Header
View tracker

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Började söndagsmorgonen med en lång frukost tillsammans med min älskling! Nu ska vi både städa och baka för senare i eftermiddag så kommer våra föräldrar på födelsedagsfika för Alex som fyllde år i veckan, ska bli så mysigt!

Hoppas ni får en bra dag
Kram!

Likes

Comments

View tracker

Lite av shoppingen från England!

Förra gången vi var i Leeds hittade jag inte så speciellt mycket men denna gången var det riktigt bra shopping! Köpte även lite underkläder och ett par söta mystofflor <3

Kram!

Likes

Comments

I tisdags åkte jag och Alex till Liverpool för att se Alex's bror Macke och hans lag Leeds möta Liverpool på Anfield, vilket verkligen var en häftig upplevelse! Innan matchen mötte vi upp Alice och strosade runt lite i Liverpool, blev en del shopping också ;).

Efter matchen åkte vi hem till Macke och Alice i Leeds där vi spenderade några dagar. Jättemysigt att träffa dem igen och vi hade verkligen två underbara dagar där.

Hoppas ni har en fin helg
Kram!

Likes

Comments

Pappa och mamma <3


Efter sista dagen på praktiken för denna veckan så blev det bio med Alex och familjen, och efter det middag på Mr Vinck! Mysigt sätt att inleda långhelgen på! <3

Likes

Comments

Praktiken blev inställd idag så nu är jag tillbaks hemma i soffan. Riktigt tråkigt väder idag också så det får bli en mysdag hemma med film och kaaanske lite plugg. Ska även till gymmet senare i eftermiddag!

Ha en bra dag!
Kram!

Likes

Comments