Header
ESTER OLOFSSON
olofssonester00@gmail.com

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Gooddmorrrgon! Klockan är snart 6 och jag är ändå pigg för att ha sovit 5 timmar. Idag Ä R D E T F R E D A G wiiiiee. Jag är taggad på livet, denna veckan har gått så hiiimla fort. Hinner knappt med, igår trodde jag det bara gått en vecka sen påsklovet men nej, 2 veckor!!??? Hur sjukt.. Weell min fredag består av 3 timmars NP i svenska nu på morgonen, slutar sedan 12:50 pga. inställd sista 2-timmars lektion, och ikväll ska jag på MIRIAM BRYANT konsert med Hanna oh Emilia. Wiiiie asså är såå tagg. Orkar inte ens bry mig om nationella, det får gå som det går. Sen är det ju långhelg, Valborg och våren ska komma o allt. Hur sjukt att det verkligen snart är sommar. Taggtaggtagg

Btw så kul att vara med på veckans outfits här på nouw förra veckan med hehe! Att ens få vara på bild bredvid självaste @Matildadjerf (!!!!!!!!!!), ändå lite vardagsglädje liksom. Vem är jag att ens få vara på bild bredvid THE biggest inspiration ever??! Well well lite skämt o sidokanske hehe (elr inte), en kul parantes i livet liksom.

Hoppas ni med får en awesome och solig fredag, pusss

(Bild lånad från nouw)

Likes

Comments

Mardi

Godkväll! Uch vad formellt det lät. Well, ligger nergosad o Theas säng och somnar snarast. Slänger upp två små ynka mobilbilder från idag, mest för att jag bestämt mig för att börja uppdatera oftare och mer regelbundet. Meeen imorgon (förhoppningsvis) kommer lite bättre bilder upp. Wiiie stack hem en snabbis dirr efter en riktigt seg och sömning dag, sedan snabbt in till stan igen för att möta upp Thea o fota.

Men fy fööör va kallt det är ute. När vi kom hem käka vi och tog sedan ett vaaarmt skönt bad o bara snacka o kvalletajmade. Nu ska jag somna, nattiii

Likes

Comments

Söndagkväll alltså. Happ. Har varit en typisk söndag, bara chillat hemma och organiserat upp livet inför veckan. Karoll (Karolina) sov hos mig inatt då jag skulle varit själv hemma annars. Hon är den där bästa vännen (plus kusin) som jag växt upp med. Vi vet exakt allt om varandra, kan prata om exakt allt med och vi har såå många sjuka barndomsminnen. Hon är den där människa ni vet som man bara kan vara med, som en syster, utan att behöva göra något speciellt liksom, utan att behöva göra sig till eller vara glad hela tiden. We all have that one friend liksom. Well så vi bara tog det lugnt, var ute o gick i vårsolnedgången och gjorde sedan plättar. Yuummm. Satt o pratade i uterummet i några timmar och sedan däckade vi ganska direkt.

Likes

Comments

Pizza friday

Goodmorgon! Pigg o glad? Nuuh. Kom hem vid två inatt, sovit 5 timmar o ska nu sticka o jobba om en kvart. Riva ställning, yay kul. Uch uch men det är det värt ibland för bra fredagskvällar. Stack till Helsingborg direkt efter en väldigt chill dag i skolan med muntligt NP och lektioner med endast redovisningar osv. Väl där pissss regnade det och blåste as mycket!! Vi som tänkte strosa runt vid havet o så hehe men nae. Men men vi gosa ner oss på "Brutale" istället o käka såå god mat. ÄLSKAR den resturangen, så mysigt! Jag och Hanna delade på jättegod Chevre-pizza och världens godaste sallad. Ni måste käka där om ni är i Hbg <3 Aa sen drog vi vidare på "Alternativ kväll" som det heter i Ängelholm. Ungdomskväll med typ 200 andra ungdomar. Superhärligt.

Aah nu ska jag dra på mig jobbekläder uuuhhh vill inteee. Wish me good luck..

Likes

Comments