Träning

Heeeej!
Åh vilken härlig dag det är. Värmen är så härlig och dagens morgonpw gjordes för första gången i år utan jacka, endast hoodie! Hur underbart?!

Dagens styrketräning bestod av ett gottigt benpass med fokus på en av de större saker jag behöver utveckla för att få en bättre bikini fitness-fysik, alltså rumpa och baksida lår.
1. Hipthrusters med fri stång 2 x 15 följt av 3 x 10

2. Raka marklyft 5 x 15

3. Sittande lårcurl 4 x dropset

4. Cable kicksbacks 3 x 15

5. Abductor maskin 4 x 10

Under hela passet jobbade jag aktivt med kontakten, långsamma repetitioner där den excentriska fasen fick vara minst 3 sekunder lång. Träningsvärken lär vara riktigt härlig imorgon haha!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Kost, Recept

Att trixa till det med maten för att få den att bli mer kalorisnål i förhållande till volymen är något jag tycker är riktigt roligt, vilket ni nog säkerligen märkt vid detta laget.

Nötfärs som annars är väldigt maffigt och relativt energirikt kan lätt drygas ut på många olika sätt, genom att exempelvis blanda med olika typer av lök, kål och rotfrukter. I detta fall blandade jag i rivna morötter och minikeso i min färs, för att sedan smaksätta med persilja och hackad chili. Supergott blev det och resultatet blir ju att man kan äta ännu mer, love it!

Likes

Comments

Kost, Recept

Det är väl inte många som har missat att det är chokladbollens dag idag? Såklart firas detta i Casa Josefina med NYTTIGA, kalorisnåla och proteinpackade chokladbollar!

Recept:

  • 50 g havregryn
  • 70 g lättkvarg
  • 40 g kasein (proteinpulver) med chokladsmak
  • 1 msk kakao
  • 1/2 tsk vaniljpulver
  • 0,75 dl kaffe
  • 0,5 dl sötströ
  • 20 gkokos till att rulla bollarna i


Blanda alla ingredienser i en bunke och rulla sedan till bollar i kokos. Ställ in chokladbollarna i kylen i minst 30 min (eller 10 min i frysen som jag gör jag när jag inte kan hålla mig haha! ) och NJUT!


Näringsvärde på hela smeten/ per boll:

  • Kcal 540 /45
  • Protein 48 g / 4 g
  • Fett 20 g / 1,7 g
  • Kolhydrater 35 g / 2,9 g
  • Fibrer 12 g / 1 g


Likes

Comments

Idag är det en sån där riktig fix- och mysdag! Tvättmaskinerna fick gå på högvarv mellan kl 08 och 13 och dammsugaren har fått jobba sig igenom hela lägenheten. Nu har jag precis begett mig mot Kungsbacka och mormor, som jag inte träffat på några veckor nu och där blir det massa mys och god mat. Ni vet, inget slår ju mormors mat ;)

Kram!

Likes

Comments

Kost, Recept

Här om dagen bakade jag hamburgerbröd/ matbröd / bullar som endast innehåller 21 kcal per bulle. Själv använder jag bullarna till mackor och hamburgare, en helt perfekt dieträddare!

Recept: Hamburgerbröd/ fralla på 21 kcal/ bulle: 🍔
-vispa 180 g äggvita hårt
-vänd försiktigt i 50 g pofiber, 1 msk fiberhusk, 1 tsk bakpulver och 1 st skalad, riven och urkramad zucchini (så att så mkt vätska som möjligt försvinner)
-smaksätt med kryddor, jag använde mig av örtsalt, rosmarin och lite basilika.
-dela degen i 8 bullar (de blir relativt små, mer korrekt hamburgerstorlek är nog 6 bullar vilket ger 28 kcal/bulle)
-baka i ugnen ca 20 min på 175 grader!


Som sagt, de passar även perfekt till mackor så give it a try!

Likes

Comments

Något som är underbart med att tävlingssäsongen är över är alla mysiga middagar man numera kan ha med sina fina vänner. Att bara sitta och snacka i flera timmar och njuta av god mat och dryck tillsammans är så galet underbart och jag är glad över att äntligen ha tillbaka den möjligheten i mitt liv.

I lördags mötte jag upp Jennifer som är min assisterande team-ledare till Team Tillskottsbolaget. Vi drog och satte oss på "Bee" vid saluhallen i några timmar och avnjöt ett par glas i solen. Efter det drog vi hem till mig där vi åt tacos, drack en sjukt god vit sangria och förfestade. Sedan mötte vi upp lite blandat folk och intog Avenyn, eller närmare bestämt Lounge följt av 8ight.

Efter en stenhård natt känner jag dock att festandet får avvakta några veckor och nu blir det fullt fokus på att låta kroppen landa.

Likes

Comments

Kost, Träning, Tävlingssatsning

Hej vänner!
Idag tog jag en gosig lunch med min vän Anna som sydde ett par bikinis åt mig till vårens tävlingar! Hon har precis fått en underbar liten dotter men är nu redo att kicka igång bikini-syandet på riktigt, så idag gick vi igenom massa för att hon ska kunna nå ut till alla fina bikinibrudar!
Når vi pluggade ihop innan så var vår "grej" att plugga på condeco och äta deras hälsobuffé så det var precis vad vi gjorde idag, fast plugget ersattes med jobb. Spana in hennes insta @shinebrightbikinis ❤️

Nu är det benpass som gäller. Puss o kram!

Likes

Comments

Ännu en vistelse i Lund är förbi och jag sitter nu på tåget upp mot Göteborg, för att åka ner igen om 3 veckor. Helgen i Göteborg kommer bjuda på drinkar, fest och utgång vilket jag är grymt taggad på.

Tidigare idag åt jag lunch med min älskade mamma på Annas Kök på Miljögården i Lund och till dagens serverades det en sjukt god burgare! Mamma tyckte att den slog MEAT tom, vilket jag i och för sig inte höll med om. Smaken är som baken! Trots 1,5 h promenad tidigare idag med Ofelia och ett gympass på det så blev jag proppmätt, så det var ju ett bra betyg.

Puss och kram!

Likes

Comments

Att åka ner till Skåne och Lund bjuder alltid på så himla många mysiga stunder. Denna vändan har jag fått träffa en hel del olika vänner, klienter, gamla bekanta och såklart min älskade familj.
Igår fick jag till en sushi-dejt med fina Malin på Aiko Sushi, som även gjorde en liten intervju på mig för sin C-uppsats. Ibland när man får träffa så fina kompisar så som Malin så blir man ju nästan lite sugen på att spendera mer tid nere i hemmatrakterna men Göteborg är nog trots allt var jag hör hemma.

Likes

Comments

Kost

Igår var jag och mamma på M.E.A.T här i Lund och åt burgare, världens godaste sådan! Nu har jag ju inte ätit burgare på 100 år, förrutom på Max på vägen hem från Tyngre Classic men trots att mina burgar-smaklökar inte är på topp så kan jag lova er att detta var något utöver det vanliga. Pommesen var supertunna och krispiga med och tryffelaiolin vi beställde till satt som pricken över i! Så är ni i Lund och vill äta en bra burgare; gå till MEAT!

Likes

Comments