Header

Helt ärligt, tack vem det än är som gör så saker sker, tack. Tack för Johannes. Tack för Oscar. Tack för mamma och pappa, Jonas och Niklas. Tack för mina andra nära och kära. Tack för fina vänner och TACK för lillebror i magen. Tack för att vi hade turen att hitta en ny lägenhet som vi troligtvis flyttar in i 18 juni. Tack för att vi får vara friska och tack för allt fint som hänt och kommer att hända. Från djupet av mitt hjärta - tack.

Likes

Comments

Vilken dag jag och Johannes hade igår medan pappan var i Borlänge för att fixa bilen hos bästa Simon!

Likes

Comments

Haha idag var vi på kupolen, och jag är helt hundra på att jag packat med Johannes snutte i hans ryggsäck, men när jag ska ge honom den i bilen innan vi ska åka hem är den inte där och jag bryter ihop helt totalt och börjar grina för jag ville ju verkligen inte att han skulle behöva bli ledsen ikväll när han ska sova. Min mamma springer in på kupolen igen för att titta om hon ser den nånstans vilket hon inte gör, jag smsar Oscar och frågar om den är hemma ändå men han är inte hemma och kan kolla. Under den kvarten mamma är inne på kupolen sitter jag alltså och bölar över Johannes snutte, han hinner till och med somna. Hon hittar ingen snutte och lugnar mig med att den nog visst är hemma. Oscar ringer och säger att den inte är hemma och jag börjat grina igen, vill inte att Johannes ska behöva inse det jag insett. Sen slår det mig att jag gav honom den på vägen till Borlänge och att han då kastade iväg den så den hamnat på andra sidan i bilen. HAHAH ORKAR INTE MED MIG SJÄLV. Så känslig!! Men var ju endast för jag tyckte så synd om Johannes som skulle gå och leta efter den och den inte skulle finnas. Nä fy då, den får nog stanna hemma hädanefter hahah

Likes

Comments

... och i magen växer det en liten kille. Johannes ska alltså bli storebror till en lillebror. Hjärtat svämmar över. Äntligen har vi fått sett bebis och genast blir det mer verkligt, även fast jag faktiskt känt små sparkar ett tag nu. 23 juli är lillkillen beräknad och vi hoppas att det är några förändringar som hinner och kommer att ske innan beräknad ankomst. Men jösses vad man längtar nu, och jag tror att Johannes kommer bli en superbra storebror även fast han vrålar nej rakt ut när jag frågar om han ska få en lillebror/syskon.

nedersta är Johannes översta är nykomlingen, nog finns det nån likhet på denna bild iaf ;)

Likes

Comments