View tracker

Dör för dom. Hur snygga?!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Usch säger jag bara. Ny vecka imorn. Mer plugg. Är taggad på att träffa alla från nya klassen men är helt ärligt så otaggad man kan bli på att plugga. Jag har en redovisning på onsdag, som jag fick veta för några dagar sen att jag skulle göra eftersom jag bytt klass. En redovisning för en helt ny klass måste ju vara något av det värsta som finns hahaha. I nian tyckte jag att det var lagom jobbigt att redovisa för min klass som jag gått tillsammans med i 6 år, nu ska jag redovisa för en klass jag gått med i mindre än en vecka;) Jag hatar att jag tycker att det är jobbigt att prata inför en grupp människor, det gör allting så mycket svårare. Jag har inte svårt att hålla en konversation eller liknande, men just att stå där längst fram i klassrummet helt ensam undviker jag gärna. Att redovisa tillsammans med andra går bra, men helt ensam?? Usch.
Jag ska sluta sprida negativ energi nu och prata om något annat.
Idag är det farsdag, så om några minuter ska vi åka till någon restaurang i närheten för att fira världens bästa pappa<33 Ska bli supermysigt och skönt att tänka på något annat en den efterlängtade redovisningen ett tag<3
Pussar

  • 229 readers

Likes

Comments

View tracker

Hela veckan har varit kaos helt ärligt. Inställd skola i onsdags pga snön, men klagar ej. Riktigt jävla pisskallt, nej så får man inte skriva men det är väldigt sant dock. Alla bussar och tåg gick knappt så kom sent till skolan föör många gånger. Inte bara att jag inte kom till skolan, utan jag kom inte hem heller. Det är typ värre, eller?
MEN det värsta var igår, jag var påväg till bussen från skolan. Jag var inte den enda påväg till samma hållplats heller.
Vägen till bussen var väldigt hal, asså då menar jag VÄLDIGT hal. Jag tror att ni fattar vad som hände. Flera som gick framför mig halkade, men då var det okej för dom kunde skämta bort det eftersom att dom inte råkade gå själva till bussen just den dagen. Och ja, självklart var jag också tvungen att halka, men jag hade fått sluta tidigare än hela min klass för att dom skulle få tillbaka ett prov som jag inte gjort, eftersom jag bytt klass nyligen, så jag hade inte någon bredvid mig att skratta med. Och dom jag brukar gå till bussen med hade inte slutat än, såklart.
HAHAHAHAHAH så typiskt mig?? Jag kanske överdriver men det var ganska pinsamt just då. Fast jag tycker dock att allt är väldigt pinsamt. Det suger, jag vill kunna bjuda på mig själv mer, och skämma ut mig utan att tycka att det är pinsamt hahaha. Leva livet lixom. Nej usch vad cheesy.

Bortsett från allt kaos var denna vecka väldigt mysig ändå. I onsdags när skolan egentligen var inställd, hade vi ändå lyckats ta oss dit helt i onödan. Men såklart hade jag inte kollat upp hur jag skulle ta mig hem, så det var ganska kört. Det slutade med att jag och 2 kompisar drog hem till en annan kompis som bor närmre skolan. Supermysigt var det iallafall! Vi lyssnade på julmusik, drack varm choklad och kollade på Polarexpressen<333


Igår efter min härliga vurpa utanför skolan bestämde jag och tre kompisar att vi skulle hem till mig för en filmkväll. En lugn och mysig kväll efter denna gäälet kalla vecka behövdes<3 Godis, julfilm (vad annars?) och världens underbaraste guurls<33

  • 256 readers

Likes

Comments

  • 349 readers

Likes

Comments

Vad har hänt sen senast? I tisdags rök min tandställning, SÅ skönt! Längtat efter den dagen ända sen jag fick rälsen, för 2 år sedan. Asså nej jag måste skriva av mig, GAAAAAAAAAAAA vad härligt det är<333 Mindre härligt är att jag måste ha en tandskena de fyra första dygnen, kan alltså knappt prata på fyra dagar, skönt för alla andra:)
I nuläget trivs jag rätt bra i Barcelona btw<33 Skönt att komma bort från kylan ett tag.
Puss

  • 376 readers

Likes

Comments

  • 484 readers

Likes

Comments

  • 546 readers

Likes

Comments

Slutade 14 idag men stannade i skolan till 15.30 pga ett möte med min studievägledare 14.15. Har stått i kö länge för att byta linje och idag fick jag skriva in mig i en ny klass, börjar i den nya klassen efter höstlovet så kommer säkert vara nervös hela lovet. Men hoppas att det blir bra. Trodde att jag skulle få lite mer tid att bestämma om jag ville ta platsen men va tvungen att bestämma innan jag gick därifrån, panik.

Hade ett NO-prov första lektionen idag och som vanligt började jag plugga igårkväll kl 22. Bästa jag<3 Det gick som jag hade förväntat mig, väldigt dåligt haha. Men inte så konstigt när jag börjar plugga kvällen innan. Detta händer VARJE gång, men ändå gör jag inget åt problemet, orkar inte mig själv hahaha.

Har haft grov ångest över allt hela dagen så jag och Hannah bestämde att vi skulle ta en fika efter skolan, behövdes verkligen<3

Kram

http://nouw.com/hannahtrollsas

Likes

Comments

  • 605 readers

Likes

Comments

   Bildresultat för isabel marant sneakers 

Bildresultat för isabel marant sneakers

Avlider, SÅ SNYGGA !!

Likes

Comments