• 68 readers

Likes

Comments

Likes

Comments

Vaknade imorse och kunde knappt andas, hatar att vara förkyld. Det blev en lugn dag hemma helt enkelt. Väldigt skönt faktiskt, sånna behövs<3 Har inget plugg denna vecka heller så satte mig och myste framför en film istället. Snackade med Hannah ett tag vid 16-tiden tills hon bad mig att öppna dörren. Gissa vem som står utanför med jordgubbar och choklad<333 En riktigt underbar vän<3

Hoppas att jag mår bättre imorgon så att jag inte missar en dag till. Skönt är det men mindre bra när jag måste ta igen allt jag har missat. Som sagt har jag ingenting speciellt denna vecka så hade ju inte varit hela världen om jag stannar hemma imorgon också, vi får se;-)
Funderar på att boka en tid för att göra om mina naglar snart. De har blivit en ful utväxt och en nagel är såsåså nära på att brytas av, inte najs:// Gjorde gråa sist men de blev missfärgade av min bus så målade över med svart lack hahaha. Har börjat tycka att det är snyggt med svarta naglar på senaste, men nu behövs det en förändring, ljusrosa kanske?

Ska försöka gå och lägga mig så tidigt som möjligt för visst blir man frisk snabbare om man sover mycket? Äsch spelar ingen roll, älskar att sova ändå.

Puss och godnatt<3  • 194 readers

Likes

Comments

Hade bara tre lektioner idag och slutade klockan 12. Superskönt. Åkte hem och slängde i mig en snabb lunch innan jag åkte tillbaka nästan hela vägen till skolan igen för att möta Lisa på gymmet, som för övrigt slutade någon timme senare än vad jag gjorde. Okej "snabb" lunch, var kanske att ta i. Hon var tvungen att sitta och vänta på mig i skolan i minst 1 timme för att jag var något otroligt seg. Otippat;-)
Mötte i alla fall upp henne till slut och vi hängde på gymmet i mer eller mindre 3 timmar. Var tvungen att nämna det för ni hör ju hur hurtigt det låter? Men tyvärr glömde jag några detaljer. Vi tränade i max 1 timme innan vi spenderade resten av tiden inne i massagerummet eller bara satt och snackade, övertrötta som vanligt så det slutade med att vi låg på golvet och dog av skratt.
Eftersom vi hade varit så duktiga och tränat så hårt bestämde vi oss för att äta middag på Tacobar och dra en spontanbio. Det blev "Måste Gitt". Fanns inte mycket annat att välja på så vi tog den första bästa. Väldigt annorlunda film men värd att se!

Imorgon har jag bara 1 lektion så jag börjar 13.30, skönt med sovmorgon<33 Blir inte jättelänge dock för vi tänkte åka till stan och bruncha innan lektionen. Klagar inte, ska bli supermysigt<33

Puss

  • 319 readers

Likes

Comments

Tänkte rabbla upp några saker jag känner att jag måste eller vill ta tag i nu de närmaste veckorna. Jag mår bättre när jag kan vara stolt över att jag har tagit tag i någonting och inte bara gör saker som inte gör någon nytta alls, för både viktiga syften, men också saker som får mig att må allmänt bra.

1. Skriva CV och söka jobb. Har gått och tänkt alldeles för länge på att skriva ett CV och söka jobb utan att ta tag i det. Detta brukar oftast leda till att jag blir stressad för att jag känner att jag inte gör något vettigt då jag skjuter upp saker hela tiden. Tyvärr är skjuta-upp-delen väldigt typiskt mig, när det gäller ALLT. Det suger. Där har vi något mer jag måste ta tag i:-) Livet som pank är faktiskt förjävligt. Ni kan nog tyvärr inte hitta någon som är sämre på att spara para än jag. Såhär brukar det sluta, jag har lite pengar och sen poff, borta.

2. Lägga ner mer tid och energi på bloggen. Blir irriterad på mig själv för att jag alltid påbörjar saker men sen orkar jag aldrig slutföra eller fortsätta med dem. Älskar att blogga, meeen tiden och fantasin räcker inte till. Främst fantasin. Kommer inte på någonting att skriva om och sen slutar det med att jag inte skriver något alls. Det är verkligen inte vad jag vill. Måste bli bättre på detta;)

3. Göra någonting med mitt hår. Wow hahaha, ja detta är sånt jag blir stressad över. Är trött på mitt hår, behöver en förändring, nuuu. Inget stort men vill verkligen lägga i några blonda slingor och ljusa upp det lite. Speciellt nu till våren. Eller det är fortfarande januari men dessa månader går såååå snabbt. Typ snart sommar, nästan. Fyfan vad jag längtar, lite värme skulle inte skada. Visst mår man lite bättre av att tex. gå till frissan? Klart man mår allmänt bättre av att känna sig finare i håret hahaha. Kan omöjligt bara vara jag, pinsamt i så fall.

4. Sova mer och gå och lägga mig i tid. Finns inte så mycket mer att säga om det. Går och lägger mig för sent vilket leder till att jag bara sover några få timmar innan jag måste dra mig upp ur sängen för att åka till skolan. Ganska meningslöst egentligen för är för trött för att lära mig någonting hahaha. Det går in genom ena örat och ut genom det andra. Inte bara det, utan eftersom jag sover för lite orkar jag ju inte gå upp heller, ligger och snoozar i minst 30 minuter, då hinner jag inte äta någonting vilket leder till att jag antingen är helt död tills lunch, eller att jag spenderar för mycket pengar i skolcafeterian, vilket jag förövrigt gör i vilket fall;-) Fast helt ärligt är det helt omöjligt att hinna sova minst 8 timmar, vilket man tydligen ska göra. Då måste jag gå och lägga mig ca 22, och då ska jag ha hunnit plugga och göra andra saker utanför skolan. Nej det funkar inte. Idag har jag dock inget bättre för mig så nu ska jag passa på att gå och lägga mig tidigt.

Godnatt <33

En bild från i torsdags när vi åt dyraste sushin nånsin och råkade köpa vatten för 50kr;) värt.

Likes

Comments

Helg !!!

Vi började skolan igen i måndags, 5 dagar har jag klarat än så länge. Eller nej, 4 dagar faktiskt, ganska pinsamt helt ärligt. Vad hände? Jo vi hade sovmorgon i tisdags, så vi började 9.40, hur najs? Men såklart ska bästa jag försova mig till 9.20<33 härligt. Hade alltså 20 minuter på mig att inte bara göra mig i ordning utan ta mig till skolan också. Eftersom jag är så otroligt studiemotiverad försökte jag inte ens, gick och la mig igen faktiskt, riktigt illa.

Vad har hänt annars i veckan? Jag var och fixade mina naglar på en salong utanför Täby centrum i måndags, ProfessioNail. Jätteduktiga var dem, väldigt billigt också!
Det bästa var lätt att jag fick sitta i en massagestol när mina naglar skulle torka, asså hörni, det kunde inte ha blivit bättre. Det har tyvärr inte hänt så mycket mer i veckan, kul liv;)

Planerna för imorgon är att sova tills jag vaknar, men WOW tänker ni säkert. Lovar, det kan bli länge. Det var tyvärr längesen jag inte vaknade av någon jävla väckarklocka. Det kan omöjligt bara vara jag som tycker att man helt ärligt nästan ALDRIG får sova ut helt. Det enda jag vill i nuläget är att sova, bara det.

Godnatt<33

Måste vara jordens mest ointressanta inlägg, men sånna behövs också och någon måste ju skriva dem, visst?

  • 425 readers

Likes

Comments

  • 540 readers

Likes

Comments