Header
View tracker

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ibland bara tittar jag på honom och vill typ grina/skrika för jag älskar honom så mycket. Han är så välskapt. IBLAND VET JAG INTE VART JAG SKA TA VÄGEN MED MIN KÄRLEK TILL HONOM. Alltså, det gör verkligen ONT i hjärtat för jag älskar honom så mycket. Haha sjukt egentligen. Men en bra värk såklart. Men ändå, min kärlek bara växer och den var SUPERSTOR dag 1. Jadu min lille man, du är för mig den absolut bästa människan som finns. Att du är så rolig så mamma kiknar av skratt varje dag gör inte saken sämre precis. ÄLSKAR DIG.

"Ge barnen kärlek, mera kärlek och ännu mera kärlek så kommer folkvettet av sig själv.

- Astrid Lindgren"

Förresten måste berätta en skitkul grej, Jonas och Johannes ritar som ni ser på bilderna ovan. Jag brukar rita typ en katt så ska Johannes gissa vad det är, då mjauar han tillexempel. Så när Jonas och han ritade så ritade Jonas ett jättelitet "ansikte" och Johannes vrålar att det är "MONNNNE" (monne är mormor på hans språk) så här kommer då Jonas mästerverk som Johannes tyckte var lik hans mormor:

Likes

Comments

View tracker

Den sångfrasen har aldrig stämt in så bra som den gör nu. Jag lever för dig Johannes. Vår fina familj. Allt som jag gör, det gör jag för dig. Jag är så lycklig som får äran att vara din mamma. Den där pojken som charmar dem flesta, han har jag och Oscar skapat. Uppfostrat. Uppfostrar. Han får vi hänga med mest hela tiden och jag ÄLSKAR det. Att hänga med honom. Att en sån liten människa, på snart två år, kan fylla hans mammas hjärta med så mycket kärlek. Godhet. Vilja att bli en bättre människa. Lycka. Han fyller mig med energi. Jag verkligen BEHÖVER honom. Ja fyfasen Johannes vad du har kommit och tagit mitt hjärta med storm. Du går ALLTID först. Jag älskar dig och det kommer jag alltid att göra.

Likes

Comments

Min lilla killa är min energikälla. Gud vad jag får energi och kärlek från den lilla mannen. JAG ÄLSKAR DIG SÅ DET GÖR ONT MIN SKATT

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag ska försöka se livet som du gör min lille konung. Att vad du än gör så är det sååå kul och allt är ett äventyr. Du tycker att livet är en fest och betraktar världen med en så fin blick som jag önskar att varenda människa på denna jord kunde ha, då skulle det blir bra allting. Så stolt över dig min älsklingskille.

I'll give my all to you.

Likes

Comments