Header

Hejsan! Det var ett tag sedan jag besökte denna blogg. Har varit upptagen för fullt med jobb, körning och bloggandet på min andra blogg.

Jag har väldigt mycket att berätta. Som ni ser på bilden så är jag korthårig, men har varit det i ca 3 månader ungefär. Kan berätta kortfattat vad som hade hänt! Jag skulle bleka håret andra gången för att det skulle bli riktigt vitt - men då vände allt för mig efter jag hade duschat av blekningen! På vänstra sidan så tappade jag halva håret och hela håret blev risigt och trassligt, det var på gränsen att jag skulle tappa ALLT! Jag fick världens panik och ringde min frisör och berättade för henne vad som hände, och hon fick en chock och tur som va så skulle jag ändå dit o klippa mig dagen efter så vi löste det då! Jag fick bli jättekorthårig och jag blev faktiskt ganska nöjd - och om inte annat så var det en lättnad för mig! Och på 3 månader så har mitt hår vuxit otroligt mycket för jag använder snällare produkter mot håret och färgar aldrig håret längre! Jag har lärt mig en läxa iallafall! ALDRIG MER BLEKA HÅRET!

Annars jobbar jag för fullt, fick sommarjobb hela sommaren och nu har jag bara två veckor kvar att gå på innan jag slutar på serviceboendet - för sen blir det andra puckar! Jag ska börja jobba som Personlig Assistent! Jag längtar faktiskt, det är ett ruskigt roligt jobb! Man får jobba med människor på ett helt annat sätt och jag tänker satsa på att jobba mest nätter och då har jag sovande jour som det heter, vilket innebär att jag får sova i några timmar. Så detta kan bli spännande. Ni som jobbar som Personlig Assistent, vad tycker ni om yrket? Vad jobbar ni för arbetspasser? Trivs ni? Har ni bra råd innan jag ska börja jobba som de? Är tacksam för alla svar!

Körningarna går bättre och bättre för varje gång känner jag när jag sitter bakom ratten. Förut var jag livrädd och spänd och tyckte det var obehagligt att komma ut på vägarna, kunde inte slappna av riktigt för jag tyckte det stressigt! Men nu när jag har lärt känna bilen mer och bilens teknik så slappnar jag av mer och tycker det är skitkult att köra! Det börjar närma sig allt mer till körkortet iallafall, förhoppningsvis så har jag körkortet mot höstkanten då jag har så mycket andra saker jag måste ta itu med först! Go me!

Jag och pojkvännen firar snart 2 år tillsammans! Och på så sätt så far vi ner till Stockholm tillsammans med min mamma och våran kompis för vi ska se ett band som heter KoRn som ska spela på Gröna Lund den dagen jag och Andreas firar 2 år! Bästa 2årsfirande asså! Sen bestämde jag och mamma att vi ska åka massvis med karuseller då! Vi åker om 3 veckor, bandet spelar den 17/8 klockan 20.00 på Stora scen! NICE! Jag längtar som fan!Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments