Header

Speciella tillfällen

Hej på er!

Hoppas ni hade en trevlig julafton igår, för det hade jag iallafall. Och jag tänker berätta om min julafton för detta år!

På morgonen så vaknade jag runt 10, gick upp och tog en kopp kaffe o satte mig vid köket och läste lite grann på sociala medier o så. Mamma skulle färga håret också, så hon pysslade med det innan hon skulle göra klart all mat, men vissa rätter var redan klara så hon hade inte så bråttomt med de sista. Efter det, så hjälpte mamma mig med att sätta dit rosetter på katterna, men Hilda (mammas svart/vita) bet bara loss den hela tiden så hon fick vara utan medans dem andra två hade inge problem med rosettbanden då. Sedan så hoppade jag in i duschen, och sedan tog jag på mig min röda skjorta, svarta leggings och lockade mitt hår och såg väldigt gullig ut, haha.

På eftermiddagen så var det Kalles jul, vi kollade på den en stund och sen åt vi julmat. Jag tog ett helt berg med mat, och jag fick inte i mig allt heller för jag fick en sån fruktansvärd paltkoma så de skrek om de! Efter maten så hade vi julklappsutdelning och jag fick väldigt mycket klappar! Jag fick: Ricinolja till håret, en svart kofta, en svart stickad tröja, lock- och platttång, leggings och ett presentkort på bio från mitt sommarjobb. Mycket fina och bra grejer, är helnöjd med allt! Mot kvällen så kollade jag o mamma på film och sedan så blev det så pass sent så vi gick o lade oss.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Hej på er!

Vi börjar närma oss till julen.

Jag har precis beställt den sista julklappen till mamma, och resten är klar o dem är till och med inslagna! 🎁 Och till helgen som kommer så ska jag och mamma ta fram granen och börja pynta den.

Sen har det ju hänt lite saker mellan mig och pojkvännen också, för några veckor sedan så pratade vi helt normalt, och sen skrev han att han ville flytta till en lägenhet, och jag skrev tillbaka att han kunde fundera på saken och helt plötsligt så skrev han att han undrade om jag ville flytta ihop med honom, och jag blev jättechockad och visste inte vad jag skulle säga dem första sekunderna. Haha! Men till slut så sa jag ja, och det kändes så bra att få bara veta att han vill utveckla våran relation o bara flytta ihop, liksom, det är ju ett stort steg. 💜

Jag har varit sjuk sen i fredags, då fick jag högfeber och åkte hem på förmiddagen. Sen på lördagskvällen kom de nå oväntat, jag fick öroninflammation på ena ögat, så på morgonen när jag skulle vakna så hade jag var på ögat o den var helt uppsvullen. Så jag fick rekommendation av mamma att ta saltvatten runt ögat för att ögat skulle få syre och att ögat skulle se mindre uppsvälld ut. Och det blev jättebra o jag blev piggare på söndagen så då åkte jag till pojkvännen o sov där tills måndagsmorgonen. Men då vände allt på sig istället. På morgonen så var bägge ögonen fullt med var, uppsvälld o jag hade så ont så jag ringde mamma o sa att jag måste hem o att det hade blivit värre när andra ögat blev inflammerat också. Så jag sjukanmälde mig igår från skolan och skulle höra utav mig om jag skulle komma nåt sista veckan innan vi går på lov. Så ja, idag är bägge ögonen jättebra o jag har inte alls varat eller haft ont alls så jag är bra nu, så imorgon så ska jag dra till stan o julshoppa med min bästa tjejkompis. 👆

Så nu ikväll så blir det lugna puckar. Jag ska dricka lite kaffe nu med mamma innan hon går på jobbet o ska jobba natt. Sen ska jag se på film och försöka sova därefter så jag orkar kliva upp imorgon. Men ni får ha en fin och trevlig tisdagskväll höreni, så höres vi nåt framöver här! Och glöm inte och gå in o läs på min andra blogg (www.miffoungen.blogg.se) om senaste inlägget: Tredje advent!

Ha de gott. Hejdå! 💙

​ I love you so goddamn much, my Andreas! 

Likes

Comments