Header

Självklart var det Benjamin som låg i min mage och självklart var det han som skulle komma och förgylla vår familj ännu mer. En till pusselbit som passar perfekt, lilla lillebror. Kärleken växer mer och mer för varje dag och att jag har mina barn är en dröm som är uppfylld. Det är så otroligt fint att ha er mina fina barn. Man behöver aldrig aldrig aldrig vara ensam. Att se hur godhjärtat Johannes är och hur fin han är med sin lillebror är bland det finaste jag vet här i livet. Det har vi gjort bra Oscar, våra fina underbara pojkar. Bättre finns inte. <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Älskar lyckorus. Och med mina fina pojkar kommer det såna lyckorus ganska ofta. När tacksamheten kommer över en och när man inser hur fina underbara barn man har och att de älskar mig (nästan) lika mycket som jag älskar dem. Ja, lyckligt lottad är jag verkligen som har fått mina fina barn. Det kan liksom inte sägas för mycket, hur tacksam man är.

Likes

Comments

Två toppendagar har vi haft, igår var det först promenad och lekparkshäng innan vi åkte mot Borlänge för att hänga med Niklas och Linnéa.
Idag var vi till Leos lekland med kusinerna Andersson, mamma, pappa och Jonas. Sen blev det promenad igen när vi kom hem för vädret var ju göttigöttans. Har dock inte hunnit tagit nå bilder på Leos för där var det fullt ös.

Benjamins eksem har ju fortsatt att jäklats och det är misstänkt mjölkproteinallergi så har varit utan det sedan i måndags, i onsdags var eksemen så extremt ilskna och han som inte gör många knyst ifrån sig gallskrek till och från. Fy. Så i torsdags skulle jag ringa BVC men kom inte fram så då ringde jag 1177 som tyckte att en läkare skulle titta på honom så hon tyckte vi skulle åka till akuten. Så där fick vi kortisonsalva utskriven och så skulle jag fortsätta vara utan mjölkprotein och prata med BVC på måndag när jag ska dit. Idag är han mycket bättre och det värsta har lagt sig tack och lov, man känner sig så hjälplös när han har sådär ont. Men nu är han som vanligt igen och nyfiken på livet och bara hänger med, våran Benjamin <3

Slänger upp lite bilder som tagits sen senaste inlägget;

Likes

Comments

Idag blir han två månader, våran lillfis.
Älskade älskade Benjamin. Vad fort det har gått, och vad glada vi är att du finns älskade prinsen.

Likes

Comments

Så förbannat kär i mina barn. Älskade älskade ni var glad jag är att ni finns. Och eran pappa. Och alla andra fina människor vi har omkring oss, så glad jag är att ni får dem i era liv.

Benjamin har ju haft lite "problem" med sin hy sedan han kom, först var det hormonprickar som blev vääääldigt mycket efter ett tag, såg verkligen ut som tonårsakne (det är vanligt). Men sen försvann det för att komma tillbaka några dagar senare, men tyckte det såg annorlunda ut nu. Sen fick han skorv som sjutton i hårbotten, så googlade jag fram att det finns en bra salva för det och köpte den och började behandla igår. Imorse var han helt fjällig i ansiktet också, så började misstänka att det kanske inte alls var hormonprickar som kommit tillbaka och tog till min bästa (men även sämsta) vän Google och konstaterade att han kan mycket troligt ha seborroiskt eksem. Johannes hade tid hos BVC idag för 2,5 års kontroll (som gick hur bra som helst min fina prins) så det var ju lägligt så sköterskan kunde kika på Benjamin och hon trodde också att det var seborroiskt eksem. Så nu "hoppas" vi att det är så och att allt det röda och prickiga och fjälliga försvinner, men han är ju hur söt som helst ändå min Benjamin.

Nu slår snart ögonlocken ihop av sig själv, så ska sova. Ville mest bara flika in här och påminna mina läsare (Haha, låter som jag är en storbloggare) om att vi lever och vardagen är helt underbar tillsammans med barn och att mina barn och de människor omkring oss är jäkligt bra.

Puss och godnatt

Likes

Comments