Header

Min lilla killa är min energikälla. Gud vad jag får energi och kärlek från den lilla mannen. JAG ÄLSKAR DIG SÅ DET GÖR ONT MIN SKATT

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag ska försöka se livet som du gör min lille konung. Att vad du än gör så är det sååå kul och allt är ett äventyr. Du tycker att livet är en fest och betraktar världen med en så fin blick som jag önskar att varenda människa på denna jord kunde ha, då skulle det blir bra allting. Så stolt över dig min älsklingskille.

I'll give my all to you.

Likes

Comments

Äntligen har vi blivit av med rishögen till bil och bytt upp oss, rejält. 👆🏻 SÅ SKÖNT. Puss.

Likes

Comments

Min största stolthet och glädje här i livet.
Min fina Johannes. Du får mig att vilja vara en så mycket bättre människa. Som en så simpel sak som ett delegeringstest. Ett sånt test ska göras varje år för att förnya sin delegering och nu när jag började jobba igen och gjorde ett sådant och fick en stjärna där det stod "bra jobbat" så kände jag mig extra stolt. "Johannes har en mamma som lyckades bra".

Du är den finaste och roligaste jag vet Johannes. Du hittar på så mycket bus jämt och har så mycket roligt för dig. När vi går på promenader är du på upptäcksfärd. Då du ser en svamp säger du "wow" och alla kottar vill du bära med dig. Stenarna ska vi inte ens prata om. Det är fascinerande att se hur du ser på saker och ting. Jag önskar alla hade ett hjärta som du och en sån beundransvärd blick på allt du ser, varje dag. 

Det är inte bara jag som lär dig om beteende, vad saker heter eller vad som är rätt och fel. Du lär mig såååå mycket på vägen. Du lär mig att se på saker på ett annorlunda vis. Du lär mig att jag är värdefull och behövd. Du lär mig vad meningen med livet är. 

Tack Johannes. Tack för att du kom till mig och förgyllde mitt liv med allt det som fattades. Tack för att du lär mig saker. Tack för alla skratt du ger mig och tack tack TACK för den kärlek jag får. Den är mitt största bränsle här i livet och jag är helt säker på att jag alltid kommer vara fulltankad tack vare dig. 

Jag älskar dig, förevigt.

Likes

Comments

Gud vad lite inlägg det blivit här på senaste tiden, har inte riktigt hunnits med då det är fullt ös på dagarna + att jag jobbat hela sommaren. Men det är lite tråkigt, för jag älskar att få skriva av mig, jobbar sista passet på schemat ikväll så kanske skrivs lite mer hädanefter, beroende på hur fullt upp jag har. Att jobba sista passet på schema känns både bra och dåligt, jag trivs ju där jag jobbat under schematid. Att gå tillbaka till att vara timvikarie betyder alltså att jag kan hamna på vilken grupp som helst och får inte alltid vet NÄR jag ska jobba och det kan vara ganska psykiskt påfrestande, speciellt nu när Johannes finns. Arbetstiderna är inte heller jätteroliga när man har barn. Dagtid går bra. Men kvällar och helger vill jag helst vara utan. Så planen är att jag ska söka och söka och söka efter annat jobb och tills det att jag hittar ett annat vara timvikarie på hemtjänsten. Man får försöka göra det bästa av situationen helt enkelt :)

Slänger upp lite bilder sen senaste inlägget ✌️

Likes

Comments