Header

 All pink, i love it.

Lyckades öppna mina gamla blogg som ja skrev i från 2008-2013. Asså o m g ... skäms kudde!!

Vilka jävla bilder och vad hade jag för jävla ögonbryn Hahah. Kan dela med mig av några om ni vill se ..

ska gå igenom den lite efter jobbet sen.


* * * * * * * * *

Igår var de full rulle , tvättid o massa tråkigt bara.. lägger mig för sent om kvällarna. Är sååå trött varje morgon. Usch ja är ingen morgon människa alls. I helgen blir de fest med girlsen. Kändes som de var evigheter sen jag festade sist? Var de när jag va i Budapest kanske? Fan minns inte ens de. Jaja ska bli kul iaf & vi ska förfesta här hos mig.

Ha en toppen torsdag, ciao!


Likes

Comments

Tänkte fråga er om ni vet någon ögonbryns penna som är vattenfast? SmashBox penna står de att den är de men är de bra? Tänkte köpa någon nu när ja ska åka till Bali. Hatar när mina ögonbryn inte är ifyllda 🙈

Vill ha en så bra att den inte försvinner när man badar.

Likes

Comments

Angie utmanade mig att berätta 10 saker som ni kanske inte vet om mig. Och ja har tyvärr inte massa gamla bilder på mig på varken min mobil lr datorn. försökte logga in på min gamla blogg men de går fan inte. har massa gamla bilder där. 


1. Jag är hel finsk men född i Sverige ,2001 bodde jag i Finland i ett helt år. Men vi flyttade till Sverige igen. Men hela min släkt bor i Finland.

2. Jag använde bruna linser i 9 år för att jag hatade mina gröna ögon. tyckte jag såg ut som en orm haha.

3. Jag är en " förhållande tjej " har bara haft 2 långa ( inne på mitt 3.e nu) förhållanden sen jag var 15år.


4. Jag har både nagel och fransutbildning. Hoppas nästa är hårstylist lr make up utbildning( inget jag vill jobba med bara något jag vill kunna eftersom ja älskar hår naglar & smink!! ) 


5. jag var världens solariumtorsk när jag var 15-22år typ. solade 3 ggr i veckan. men nu solar jag inte solarium alls.

6. Jag har flyttat 9 ggr.. flyttade hemifrån när jag var 17 år. ( har typ alltid varit lite lillgammal, vill fixa och sköta mitt eget själv ;))

7. Jag har opererat mig två ggr på samma ställe ( aa de ni ;) )

8. Jag kollar typ aldrig på tv. De händer någongång bara och de är när jag blir helt inne i serier typ.

9. jag spyr typ jämt på fyllan. och jag är inte den som spyr så ja mår skit dåligt och får gå hem. utan trycker själv fingrarna i haslen sen mår ja prima igen och går och köper ny drink ;) (händer inte om jag dricker något glas bara men speciellt när jag förfester och dricker redbull jäger...) de är väl också därför jag inte är bakis ;)

10. Jag & Nina hade ett hemligt ord förut när någon sa " visst är den fin lr tycker du de är fint, tex om någon klädsel. så sa vi alltid  " ååh klatschigt " när vi tyckte de va as fult.. hahah inget vi direkt använder nu nå mer inte jag iaf kanske Nina hahah 😂 nu säger ja de mer på skämt till henne ;)

Likes

Comments

Likes

Comments


Är lite smått irriterad på 3.. har väntat i över fem veckor på min iPhone 7.. kommer säkert inte ens hinna få den innan vi åker till Bali. Drygt.

Annars har jag bara tagit de lugnt idag, gick hem till Angie och fikade lite och Lisa kom också som snart ska få bebis ,får hoppas att han ploppar ut i veckan 🙌🏻
Vi gjorde ansiktsmasker dom ja rekommenderade i tidigare inlägg här. Dom verkade gilla de med!
Och vi blandade i avokado i den ena, den blev lite tjockare då.

Älskar när huden känns fräsch&len!

Likes

Comments

När jag hade lite minispa här hemma så ville jag inte köpa någon skit ansiktsmask så jag sökte bara på google på bra ansiktsmasker och hittade några som man kan göra själv! Och jag tycker dom funkar skit bra , huden blev super len och de kändes fräscht!

En anti-aging mask ( vem fan vill ha rynkor ;) )

Arganolja - 5 droppar
naturell yoghurt - 1 msk (fetthalt 3%)
honung - 1 tsk


Tid 20 min

Och en för finnar&akne ( jag har ingen akne men små finnar )

Citronjuice - 1,5 msk
Mandelolja - 1 msk
Havregryn - 4 tsk (smulade med en mortel)
Aloe Vera Juice - 1 msk

Tid 20min

Maskerna blir väldigt lösa inte sådär tjocka som en vanlig mask är och dom här recepten räcker till 2 personer iaf, de blev ganska mycket kvar när jag gjorde till mig. Man kan även blanda i avokado om man har torr hy. Ska testa de nästa gång för nu till vintern brukar jag bli torr runt näsa & panna ( t-zonen )
Jag köpte de mesta ifrån life och allt annat från Ica så som havregryn honung & citronjuice.

Likes

Comments

Har ni någonsin varit med om sömnparalys?
Asså de är de äckligaste jag varit med om!!
Och jag får de lite då & då. Vissa får de någon gång i livet. Men mer ovanligt att de händer flera ggr. ( vilket jag nu fått de senaste månaderna)

De är svårt att förklara känslan för någon som aldrig varit med om de själv. Som igår när jag förklarade för Danne och han satt bara och sa att ja drömt & att min hjärna spökar typ hah. Tills jag sa bad honom söka på sömnparalys och läsa om de. Och han hoppas nu att han aldrig får vara med om de...

Kan försöka förklara typ hur de känns. Oftast händer de mig precis när jag lagt mig i sängen. De är precis som att kroppen sover men hjärnan är vaken, ja kan skrika allt ja har inne i mig och försöker röra på mig men de går inte man blir typ as rädd & får lite panik. De händer typ bara i någon minut men känns ju då som i en evighet. Jag fick de här första gången när ja var 13-14 kanske? Fattade ingenting trodde jag var påväg att dö typ. Och jag sa inget till någon för ja trodde att ingen skulle tro på mig. Sen fick ja de flera ggr och då sa jag de till några av mina vänner men ingen hade kännt så och jag visste ju inte ens var de var till jag hörde att dom pratade om de på radion då tänkte ja aah inte bara jag som har de felet..


Fick de häromdagen bara och ja har lärt mig lite att om ja kämpar som mest på att försöka röra på fötterna så kommer allt tillbaka fortast. Ibland känns de som att ja skriker as högt så Danne borde höra lite men han hör aldrig. Och de läskigaste är att de känns som att någon annan är där & kmr och tar dig snart typ och ja ser ju inget så ja man vaknar upp i panik när " kroppen vaknat till "

Och varför man får såhär vet man typ inte, de kan ha och göra med sömnbrist och stress.... och ja stressar endel och sover lite för lite..

Ja ni kan läsa om sömnparalys på Google. Här nedan är lite jag kopierat från Google. Kanske lite bättre förklaring på de än vad jag har.

"Man kan säga att du blir tillfälligt förlamad. Det som händer vid sömnparalys är att muskelkontrollen stängs av för tidigt eller slås på för sent, alltid i samband med insomnandet eller uppvaknandet. Du är alltså delvis vaken, men kan inte röra dig. Det kan då kännas som att hela du vibrerar, att du faller, svävar ut ur kroppen eller dras ur sängen och upp längs med väggarna. "
Likes

Comments

Glömt visa min FINA parfym jag köpte på Arlanda när vi åkte till Budapest! Den luktar super gott och ett plus är att flaskan är så fin!!

Likes

Comments