Hej på er från en otroligt stressad och kall tjej. :) Idag har vi haft auktion på skolan i förmån för musikhjälpen, kul, bra och fruktansvärt kallt! Slutade vid tre och efter det började jag jobba direkt och då menar jag DIREKT. Ja, ja vet inte ens vad jag ska skriva för att ni ska kunna förstå min inre stress. Vet inte ens varför jag är stressad just nu. Andas.

Iallafall, igår var jag och köpte en ny jacka. Tycker väldigt mycket om den. Känns kul att ha en jacka som inte är svart haha. Ikväll då, efter jag slutat jobba ska jag bara åka hem och ha myskväll med Edvin! Trevlig helg. PUSS PÅ ER!

/ Josefina 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Heej på er! Jag och Edvin har precis kommit hem från gymmet. Känns som det var evigheter sen vi var där.. Så idag blev dagen jag kände att det hade gått alldeles för lång tid haha, även om det ”bara” var en vecka sen. Det är så segt och jobbigt att ta sig till gymmet, jag tycker verkligen det, men känslan efteråt är den bästa någonsin! Idag körde jag och Edvin ett tabata pass som jag har på en app och GUD vad jobbigt det var. Älskar dock tabata, det går snabbt och man tar ut sig totalt. Orkar aldrig hålla på länge, så det är något som verkligen passar mig!! :) Nu ska vi snart äta middag och kolla den dåliga julkalendern.. tycker den suger i år! Puss på er!

/ Josefina 

Likes

Comments

Framtiden hörni, det är något jag ofta tänker på. Jag vill typ att tiden ska gå snabbare för att jag längtar så mycket tills jag och Edvin kan köpa eget hus, skaffa barn, ett bra betalt jobb, gifta sig och ja ni vet allt det där. Allt det där som de flesta drömmer om. Det är flera år kvar, förmodligen 7-10 år, om inte mer.. Det är ju extremt länge kvar, eller det känns så just nu.. I och för sig ska man väl ta vara på livet innan allt det där men just, just nu längtar jag verkligen!!

Tänk att få designa sitt egna hem. Hur häftigt skulle inte det vara? Att bestämma allt från början till slut. Blir helt till mig av tanken bara haha, men det finns ju SÅ mycket fint jag skulle vilja köpa och fixa med mitt eget hem! Något som jag verkligen, verkligen, VERKLIGEN vill ha i mitt framtida hus, som jag har insett nu på senaste tiden är badkar! Det är något som jag saknar här hemma.

Visste ni att det finns en hemsida där man kan designa sitt eget hus och sen placera ut det vart som helst runt om i landet? Jag tycker det låter as häftigt! Att fixa allt online och sen har man sitt eget hus i verkligheten framför sig, så som man själv faktiskt har designat det!

/ Josefina 

Likes

Comments

Elva, ELVA dagar kvar till julafton, vet inte hur många gånger jag har sagt det här nu men guuuud vad tiden går snabbt. Lite panik över att jag bara köpt en julklapp än, tycker det är så svårt att komma på vad jag ska ge till alla! Jag är nog förmodligen inte den ända, sååå här har NI lite tips. Jag skulle iallafall bli väldigt glad över att få dom där glasen, spets bhn eller armbandet! <3

/ Josefina 

Likes

Comments

Partyoutfit ideas

Det är inte alls länge kvar tills det blir 2018, hur sjukt? Det här året har verkligen gått SÅ snabbt. Jag tror inte jag har berättat det för er men när Edvin fyllde år fick han som 18-års present av mig att vi ska till Stockholm under nyår, bo på hotell och bara mysa. Gud vad jag längtar. Det ska verkligen bli så himla mysigt att bara åka iväg någonstans och hitta på något bara vi två. Men, det här med kläder till nyår. Jag tycker att det är så svårt. Även om vi som planerna ser ut just nu, inte ska göra något speciellt så vill jag ju klä upp mig och vara fin, meeen vad ska man ha på sig?? Tycker svarta, glittriga saker passar till nyår, så något sådant blir det kanske?? ;)

/ Josefina 

Likes

Comments

Instagram@josefinajonsson