Header

Vi tog oss ut på promenad även idag innan frukosten och det blev en kort PW på drygt 4km men ändå skönt att starta dagen med att få frisk luft och aktivera kroppen.

När vi kom hem åt vi frukost och gjorde oss i ordning för att åka ner till Skanör, en sjukt fin strand en bit utanför Vellinge. Så där var vi i några timmar tills det började bli mulet och solen försvann, då packade vi ihop och åkte till affären och handlade lite innan vi åkte hem igen.

Nu har vi precis ätit middag och ska chilla resten av eftermiddagen, ikväll ska vi spela lite kortspel och bara ta det lugnt!

Ha en fortsatt bra måndag, kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Imorse startade vi dagen med att gå en promenad och springa lite intervaller innan frukosten, och därefter drog vi till Kivik. Först besökte vi Kungagraven, men det var inte så mycket att se egentligen så vi var inte kvar där speciellt länge, och efter det åkte vi förbi en fotoutställning med bland annat fotografier av Lennart Nilsson.

Det var så dåligt väder idag så vi har tagit det lugnt för det mesta och åt middag tidigt och sen blir det mys ikväll med kex, ost, avokado och annat gott. Imorgon hoppas vi på bättre väder så att vi kan åka till stranden!

Hoppas ni har haft en bra och inte allt för regnig dag, kram!

Likes

Comments

Området runt stugan, sjukt fina & stora ängar och åkrar som omger hela området. Jag ser fram emot att spendera en vecka här.

Jag, pappa och min syster Amanda åkte hemifrån kl 7 imorse och kom fram till stugan som vi har hyrt i Tomelilla runt 14 tiden, då slängde vi in väskorna och sedan åkte vi direkt in till stan och handlade mat till ikväll.

När vi kom hem tände vi eld på grillen och fixade en supergod middag som vi njöt av i solen, och när vi hade ätit klart satt vi kvar i solnedgången tills solen gick ner över hustaket och det började bli lite för kallt för att sitta ute.

Därefter gjorde vi i ordning sängarna och nu ska jag ta det lugnt och kolla på en film innan jag går och lägger mig, det har varit en lång dag i bilen och en allmänt tuff vecka då jag har fått jobb som personlig assistent och har jobbat mycket nu i veckan, så jag kommer nog somna ganska fort ikväll, haha.

Hoppas ni har haft en bra dag, kram!

Likes

Comments

Idag har jag mest tagit det lugnt, vilket också är viktigt att man tillåter sig själv ibland! Man blir så trött av att konstant ställa krav på sig själv och tvinga sig själv till att hela tiden vara produktiv och göra saker. Så idag har jag varit hos Björne och hållit honom sällskap under förmiddagen och sedan har jag fortsatt mitt hemma-spa på eftermiddagen och bland annat rengjort ansiktet och använt ansiktsmask med produkter från Unani.

Senare på eftermiddagen gick jag hem till Robin där vi kollade på film och åt middag. Nu är jag hemma igen och ska kolla på serier innan jag går och lägger mig, imorgon har jag lite saker att göra så då vill jag vara utvilad och pigg.

Hoppas er onsdag har varit bra, kram!

Likes

Comments

Instagram@jossannord

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw