Igår var det en fantastisk dag ☀ Vi var ute i princip från det att vi steg upp tills att det blev hemgång och nattning för Jamies del.

Morgonen spenderade vi med att sparka fotboll och det är så roligt att höra Jamie skratta så mycket då hans fötter rör fotbollen. Man blir så varm och glad i hjärtat 💙

Annars då? Vi hjälpte mamma/mormor att rensa i rabatterna och kratta lite. Vi gick broarna runt med Helena. Jamie tyckte det var roligt att sitta och höra på vårt kacklande.

Sen väl hemma igen hos mormor&morfar fick Jamie en present av deras grannar och den blev en stor succé kan jag lova.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu har jag gjort veckans pass klart så nu väntas två lediga dagar innan jag hoppar på en jobbhelg. Min sista jobbhelg innan jag går på semester, låter helt underbart i mina öron!

Barnet sover sen en stund tillbaka och jag njuter av en kall Nocco och packar ner mitt liv i kartonger. Varför har man så mycket saker? Känns som det aldrig tar slut, haha!

I morgon kommer Hanna och Hilding hit och hänger, helt underbart och välbehövligt! 💙

Har varit och handlat lite idag också, ska bjuda på en kyckling & qinoua sallad. Mumma!

Likes

Comments

Uppdateringen här är sig lik. Det ekar i princip.

Igår kunde jag inte sova så jag läste igenom alla blogginlägg som jag inte läst och gissa om det var många, hahha. Jag har inte läst dom bloggar jag läser på säkert 1 månad, något enstaka inlägg kanske men de är inte ofta så igår hade jag lite läsning framför mig kan jag lova. Jag somnade med telefonen i handen så trött blev jag av allt läsande.

annars då? mycket och inte alls så mycket har hänt. huset är sålt och papperna är påskrivna, jag jobbar arslet av mig, min stress är värre än vanligt, min absolut största kärlek här i livet har hunnit fylla 1 år 🎉

Tänkte bara kika in här och visa att jag fortfarande lever och säga att det kommer troligvis fortsätta eka lite här. Hoppas ni andra mår toppen och håller era tummar att vi börjar få någon värme och sol här ☀ för nu är vi riktigt less på snön. Jag menar, kom igen? Det är ju för fasen snart mitten på maj?!

Bjuder på en bild som sammanfattar hur både jag och Jamie känner oss just nu pga en alldeles för tidig morgon 😴

Likes

Comments

äntligen!

vissa kanske vet att vi hade litr otur där ett tag att köparen drog sig ur några timmar före vi skulle skriva papper. Där och då kände jag bara, fan vi kommer få stå med två hus.

Men sen kom denna tvåbarnspappa och ville köpa vårt hus och nu är papperna påskrivna och denna lättnad jag kände, ja alltså det var som en stor klump försvann.

Så nu är det faktiskt läge att börja packa för om lite mer än en månad ska han flytta in. Haha jag börjar faktiskt känna mig stressad. Blir att köpa flyttkartonger i veckan så att vi kan börja packa ner våra saker.

Likes

Comments

Eftersom att det är någon som fyller år snart så har jag varit i full gång med att planera vad som ska handlas och bakas och allt det där som hör till kalas!

Idag stod minimuffins med frosting på schemat. Frostingen står nu på kylning så om en stund ska jag göra klart dom och sen toppa med lite fint strössel.

I morgon får jag se vad nästa godbit blir att göra:) Jag jobbar 7-16.30 hela denna vecka så det blir att baka då Jamie lagt sig för att sova. Måste försöka ta mig till stan också för att köpa dom sista presenterna till lilla killen, kanske jag hinner fixa det på lördagmorgon:)

Vi kommer att dela upp Jamies kalas så att han får två stycken, en helg med min familj och den andra med Johans familj. Tror ni jag kommer att få baka ihjäl mig? Haha svar JA!

Likes

Comments

Hur är det ens möjligt att denna lilla krabat blir ett år om en vecka? hur kunde tiden gå så fort? Det var ju inte alls längesen vi åkte in på BB med en fet elefant i bilen som var redo att sprängas.

Ett helt år av så mycket kärlek 💙

Likes

Comments

Följde med mamma en sväng upp på solbacken bara för att få komma hemifrån en stund. Vi gick runt bland olika affärer och kikade och ibland slank det ner något i korgen. Hittade så mycket fint som jag vill köpa till nya huset men bestämde mig för att försöka hålla mig och vänta tills vi har fått till det lite mer som vi vill ha. Minns knappt hur allt var och måtten osv så jag vet ju inte ens om alla saker jag vill ha kommer rymmas/passa in. Så jag får allt lov ta och hålla mig ett tag till.

Jamie fick iaf sig lite sommarkläder av sin mormor ☀ 👕 💙

Likes

Comments