Övrigt

Usch som alla andra är jag också förkyld nu, asså ibland är det sköt eftersom att man fortfarande kan sitta och plugga så då kan man komma ikapp om man ligger efter med nånting i skolan, men just nu vill jag verkligen inte vara sjuk för jag har fått fruktansvärt ont i halsen och är sjukt snuvig. 

Det började med att jag hade lite ont i halsen efter en simtävling i lördags, men då tänkte jag inte så mycket på det, men dan efter var det också en tävling så jag var med på den ändå. Asså jag borde nog hoppat över den för igår (måndag) så gick jag hem ifrån skolan för att jag hade så ont i halsen och var så snorig. Så jag är hemma idag också, men jag hoppas att jag kan gå till skolan imorgon , men jag kommer nog inte träna förrän på torsdag i vilket fall.

​Kram Jossan

Likes

Comments

Övrigt

Hej igen, har varit på landet denna helg där det då var lyskväll. Lyskväll innebär att alla som har hus vid sjön tänder ljus kring sjön vilket man gjorde förr vid hav för att sjömännen skulle kunna hitta hem, nu gör man det frö att det är fint. Men här ovanför är ialf några bilder från gårdagens lyskväll. Tyvärr är ej dessa bilder jätte bra då jag har tagit de med min mobil haha.     

Det var tur att det gick o att ha lyskvällen eftersom att det blåste sjukt mycket hela dagen igår men det la sig tillslut lite på kvällen, det blåste ca 21 m/s på dagen men som sagt la det sig på kvällen, annars hade det ju varit omöjligt att grilla korv mm haha.

​Kram Jossan

Instagram: Josefiinalmgren Snapchat:Josefin_almgren Ask: Josefiinalmgren

Likes

Comments

Recept

Hej ett tag sen igen, men här har jag iallafall 2 stycken frukosttips, chiapudding och smoothie. båda supergoda.

Chiapudding

2 dl mjölk

3 msk chiafrön

2 tsk vaniljsocker

Valfri topping (tex kokosflingor, bär mm.)


Smoothie

3 dl jordgubbar

2 dl vaniljyoughurt

1 banan

Kram Jossan

Instagram: Josefiinalmgren Snapchat:Josefin_almgren Ask: Josefiinalmgren

Likes

Comments

Övrigt

Hej hörni, förlåt för att jag inte uppdaterat superbra nu på ungefär en vecka. Detta är ialf lite bilder från min o min familjs 2 veckor långa bilresa. Först åkte vi ned till Malmö över 1 natt som var såå fint, jag har aldrig varit i Malmö förut men det var verkligen jätte fint. Sedan åkte vi via Danmark till Tyskland och sov där 1 natt också, efter det åkte vi genom Tyskland till Schweiz där vi har några familjen vänner och sov där i 2 nätter. Efter det var det bara och åka till Italien och stanna där i en vecka och bara ha det gött, på vägen hem åkte vi igenom samma länder förutom Schweiz men Tjeckien och Österrike

​Kram Jossan


Instagram: Josefiinalmgren Snapchat:Josefin_almgren Ask: Josefiinalmgren

Likes

Comments

Övrigt

Friends/Vänner, detta är min all time favorit serie, den är så mysig och jag bara älskar den!. Men Vänner handlar om 6 personer och deras liv tillsammans och alla människor runt dem, de 6 personerna bor alla i New York och är alla vuxna. Säsonger- 10 Avsnitt- 24 Längd per avsnitt- 22 min

How I met your mother, är liknande Vänner, man följer några vänner genom deras liv, den största skillnaden är nog att här är det en person som berättar för sina barn om hur han träffade deras mamma. Säsonger-9 Avsnitt- 20/24 Längd per avsnitt- 21min

American horror story, asså jag brukar inte gilla skräckfilmer så mycket, men jag tycker inte att denna är så "läskig" liksom, det speciella med denna serie är att varje säsong har en egen historia, tex, första säsongen handlar om ett hemsökt hus, säsong 2 handlar om ett mentalsjukhus osv. Säsonger-5 Avsnitt-12/14 Längd per avsnitt-38/42 min.

I Orange is the new black får man följa en tjej som hamnar i ett kvinnofängelse och hur hon förändras som person och alla hennes ups and downs osv. Säsonger-4 Avsnitt-13 Längd per avsnitt-60

Instagram: Josefiinalmgren Snapchat:Josefin_almgren Ask: Josefiinalmgren

Likes

Comments

Träning

​Hej! idag tänkte jag visa er ett jätte bra lår/rump pass som verkligen bränner och tar.

​10 Jumping squats

10 Breda squats

10 Smala Squats

10 squats

30 sec Mini squats

10 upphopp

5 (per ben) utfallssteg3 varv, 5 sec vila mellan övningarna

​Jumping squats,​ det är som vanliga squats förutom att man hoppar när man går upp, så man står axelbrett går ned sedan hoppar man upp och så gör man om det utan att stanna på vägen ned från upphoppet. ​Breda squats​, det är precis som vanliga squats förutom att du inte står axelbrett, utan ännu bredare med benen (tänk på att ha tårna rakt fram och att knäna ska gå rakt över fötterna så att de inte pekar utåt åt sidorna eller innåt mot fötterna. Smala squats, det är motsatsen till breda, håll fötterna hyfsat nära varandra och kör. Squats, utgår jag från att de flesta kan, men tänk på att stå axelbrett, tårna rakt fram och knäna över, aldrig lyfta hälarna alltså ha foten i marken, om man inte kommer tillräckligt djupt så kan man sätta nån planka eller nånting under hälarna så att man kan komma tillräckligt långt ned. Mini squats, du står i ca 90 grader (utan vägg) och så står du där och gungar i små rörelser, annars är det precis som breda och vanliga.Upphopp, vanliga upphopp helt enkelt kan också kallas grodhopp, men tänk på att göra det på stället och när du hoppar upp tänk på att dra upp armarna rakt upp över huvudet och att böja på knäna så du nästan sitter på marken, tänk på att inte ha i hela fötterna i marken på denna övning, utan bara tårna. Utfallssteg, utgår för att de flesta kan denna också så tänk på att gå ut långsamt och att köra vartannat ben, tårna ska peka rakt fram med knänä som går rakt över.    Hoppas ni har kul nu när ni tränar!

Kram Jossan

Instagram: Josefiinalmgren Snapchat:Josefin_almgren Ask: Josefiinalmgren

Likes

Comments