Gårdagen var katastrofal och då menar jag verkligen KATASTROFAL! Jag sov bara 3 timmar natten till igår och natten innan dess fick jag endast 4 timmar sömn, vilket igår resulterade i att jag var som en zombie. När man fått så lite sömn så blir kroppen helt ångestfylld och det känns som att blodtrycket stigit till taket. Mindre kul helt enkelt.

Inatt har jag dock lyckats få 7 timmar sömn och morgoncardion idag bara flög iväg tack vare den goda sömnen. Så nu laddar jag om inför en grym dag, med både poseringträning med en av mina bikinitjejer och sedan träning och caseinfluff-mys med min fina vän ne11an ;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 11 readers

Likes

Comments

Kost, Träning

Idag var det både leg- och highday, topp! Dock blev benpasset inte det bästa då jag bara sovit ca 3-4 timmar inatt, pga sent jobb igår och tidig morgon med morgoncardio kl 05 idag. Well, jag får skylla mig själv! Dock var det galet gott att få klämma i sig 100 gram havregryn efter passet och all mat under dagen bidrog till att benpasset inte blev totalt katastrofalt. 

En gång i veckan har jag alltså numera en sk "highday" där jag får äta helt galet mycket kolhydrater. Konstigt nog har jag trots detta känt mig ganska hungrig idag, vilket jag tror beror på avsaknaden av fetter. Fett i sig bidrar ju mycket till en mättnadskänsla och på något sätt föredrar jag faktiskt mina "vanliga" dagar framför "highdays" just pga detta. 

Nu blir det en gó omgång med caseinfluff till ett avsnitt av någon serie och sedan ska jag sova som en stock. God natt!


Likes

Comments

Formcheck, Invägningar, Kost, Träning

Sådär ja! Nu har jag gått på diet sedan 7 veckor tillbaka och man kan väl minst sagt säga att det faktiskt hänt en hel del med kroppen min! Om det inte är så att jag är totalt blind så är det väl ändå lite av vad man kallar rutor som skyms där bakom på magen? Eller? Haha!

7 veckor har som sagt gått och jag har droppat strax över 5 kg sedan dag 1, kilon vars avsaknad jag inte trodde skulle synas så mycket som de faktiskt gör! Trodde aldrig att jag vid denna vikten skulle kunna se de linjer jag kan se på min kropp i dagsläget, så det är otroligt roligt.

Nu väntar ännu en måltid och sedan är det bums i bingen! 

Likes

Comments

Kost

Varje dag äter jag 100 måltider känns det som, då jag äter näst intill varannan timme men faktum är att det rör sig om 7 måltider.

Kyckling, torsk, sötpotatis, havregryn och massor av olika grönsaker utgör huvuddelen av min kost just nu och jag tokälskar det! Lyckan att få äta sötpotatis hela tiden är inte nådig och den färska bladspenaten samt zucchinin har blivit något som jag verkligen längtar efter att få äta!

Trots att jag äter samma mat varje dag så tröttnar jag inte eller liknande. Jag har ett tydligt mål i sikte och att äta så pass enformigt som jag gör just nu är inga problem, då det kommer leda mig dit jag vill.

Likes

Comments

En helg i Stockholm är nu avklarad! I fredags åkte bilen från Halmstad, med ett släp fullastat med kosttillskott från SOLID. Hela lördagen och söndagen (idag) spenderades på Tyngre Classic 4 i Solnahallen, i SOLID Nutritions monter och gud så kul det var!

I och med att märket är relativt nytt och ännu inte kommit ut ordentligt till den stora massan, så var det oerhört kul att se folks reaktioner när de fick smaka produkterna! Alla blev chockade över hur goda sakerna var (speciellt BCAAn) och många kom tillbaka om och om igen för att de inte fick nog!

Och till er som tog er tid att komma fram och prata med mig, TACK! Ni är guld värda, snacka om att jag blev glad för alla de snälla ord ni överöste mig med! Tack, tack och åter igen tack! ❤️

  • 75 readers

Likes

Comments

Formcheck, Invägningar, Träning

Det var verkligen läge sedan jag var sjuk, kommer till och med inte ihåg sist men inatt slog det till. Efter att ha känt mig lite småkrasslig i halsen från och till i ungefär en veckas tid så vaknade jag upp med en frossa som inte var nådig. I och med att jag inte känt mig helt ok de senaste dagarna så har jag också tagit det lite lugnt med träningen, hoppat morgoncardion när jag känt att det gjort ont i halsen och struntat i några styrketräningspass. Man måste lyssna på kroppen helt enkelt och faktiskt vara uppmärksam på de signaler man får!

Tack och lov mår jag redan bättre och siktar ändå in mig på att kötta på imorgon bitti igen! Mina abs har ju börjat titta fram så jag vill ju inte riskera att de bäddas in igen ;)

Bjuder på lite av veckans formbilder i alla fall och som vanligt flyter det på superbra, vågen tickar nedåt och som sagt så börjar ju rutorna komma fram!

Likes

Comments

På måndag får jag äntligen min lägenhet, min alldeles egna lilla mini-lya på 25 kvm. Det ska bli så otroligt skönt att äntligen ha ett ställe att bo på, att slippa sova på mormors bäddsoffa och att slippa släpa runt på 10 kg packning varje dag. Att jag dessutom kommer bo 100 meter ifrån närmsta stairmaster kommer göra livet så otroligt mycket lättare.

Idag åkte jag och mamma iväg och fixade en heeeelt otroligt underbar säng till mig med, en 160 cm bred beige och fluffig dröm. Längtar fruktansvärt mycket tills dess levereras i veckan, fram tills dess blir det till att sova på luftmadrass haha!

Nu är jag i alls fall på väg tillbaka mot Göteborg, efter att ha varit nere i Skåne på en supersnabb visit.

  • 293 readers

Likes

Comments

Ibland önskar jag att varje dygn hade ett par timmar extra, kanske sådär 10 timmar mer. Det känns verkligen som att tiden inte räcker till just nu, till någonting annat än just träning, skola och jobb. För att inte riskera att bränna ut mig själv totalt har jag beslutat om att faktiskt dra ner ytterligare på jobbet, hur mycket det än tar emot och hur mycket jag egentligen vill ägna mig åt just vad jag jobbar med så måste jag inse att det går inte att lägga ca 4 timmar per dag på träning och samtidigt hinna med studier på heltid plus 100 olika jobb.

Att prioritera rätt och förstå vad man bör fokusera på är inte alltid det lättaste och även om jag vet vad jag faktiskt bör göra, så drar viljan många gånger mig åt många olika håll.

Likes

Comments

Kost, Träning, Formcheck, Invägningar

Igår var det formcheck, precis som det är varje måndag. Min kropp ville dock inte samarbeta JUST igår och bestämde sig för att vara otroligt svullen, något som hade lagt sig tills idag och vågen visade 0,4 kg mindre idag än igår. Siffran och formen idag var mer rimlig än gårdagens resultat och tyder på att jag sedan förra veckans formcheck tappat 0,9 kg! Sedan jag började denna "diet" med den nya coachen så har jag sammanlagt tappat 4 kg, alltså i snitt 1 kg i veckan! Det är ganska galet hur mycket som kan hända på så pass kort tid, bara man lägger upp träning och kost ordentligt och ger järnet!

Bilden nedan är skillnaden sedan 3 veckor tillbaka, den till vänster är alltså tagen idag.

Likes

Comments

Utbildning, Träning

Det känns bra nu. För varje dag som går smyger det sig på nya linjer på min kropp och vågen tickar nedåt. Och NEJ, man ska absolut inte fokusera på vågen men för mig som faktiskt vägt/väger en hel del så fungerar det som ett bra riktmärke. För många andra är det däremot inte bra att titta på vågen över huvud taget, då det kan vara så otroligt missvisande.
Jag är enormt sugen på att göra en mätning på en inbody-våg för att få se lite mer on hur min kropp är sammansatt. Ska nog se om jag kan få till det i veckan!

Idag kallar böckerna och tentaplugget på mig och tentaångesten är inte nådig nu. Håll tummarna för mig!

Likes

Comments