ESTER OLOFSSON
olofssonester00@gmail.com

Drömmmm biiiil am I rght???!!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

// I samarbete med Chiquelle.com //

Tröja HÄR


Få 15% rabatt på hela Chiquelle med kod GO2018

Giltlig till 5/1

Likes

Comments

Mitt i all skolstress såhär sista veckorna innan jul tog jag en behövlig weekend i Stockholm med tjajorna. Bara lämna allt och äntligen få leva lite. How underbart!! Bara äta skit, julmarknad, julkonsert med Hillsong, äta massa mer, chilla o mysa och SHOPPAAA !! Tacksam.

Likes

Comments

Hade en mkt mysig helg i Helsingborg med mami. En såndär behövlig mamma-dotter weekend med konsert, hotellfrukost, bara sitta o snacka i timmar, shopping osv. Så ja slänger upp lite bilder från det. Söta mami!

Aaahhh längesen jag bloggade. Hej typ. Hoppas ni hänger kvar! Förstår om ni inte gör det haha.. Ajja, tisdag idag då ja. Life is good trots sistaveckorna-stressen. Mitt tåg är atm väldigt försenat vilket betyder att jag missar halva lektionen, YAY. Skånetrafiken bjöd även på kaffe imorse som förlåt för allt tågkaos, så this fella is på mkt bra humör idag. Hoppas er tisdag också är lite extra bra just idag<33

Likes

Comments

Dehär med smycken. Jag har aldrig varit en tjej som burit massa smycken osv. Har aldrig tyckt jag passat i de då de blir för gulligt på mig typ. Men har verkligen fallit för guldsmycken på senaste. Speciellt sånahär coin-halsband och guldringar i öronen. Luv! Halsbanden är från Monki o ringarna från Weekday.

Likes

Comments

Hur glad är inte jag för min mat??

TACKSAM FÖR ER!! Finaste tjejerna som överraskade mig o Elin med middag på Pinchos. Jag fyllde ju år i tisdags och Elin igår. Hade en supermysig dag med familjen o mina söta syskonbarn. Två små söta bebisar och söta Siri! Bara tog de lungt och käka tårta. Är iaf påväg hem till Hanna med dessa människorna nu för middag o halloween-firande! Shit vad höstlov var behövligt i mitt liv asså. Kommer inte ihåg senast jag sov mer än 6 timmar på en natt liksom. Idag sov jag till halv 2 thihiiii. Hoppas ni med har en skönt lov och umgås lite extra med nära o kära. Puss!

Likes

Comments