​Helloj! 

Var ju på Falsterbo igår och fick med mig lite saker hem faktiskt! Det blev en hjälm, flugspray, ridbyxor, väska och lite prover. På kvällen var jag ner hos Amis en sväng sen idag så åkte jag dit och satt på han sitt fleec och regntäck eftersom det regnar och blåser som in i...Sen har jag inte gjort nånting idag mer än suttit här hemma och snackat med folk typ. Imorgon blir det Falsterbo igen! Ska se om jag kan få med mig ett par hunter stövlar hem, hade varit toppen faktiskt. Så vi får se, imorgon kanske jag kan skritta Amis en runda men vi får se. 

Ha de så bra sålänge 😘

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Någon mer som ska till Falsterbo imorgon? Jag SKA ha en ( vill ha två ) hjälm med mig hem imorgon! Måste verkligen ha en ny så jag kan börja hoppa osv för det känns som dressyren lockar mer just nu, för han har blivit sååå fin i dressyren! Iallafall så är där en hel del som också ska dit imorgon så de blir roligt! Idag så ska jag ta med mig Amis ut en tur. Vet inte riktigt var för alla är överallt och jag vill inte rida ut själv så vi får se. Kanske så tar jag en runda ner till Dobbi och ser så allt är bra med honom annars får vi väll se! Nu ska jag dra till min lilla galning så ha de så bra sålänge 😘

Saknar det något enormt! 

Likes

Comments

Helloj!

Hoppas allt är bra! Jag hann aldrig blogga igår för klockan blev mycket och jag hade svin ont i huvudet. Iallafall igår så red jag och mötte upp Kimona, Emil & Tilda i Dagstorp sen red vi till sjöarna med hästarna och badade lite! Amis tyckkte det var roligt och dem andra med. Sen efter ett tag red vi tillbaka igen och sen red jag hem till betet, så de blev en rätt lång men bra runda. Sen stack jag hem och åt en macka typ sen stack jag till Hea för Filippa & Daniela var där. Sen körde vi en av shettisarna en runda och sen tog jag hand om Dobbi ett tag. Efter de kom mamma och syrran och hämta mig, sen stack vi hem!

Idag så ska jag rida Amis en runda sen vet jag inte vad som händer riktigt. Imorgon drar jag till Falsterbo iallafall!

Ha de toppen!

Likes

Comments

Idag har jag tillbringat dagen på stranden och i poolen! Har varit väällddiigttt varmt idag med så det fick blir de. Fick med mej Filippa ut också så de var roligt faktiskt! Ska väll strax cykla till Doobidoo och sen Amadeus eller tvätt om, får se hur jag gör! Saknar dem båda två. Amadeus har fått en " paus vecka " nu under denna veckan när de har varit som värmast då det inte går att rida och jag får fullt med exem i solen så vi båda har fått vila! Imorgon så dra jag och Kimona ut till sjöarna med hästarna! Annars så får jag se vad som händer! Vi ska nog till banks noch fixa mitt kort imorgon också så vi får se! Hoppas allt är bra med er, nu måste jag cykla iväg så vi hörs! 😘

​Saknar dej plutt! #Doobidoo


Likes

Comments

Japp, igår blev det en kvällsrunda barbacka! Skulle bara skritta en liten runda så jag skrittade ner till IP ( nästan ) och tillbaka så fotade vi lite påvägen. Sen så släppte jag ut Amis och cyklade hem, duschade och fixade mitt rum! De såg ut som ett bomben slag typ. Sen så glömde jag att blogga heh, hoppas ni klarade er.

Idag så väntar poolen sen ska jag rida Amis en runda ikväll. Nu ska jag fortsätta att följa Lovisa på equipe & se hur det går för henne!

​Bjuder på denna bild, från igår! 

Foto: @johanna_thonna 

Likes

Comments

Idag är det varmt så man nästan kokar..eller lever i poolen typ! Jag som hade tänkt rida..får väll göra det ikväll! Iallafall idag så har jag sålänge bara badat i poolen och solat. Det blir väll de man kan göra denna dag! Snart är det Falsterbo! Någon som ska dit kanske? Jag drar dit på onsdagen sen kaannsskkkee lördag om jag inte ska till Danmark och tävla, vi får helt enkelt se! Hoppas ni har det bra så hörs vi ikväll!

Likes

Comments

Rubriken lyder! Sätter igång bloggen på nytt! Har ingen lust att skriva en hel roman om vem jag är utan ni får helt enkelt följa med och lära känna mig här! Alla har säkert varit ute på stranden eller något för de har varit sjukt varmt idag iallafall här! Kommer mer uppdatering om ni vill fortsätta att läsa!

Kyss 😘

​Bjuder på denna! 

Likes

Comments