Header

Min ootd, blus och jeans är från Ginatricot och kepsen är från H&M.

Härliga söndag! I skrivande stund är jag, mamma, min syster och Daniel på väg till Stockholm för att gå på konsert. Vi ska nämligen se John Mayer på Globen ikväll, vilket ska bli jättekul!

Imorgon är det måndag igen och då fortsätter pluggandet i en vecka till, efter den kommande veckan börjar kurserna ta slut. Så underbart när man börjar se målet, nu är det bara några veckor kvar och sen är allt äntligen över.

Hoppas ni får en bra dag utan alltför mycket söndagsångest, kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Årets Valborg blev riktigt lyckad! Min söndag började med att jag åkte till Västerås för att shoppa lite nya fest-toppar och träffa min syster. När jag kom hem igen gick jag hem till fina @linajohansson och drack drinkar och spelade spel innan vi gick till The Queens Arms och tog varsin drink där, när klockan närmade sig midnatt gick vi ut på All In och dansade fram till småtimmarna.

Idag har jag varit en aning seg men har ändå lyckats uträtta några ärenden och hunnit njuta av det fantastiska vädret!

Hoppas ni också har haft en kanonbra Valborg, kram!

Likes

Comments

Fy vad dessa dagar har varit jobbiga i skolan. Har haft prov både i onsdags, torsdags och idag, men nu är äntligen helgen här och jag ser fram emot att få lite vila, ser även fram emot Valborg på söndag! Har ännu inte riktigt bestämt exakt hur jag ska spendera Valborg men jag kommer förmodligen hitta på något med Lina. Men det blir inte bara en massa skoj i helgen, jag måste ändå plugga en hel del inför nästa vecka, har en opponering att skriva, en redovisning att förbereda inför onsdag, två prov på torsdag och ytterligare en redovisning på fredag.

Har massor av jobb framför mig och ska i helgen lägga upp en ordentlig tidsplan så att jag inte går under, haha. Ska försöka bli bättre på att uppdatera bloggen men än så länge tar skolan upp en väldigt stor del av min tid, men förhoppningsvis blir det mer bloggande när jag proven är över och jag kan fokusera mer på bloggen.

Hoppas ni alla får en superhärlig fredag, kram!

Likes

Comments

Idag åkte vi först till Kappruet på förmiddagen, men det var både lite mesiga backar och så var det så blött och varmt väder så det var ingen bra snö heller så vi åkte bara några gånger innan vi åkte vidare till Ramundberget där vi först åt lunch och sedan åkte hela eftermiddagen tills precis innan liftarna stängde. Vi hade riktigt tur när solen visade sig och det blev riktigt fint väder när vi åkte de sista gångerna, precis efter det sista åket blev det dåligt väder igen och det började snöa/regna igen.

När vi kom hem tog vi det lugnt och vissa bastade som vanligt innan middagen. När vi hade ätit satt vi först och bara chillade en stund innan vi satte på en skräckfilm på tv:n. Alla var ganska trötta så när filmen tog slut gick vi och la oss, imorgon är det sista dagen för att åka skidor så vi kommer förmodligen gå upp i lagom tid och åka iväg till någon backe så att vi har gott om tid på oss.

Hoppas er torsdag har varit bra, kram!

Likes

Comments

Instagram@jossannord

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw