Header

​Jag, Zacke och Tomas var utanför lägenheten och tog lite kort, jag ville visa upp lite "vår"bilder i hårdrocksstuket.

Jag blev ganska så nöjd med bilderna, dem visar iallafall lite vårkänslor och det jag hade tänkt mig. Sen är det också att kunna hitta ett bra ställe och fotografera på och när man bor som jag och Zacke gör så blir det lite annat. Men detta blev ju ändå bra, eller hur? 😊

Ni kan även följa min andra blogg som heter: miffoungen.blogg.se. Där lägger jag upp vad jag gör under helger, lov och om det är något kult som dyker upp och nåt som får er att läsa bloggar. 😘

Ha en bra söndag! Hejdå.​🌟

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej och ni ska vara varmt välkomna till min blogg!

Jag kan börja med att jag heter Josefin och är en kortis till hårdrockare. 😉

Här kommer jag troligtvis vara mer motiverad att skriva eller lägga upp bilder med beskrivning. Eftersom jag är en kreativ människa, så tänkte jag att jag kan starta en blogg när jag har fotograferat, oftast är det så att jag är modell, jag kanske lägger upp bilder exempelvis: 

Sminkad, nytt plagg, modellerar eller på något annat som djur eller natur, vilket som.

Jag kan berätta om mitt liv också, så ni lär känna mig lite grann.

Jag är född den 18 Januari 1996. Jag har en mamma och en bror, jag har ingen pappa, eftersom jag förlorade honom för exakt 10 år sedan. Jag älskar bandet The 69 Eyes och gjorde det sedan jag var 12 år, jag har till och med deras logo tatuerad på min vänstra arm, känner mig dock hedrad för det! 😊

Jag går i en gymnasieutbildning i staden Härnösand och pluggar till undersköterska. 

Mitt nuvarande hem ​är i ett litet samhälle ungefär 30 min utanför Sundsvall, tillsammans med min fästman/sambo Zakarias. Vi har tillsammans 6 djur som jag beskrev också på min presentation på bloggen. 

Den äldsta katten heter Prinsessan Leia, hon är svanslös (hon föddes utan) och är 4 år gammal, är en bondkatt. Den näst äldsta heter Cornelia som är 3 år, och är en bondkatt. Den tredje katten heter Ami, han fyller snart 1 år och är jämngammal med sin syster som vi har också, Ami är en Norsk Skogskatt/Bengal. Den minsta (syster till Ami) heter Hildegard, hon är jämngammal med Ami. Hildegard är en Perser/Bengal. Våra två hamstrar är dvärghamstrar, min heter Tracy och Zakarias hamster heter Ferril, som är honor och är 1 år.

​Är det något annat ni funderar över kring mig, eller mitt liv, eller om mina djur, så är det bara att fråga så får du/ni svar! Det är aldrig farligt och fråga, för man vill kunna få svar på det man funderar på såklart.

Då tackar jag för mig, då får vi se vad jag bjuder på sedan på nästa inlägg. Ha det så gott allesammans och trevlig helg vill jag önska er! 

Hejdå.​


Likes

Comments