Personligt

Tjenare tjenare hörni, nu när jag skriver detta är det den 31 maj 17:50. Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera (igen), men helt ärligt har det inte hänt så jätte mycket.
Det har varit lite upp och i skolan eftersom att det börjar närma sig slutet så är det ju nu man ska bli färdig med allt osv, men jag har också haft VÄLDIGT mycket ledigt vilket är skönt.
Jag har tagit ett spontanhål i örat också, jag har redan 1 hål i vardera öra men jag kände för att ta ett till, så jag gjorde helt enkelt det.
Men Aa det är väll det som har hänt med mig, inte så mycket alltså men kände att jag ville uppdatera.

Här är en bild på hur den sortens hål jag tog ser ut, inte min bild.👇🏼

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Personligt, Övrigt

Hej, först vill jag börja med att säga förlåt för att jag varit så dålig på att uppdatera Ahhaha, antar att det är för att jag helt enkelt inte känt för det. Men ialf nu är det den 18 maj 20:47 och idag har jag haft studiedag!!! Hur skönt?
Började dagen med att jag och min lillasyster var ensamma hemma och hon tvingade mig att se på Jocke och Jonnas video där dom var på barnmördarkorset, nu brukar inte jag kolla på Jocke o Jonna så jag vet inte hur deras andra sånna videos brukar vara men jag tycker den var RIKTIGT läskig. Aja efter det så åkte jag och gymmade (hur hurtig?) höjde alla vikter idag så man kan ju säga att jag var rätt död efter det :). Sen har jag inte gjort så mycket mer idag förutom legat o solat, men hoppas att er dag varit bra (och att jag uppdaterar bättre hehe).

Likes

Comments

Outfit

Det är den 11/5 klockar 07:59.
Hej hörni, igår (10/5) så hade jag en rätt vanlig dag, först så var jag i skolan men efter det träffade jag 2 stycken vänner som jag inte träffat på jätte länge.
Direkt när jag kom hem så åkte jag och mamma för att hämtade min lillasyster från hennes simträning och så åkte vi till donken för att ät middag.
Sen när vi kom hem tog jag ett varmt och skönt bad, åh älskar att bada haha. Det var lite från min dag så hoppas att eran också var bra!

Likes

Comments

Övrigt

Just nu när jag skriver detta är det den 8 maj 17:22. Hej på er, det närmar sig bal för dem som går i nian just nu, därför tänkte jag göra ett litet inlägg om några fina balklänningar jag har hittat. Hoppas att ni gillar dem lika mycket som jag gör!

1. klicka här 2.klicka här 3.klicka här 4.klicka här

1.klicka här 2.klicka här

Likes

Comments

Personligt

Måndag 8 maj 9:44. Hej idag stannade jag hemma eftersom att jag vaknade 5:23 av att jag hade fruktansvärt ont i magen och huvudet :(. Så jag valde att stanna hemma eftersom att jag inte mår så bra och för att jag har ett franska prov imorgon (tisdag 9/5) så då passar jag på att plugga lite. Dock har jag inte alla böcker hemma så jag kommer nog behöva gå förbi skolan för att hämta dem så att jag kan plugga lite mer. Annars ska jag nog inte göra så mycket annat än att plugga och så tog jag ett litet bad. Funderar på att försöka ta lite bilder till bloggen om jag känner att jag har tid med det. Hoppas iallafall att ni alla mår bra!

Likes

Comments

Min vecka

Hej hörni, min vecka har varit liiite stressig faktiskt så mitt humör har inte riktgt varit på topp.
Men i måndags var det ju 1a maj och den dagen kan ni läsa om här.
Men annars har jag nog inte gjort något mer speciellt, har mest varit i skolan och jobbat. Jobbade exakt hela helgen faktiskt. Först på fredag kvällen sen på lördagen och söndagen jobbade jag ungefär från 8-18 eftersom att det var simtävling för mina småttingar. Dom är verkligen så duktiga, är sååå stolt! Hoppas att er vecka har varit bra!

Likes

Comments

Recept

Detta är en SJUKT god smoothie bowl som är jätte härlig och starta dagen med!

[Recept]

ingredienser

1 dl hallon och blåbär

1 dl jordgubbar

1 dl havremjölk (vanlig mjölk funkar även)

0,5-1 passionsfrukt

1 banan

(ha hälst frysta bär och frukter så att man får denna krämiga och lite glassiga konsistens man vill ha på en smoothie bowl)

tillvägagångsätt

1. Skiva alla frukter och bär (gröp ur passionsfrukten istället för att skiva den) för att underlätta jobbet för mixern.

2. Lägg i alla ingredienser i mixern och mixa tills det är en fin och slät glassig smoothie.

3. Sedan är det bara att servera!

topping

topping är självklart valfritt, men några saker man kan ha på är: jordgubbar, kokos, jordgubbar, hallon, granola, banan. Det är ialf några saker jag föredrar på min smoothie bowl.

Hoppas ni tycker om den lika mycket som jag!!

Likes

Comments