Header

Alltså det är så skönt, men det är inte förrän nu, tisdag (började flytta i lördags) jag har haft tid att "slappna av" och känna efter. Har varit såååå hektiska veckor från att praktiken började tills nu och jag har inte kunnat vara den braiga mamma jag annars är till min underbara Johannes. Ibland har vi knappt träffats och man är trött och slut som människa för hey, jag är gravid i V.36 också. Tålamodet har testats både en två och tre gånger, för du förstår ju inte att mamma har supermycket annat att göra än att ge dig så stor del av min uppmärksamhet som förut. Det har varit så mycket att göra och så mycket i hjärnan dessa veckor och äntligen kan det vända. Äntligen kan jag bli den glada, tålmodiga och kärleksfulla mamma jag innerst inne är. Nu låter det nog som det har varit värre än det egentligen har varit, men det är en stor grej för mig att känna sig otillräcklig och inte kunna fungera som mamma precis som innan dessa veckor började ta fart. Och HALLÅ det är cirkus 4 veckor kvar tills lillebror anländer och min fina Johannes blir storebror. Herregud. Det har heller inte riktigt hunnits med att begripa än. Men nu, nu är den andra lägenhetens nycklar lämnade och äntligen börjar vårat nya liv i våran nya lägenhet. Bilder kommer när det är klar-fixat.

TUSEN TACK också till alla som hjälpt oss med flytten, ni är såååå underbara och vi älskar er.
Och Johannes din superstjärna dig älskar jag så jag inte vet vart jag ska ta vägen, nu kan vi, som sagt, äntligen börja umgås till 100% igen och snart kommer lillebror och hänger med oss.

Likes

Comments

Alla dagar kan inte vara bra eller hur?
Idag är en sån dag då mycket känns hopplöst, har väl säkerligen delvis att göra med att jag troligtvis får spendera hela denna söndag framför datorn och plugg. Men igår var en bra dag, först åkte Johannes jag och Oscar o busade runt lite här och där för att sedan få besök av Lisa och Jonas på kvällskvisten för lite grillad mat.

Hoppas morgondagen bjuder på ett trevligare humör. Pöss

Likes

Comments

Förra veckan var min första praktikvecka av fyra och praktiken har jag på en förskola i västerby där jag faktiskt trivs jättebra. Känner att det är ett yrke jag kan gå till jobbet med en känsla att det inte är ett jobb, perfekt alltså. Däremot så är det ju ganska ansträngande pga min graviditet just nu, tröttheten har börjat att komma nu, trodde jag skulle slippa den helt denna gång eftersom den inte dykt upp tidigare. Men jag kämpar på, bara tre veckor kvar sen får jag vila, vila och vila (förutom flytten då). Och efter dessa tre veckor är gjorda är det bara tre veckor kvar tills vi ÄNTLIGEN FÅR FLYTTA. Har aldrig velat bort från ett boende så mycket som jag vill nu när jag bor här, dels också för att nya lägenheten är så mycket finare än här och man då äntligen får ta del av de fördelar som det faktiskt är med att bo i lägenhet. Det har man ju inte riktigt fått här nej. Och sen diverse andra anledningar he-he. Ogillar starkt människor som inte ser längre än näsan räcker alltså.

Men en vecka går ju såååå fort så det står inte på förrän vi slipper detta.

Jag hoppas också att min rygg/mående pallar med dessa tre veckor jag har kvar så jag har den APL:en avklarad. Men det tror jag, jag kämpar som sagt på.

Förövrigt lever lillen i magen loppan och påminner mycket om sin storebrors beteende i magen, speciellt när man käkar lite chips då blev Johannes helt vild och det blir lillebror också. <3


Likes

Comments