Header
View tracker

Idag gick jag upp kl 9 och åt frukost och kl 11 var jag på Friskis för att träna mage & rygg. Strax innan kl 13 kom mina systrar och deras killar och åt middag och adventsfika.

Hoppas ni får en trevlig kväll, kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Några bilder från en bra kväll med mina fina vänner! Imorgon väntas middag med familjen och vila inför en ny vecka.
Hoppas ni får en bra lördagskväll, kram!

Likes

Comments

View tracker

Äntligen har min efterlängtade rengöringsborste från Foreo kommit! Jag köpte modellen Luna Go för ungefär en vecka sen och idag fick jag hem den, så jag har tänkt att jag ska prova den i en vecka två gånger om dagen och sen gör jag ett ordentligt inlägg där jag recenserar den och allmänt berättar om hur jag tycker om den.
Hur låter det?

Ha en bra fredagskväll, kram!

Likes

Comments

Nu har julklappsshoppingen dragit igång ordentligt och jag känner att jag för en gångs skull är ute i god tid med julklapparna!

Idag började jag kl 10:25 i skolan och sedan strax efter kl 13 var jag tvungen att gå tidigare från skolan för att gå på min läkartid och ta lite blodprover. Efter det gick jag tillsammans med mamma på stan och bland annat hämtade ut ett paket.

Nu har jag precis ätit middag och ska bara ta det lugnt ikväll. Imorgon är en lång dag så ikväll ska jag gå och sova tidigt så att jag är pigg imorgon.

Hoppas ni har haft en superbra onsdag, kram!

Likes

Comments

Instagram@jossannord

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw