Josefina Nord nordjosefina@gmail.com
Josefina Nord nordjosefina@gmail.com

Idag startar jag min helg med jobb, som vanligt fram till kl 17. Ska sova över hos pappa till imorgon så efter jobbet hämtade han upp mig och så åkte vi hemåt. Innan vi åkte hem stannade vi till vid en asiatisk restaurang och köpte med oss supergod koreansk mat hem, och så hyrde vi filmer till ikväll.

Imorgon får vi se vad som händer, det enda som står på planeringen än så länge är träning och lite jobb.

Hoppas er lördag har varit bra, kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

För ett litet tag sen hade Glossybox en tävling via Snapchat där förstapris var ett helt gäng fina grejer, och jag vann! Enligt mig var det helt otippat eftersom jag aldrig brukar vinna någonting, så att jag blev glad var bara förnamnet!

Så igår fick jag det gigantiska paketet som jag hämtade från affären och släpade hem på cykeln, haha.

Förstapriset innehöll en påse med lös-te, ljusvax att göra ett eget ljus av, en to do-lista, en te-kopp, Burgundy Box, en påse med macarons, och en superfin sammetslåda.

Helgen är räddad!

Likes

Comments

Idag vaknade jag och var förvånansvärt utvilad trots att torsdagar är den längsta dagen på veckan och jag måste gå upp ganska tidigt på morgonen, och mitt humör under dagen har varit ganska bra till stor del tack vare det fina vädret idag.

Efter skolan hann jag cykla förbi affären och hämta ut ett paket, ska sammanställa ett ordentligt inlägg med detaljer och paketets innehåll som kommer upp imorgon!
Nu ska jag bara mysa och ta det lugnt.

Hoppas er torsdag har varit bra, kram!

Likes

Comments

Bilder lånade från WeHeartIt

Skulle verkligen behöva köpa nya träningskläder, bland annat någon bra tröja och byxor som är lite tjockare i materialet som man kan ha på sig när man går till och från gymmet för att undvika att bli för kall.

Idag har jag hunnit med en hel del på mitt gymnasiearbete och efter skolan hade jag och Lina ett riktigt bra benpass på gymmet. När jag kom hem tog jag en skön dusch och passade på med en härlig ansiktsmask!
Ikväll blir det mys och eventuellt lite plugg inför högskoleprovet.

Hoppas ni har haft en bra tisdag, kram!

Likes

Comments