Header

Hittade denna fina jackan på Gina faktiskt, dock vill jag nog ha en beige så får leta vidare men den kostade bara 299kr så ett riktigt bra klipp!

Likes

Comments

På midsommarafton var jag och några vänner hemma hos mamma och pappa o grillade, sedan gick vi ut en stund men åkte snabbt hem igen eftersom vi var så trötta.
Dagen efter drog vi upp till smögen, hade så tur med vädret och helgen blev en dröm. Att bara sitta på en klippa med sina vänner i solen det är sommar det. Tyvärr fick jag och Julia inte biljetter till sealodge så vi fick underhålla oss på annat sätt haha!

Likes

Comments

Var inne på zara häromdagen och har tittat på denna snygga baddräkten på nätet innan men visste inte vilken färg osv jag ville ha. Så hängde den där i butiken när jag kom in, så det blev en khaki och en svart. Och den satt helt perfekt, så den åker med till Santorini!
169kr kostade den bara nu på rean med.

Likes

Comments

Det senaste halv året har varit väldigt hetsigt för mig och nu har jag äntligen min semester i hela fyra veckor. Nu kan jag ladda om batterierna och ta nya tag, bland annat med bloggen tänkte jag. Så vi får se hur detta kommer att gå

Om en vecka åker jag till Grekland och möter upp två tjejkompisar. Vi ska öluffa och det ska bli helt magiskt.

Likes

Comments

Gjorde mina naglar i fredags och det blev väldigt naturliga denna gången, plus jag tog lite kortare så jag kan jobba utan att slå av dem, vilket jag är mästare på. Gör mina på lilygarden vid domkyrkan och är nöjd som vanligt.

Likes

Comments

Efter en hel ledig helg är jag nu taggad inför en ganska stressig vecka på jobbet men jag är redo!

Likes

Comments

Min snälla mamma kom med en liten överraskning till mig igår hon hade köpt en vit jumpsuit som jag hade visat henne tidigare, fick också en svart likadan och sedan en grå klänning!
Kommer bli perfekt till sommaren nu funderar även på att ha den vita till midsommar istället för klänning.

Likes

Comments

Nu är jag påväg hem ifrån en dag på jobbet, snart är det maj men känns som februari. Så kallt ute att man blir deppig.

Likes

Comments