Men visst är det härligt med eget gym... tyvärr är de oisolerat så det är satans kallt där ute nu när det är minusgrader. Men träningen blir av iallafall fast det går jäkligt fort!

Likes

Comments

Man Utd vs Liverpool slutade 1-1... hade en trevlig middag innan matchen.

Likes

Comments

Trevlig helg i Manchester är slut, måste bara tipsa om Restaurang Fazenda. Men herregud så gott det var! All tillbehör var en stor buffé medans servitörerna kommer och skivar upp perfekt stekt kött. Alla åt som hästar👌🏼

Likes

Comments

Nån hästtjej kommer jag aldrig bli! Men vad gör man inte för barnen😄 åkte högt upp i Sierra Nevada bergen i en by som heter Lanjaron. Fin utsikt men lite segt att bara gå med hästen i en timme.

Likes

Comments

I brist på spanska kunskaper så hade vi räknat med en mysig liten middag på hotellet I Salobrena men det slutade med att det var en gala med ca 600 personer😂 massa rätter men tyvärr var det inte så gott och det värsta av allt var att de inte hade fyrverkerier. Milton var såååå besviken!

Likes

Comments

Nu har vi bokat Six Sense i Maldiverna och även Six Sense i Thailand... fy faaaan vad jag ser fram emot det! Som om det inte vore nog så blir de även Florida en vecka😍😍

Likes

Comments