Header

Alla dagar kan inte vara bra eller hur?
Idag är en sån dag då mycket känns hopplöst, har väl säkerligen delvis att göra med att jag troligtvis får spendera hela denna söndag framför datorn och plugg. Men igår var en bra dag, först åkte Johannes jag och Oscar o busade runt lite här och där för att sedan få besök av Lisa och Jonas på kvällskvisten för lite grillad mat.

Hoppas morgondagen bjuder på ett trevligare humör. Pöss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Förra veckan var min första praktikvecka av fyra och praktiken har jag på en förskola i västerby där jag faktiskt trivs jättebra. Känner att det är ett yrke jag kan gå till jobbet med en känsla att det inte är ett jobb, perfekt alltså. Däremot så är det ju ganska ansträngande pga min graviditet just nu, tröttheten har börjat att komma nu, trodde jag skulle slippa den helt denna gång eftersom den inte dykt upp tidigare. Men jag kämpar på, bara tre veckor kvar sen får jag vila, vila och vila (förutom flytten då). Och efter dessa tre veckor är gjorda är det bara tre veckor kvar tills vi ÄNTLIGEN FÅR FLYTTA. Har aldrig velat bort från ett boende så mycket som jag vill nu när jag bor här, dels också för att nya lägenheten är så mycket finare än här och man då äntligen får ta del av de fördelar som det faktiskt är med att bo i lägenhet. Det har man ju inte riktigt fått här nej. Och sen diverse andra anledningar he-he. Ogillar starkt människor som inte ser längre än näsan räcker alltså.

Men en vecka går ju såååå fort så det står inte på förrän vi slipper detta.

Jag hoppas också att min rygg/mående pallar med dessa tre veckor jag har kvar så jag har den APL:en avklarad. Men det tror jag, jag kämpar som sagt på.

Förövrigt lever lillen i magen loppan och påminner mycket om sin storebrors beteende i magen, speciellt när man käkar lite chips då blev Johannes helt vild och det blir lillebror också. <3


Likes

Comments

Denna dag har spenderats med morbror Jonas och min (guld)svägerska (favvo-ordet) med grillning, hårfärgning, snacks, skratt, bus och film.

Två av Johannes favoritpersoner är jag övertygad om att det är dessa två för oj vad det busas och

Glad som få över de människor jag får i mitt liv, återigen väldigt tacksam över det. 💕

Likes

Comments

Bästa svägerskan och morbror/farbror Jonas tog med Johannes och kusinen saga på trolleriföreställning i lördags, sötnissar!!

Likes

Comments

Alltså.
Vi ska ju flytta och det är det 61 dagar kvar . Har känt att det är sååååå långt men i söndags var det nio veckor. NIO. En vecka går jättefort liksom. I söndags var det även FJORTON veckor kvar tills lillen är beräknad. Gud jag längtar så jag spricker efter båda två sakerna. SÅ TAGGAD PÅ LIVET MED ALLA MINA FINA KILLAR.

Likes

Comments

Vi längtar efter dig och ser lika mycket fram emot att du ska komma som när din storebror låg i magen. Vi längtar efter att få mysa med dig och få se hur du ser ut och vem du är.

Skillnaden nu och med Johannes i magen är att Johannes är utanför magen och vild och behöver oss mycket, när han låg i magen hade vi ingen annan. Men trots att det inte läggs lika mycket tid på att berätta för omvärlden hur mycket vi längtar efter dig så längtar vi efter dig precis lika mycket som vi längtade efter Johannes. Och vilken storebror du har, världens snällaste kille. När jag sitter i soffan och gråter för att det helt enkelt blir för mycket ibland tar han papperet han har i handen och torkar tårarna som rinner ner för mina kinder och utbrister "pappa kommer snart". Det fick mig dock att grina mer, men då för att han är så fin.

Det är er jag lever för och jag mår bra när jag får göra saker som får er att må bra. Jag kommer kämpa dag in och dag ut för er och för att ni ska ha det bra. Ni är nummer ett på min lista, nu då och föralltid.

Likes

Comments