Header

Året 2016 har varit ganska dåligt enligt mitt tycke.
Bra för att vi har våra fina vänner.
Bra för att vi fått se vår underbara son växa och lära sig saker dag för dag.
Bra för våra fina familjer.

Men, det har bjudit på så mycket motgångar. Negativitet. Otur. Problem. Till slut blir man så less så man inte vet vart man ska ta vägen.

Så 2017 välkomnar jag med glädje och med öppna armar. Snälla 2017, be nice to us. Jag hoppas verkligen att 2017 är året då vår "otur" vänder. Då vi kan börja sikta mot våra mål mot ett hus att fortsätta vår familj i. Då jag kan börja plugga och då Oscar får ett fast jobb. Ja Gud, har väldigt mycket förhoppningar om detta år. Jag verkligen önskar att det vänder nu.

Men, även om 2016 har varit dåligt, så har vi, som sagt, så fina människor omkring oss och det är vi så glada för, och framförallt för våran lilla solstråle som ger oss livsenergi och glädje mitt i allt kaos. Tack Johannes för allt du ger oss. Det behövs och är så otroligt betydelsefullt.

Nyårsafton spenderade jag Johannes Oscar och Johan i Filipstad i Oscars pappas "sommarhus", såå mysigt att bara åka iväg för att bara vara. Hade dock sjukt ont i ryggen så fredag och lördag fram till ungefär 4 var det liggläge för min del.

Nu är vi på hemmaplan och ska bara mysa järnet idag. Blir nog lite godis o sådär för det är ju tamigfan söndag, då kan man ju inte börja sitt "nya nyttiga liv" heller, det måste ju ske på en måndag ;)

Hoppas ni andra får ett underbart år, så hoppas jag fan att vi också får det. :)


Likes

Comments

Alltså. Mina kompisar. Oj oj oj. Hur bra är inte ni? Ni är riktiga vänner ni, och det är sååå värdefullt. Ni vet att vi drabbas av oturens otur gång på gång. Så därför frågar ni hur det är. Om ni kan hjälpa till och ni gör så mycket för mig utan att tveka en sekund. Ni säger saker som "det förtjänar du" och att "du är en så bra mamma" och såna där saker som gör att jag lyfter från marken. Ni är så värdefulla för mig. Glöm aldrig det och glöm aldrig att jag älskar er så otroligt mycket. Världens bästa vänner.

Man lär sig mycket när man är i kaos, speciellt vilka som faktiskt finns där.


------------------------

Likes

Comments

Vilken fantastisk julafton vi har haft!
Först spenderades den hos min bror Niklas m. vår släkt, julmat tomte och julklappar. Att träffa tomten var spännande tyckte alla tre barn (Loke, saga och Johannes). Jag frågade saga vart tomten bor och förväntade mig ett svar som nordpolen men fick svaret "i ett hus i skogens slut" och det har hon ju fasen rätt i.

Sen åkte vi över till Säter till Micke och Erika där Calle Ronya Victor Hannu och Sanna var. Mycket trevlig kväll.

Är såååå tacksam för familjen och vännerna som vi har omkring oss. Som ger, som hjälper, som lyssnar som älskar.

Vi älskar er allihopa och det hoppas jag att ni vet.

Dåligt med bilder idag, tyvärr, men fick en liten halvdålig bild på Johannes och tomten.
Trodde han skulle grina då han är rädd för mamma och pappas vita lilla tomte de har i vardagsrummet, men inte då. Det var nog bara coolt.

God jul allesammans, hoppas ni har lika bra vänner och familj som vi har. Det förtjänar de flesta.

Puss!

Likes

Comments

Ibland bara tittar jag på honom och vill typ grina/skrika för jag älskar honom så mycket. Han är så välskapt. IBLAND VET JAG INTE VART JAG SKA TA VÄGEN MED MIN KÄRLEK TILL HONOM. Alltså, det gör verkligen ONT i hjärtat för jag älskar honom så mycket. Haha sjukt egentligen. Men en bra värk såklart. Men ändå, min kärlek bara växer och den var SUPERSTOR dag 1. Jadu min lille man, du är för mig den absolut bästa människan som finns. Att du är så rolig så mamma kiknar av skratt varje dag gör inte saken sämre precis. ÄLSKAR DIG.

"Ge barnen kärlek, mera kärlek och ännu mera kärlek så kommer folkvettet av sig själv.

- Astrid Lindgren"

Förresten måste berätta en skitkul grej, Jonas och Johannes ritar som ni ser på bilderna ovan. Jag brukar rita typ en katt så ska Johannes gissa vad det är, då mjauar han tillexempel. Så när Jonas och han ritade så ritade Jonas ett jättelitet "ansikte" och Johannes vrålar att det är "MONNNNE" (monne är mormor på hans språk) så här kommer då Jonas mästerverk som Johannes tyckte var lik hans mormor:

Likes

Comments

Den sångfrasen har aldrig stämt in så bra som den gör nu. Jag lever för dig Johannes. Vår fina familj. Allt som jag gör, det gör jag för dig. Jag är så lycklig som får äran att vara din mamma. Den där pojken som charmar dem flesta, han har jag och Oscar skapat. Uppfostrat. Uppfostrar. Han får vi hänga med mest hela tiden och jag ÄLSKAR det. Att hänga med honom. Att en sån liten människa, på snart två år, kan fylla hans mammas hjärta med så mycket kärlek. Godhet. Vilja att bli en bättre människa. Lycka. Han fyller mig med energi. Jag verkligen BEHÖVER honom. Ja fyfasen Johannes vad du har kommit och tagit mitt hjärta med storm. Du går ALLTID först. Jag älskar dig och det kommer jag alltid att göra.

Likes

Comments