asleep almost immediately. We went around 27000 steps per day, so not falling asleep would be strange. The first day, we had booked Sky Garden. It is a relatively new building. Think I read somewhere that it was completed in 2014. I've been to London so many times since 2008 so I do not even remember how many. This was the first time I was up in the building and it's not gonna be my last! O H M Y G O D what a view. So beautiful. Then I must say that we were lucky, the weather was perfect. It is often so gray and dull in the city when I'm there. It's free to go up in the building an hour, but you have to book an appointment at their website. One hint is to book as soon as the time slots comes up, they become "sold out" immediately. I think they become available 3 weeks before the day you wish to visit. After our visit we walked down to London Bridge. But more about that later! Talk to you later!

P.S. From now on i'm going to translate every post, but the grammar will not always be the best. But I see this as a way to develop my english when it comes to writing.

Likes

Comments

TRAVEL

En gammal bild från 2014, hoppas vi hinner besöka London bridge.

Hello friends! Detta är ett tidsinställt inlägg, förhoppningsvis sitter jag på planet nu på väg till mitt älskade London. En stad jag aldrig tröttnar på, skulle kunna tänka mig bo där någon gång i livet. I eftermiddag har jag och Anna bokat att få åka upp i Sky Garden. Ska bli riktigt häftigt att ha utsikt över London. Hoppas vi kan få några schysta bilder. Mer om det senare.

Bye! x

Likes

Comments

DAILY

Hello sweethearts! Tanken var att detta inlägg skulle komma upp i helgen men jag vet ärligt talat inte vart tiden har tagit vägen. Men som sagt så spenderade jag och Farmor fredagen inne i Stockholm. Vi hade valt perfekt dag att strosa runt och kika i butikerna, black friday. Nästan alla butiker hade någon form att rabatt/erbjudande. Köpte lite smink, ljus och julpapper. Efter en god lunch på T.G.I. Friday's vid Kungsträdgården så väntade NK:s fina julskyltning. I år var skyltningen riktigt fin och mysig. Läste att i år har det varit fokus på barnen, så i varje fönster så har barn fått varit med att skapa figurerna. Kul! Just nu har jag tagit en paus i förberedelserna för London på torsdag. Tömma kameran, ladda batterierna och försöka att inte glömma något! Ska resa till London med Anna, ska bli kul att ses igen! Vi har planerat in en hel del roliga grejer. Kommer försöka blogga varje kväll när jag är där. Vi valde ett hotell med bra Wi-Fi på rummet. Haha! Nej nu ser jag att klockan är mycket och jag håller på somna, får fortsätta i morgon.

Good night! x

Likes

Comments

DAILY

En bild från förra året när jag var på en grym fotoresa i USA, bilden är tagen en kväll i Joshua Tree.

Ett litet nattinlägg blev det visst. Har lite svårt att sova, har haft en stressig vecka. Har kikat lite vad olika hemsidor har att erbjuda nu när det är Black friday. Mest intressant är ju CDON och LYKO. CDON släpper nya erbjudanden varje timme hela dagen så får nog ta att avvakta innan jag lägger min order. I morgon är min enda ledig dag den här veckan så det blir det en dag i Stockholm med min farmor, det ska bli mysigt. Kika på bland annat NKs julskyltning och lite julmarknader. Vi har som tradition att varje år åka in till stan under julskyltningarna och bara strosa runt. Sen i morgon efter jobbet blir det julbord med jobbet. Kul!
Nej nu borde jag sova, klockan ringer om 7 timmar.

Good night! x

Likes

Comments

My Instagram@unsaidthings