View tracker

Godmorgon på er. Ny vecka, och en dag närmare julafton, LÄNGTAR!! Har en rätt tråkig både dag och vecka framför mig faktiskt, men nu är det inte länge kvar tills jullovet, vilket ska bli så HIMLA skönt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hola! Det känns som det var år och dar sen jag bloggade sist, jag tappade helt suget på det och jag hade noll inspiration till det. Men nu ikväll vet jag inte riktigt vad som hände, men jag fick ett ryck och just nu är jag så sugen på att börja igen! Vi får väll se hur länge det håller i sig haha.

Mycket har verkligen hänt sedan sist, jag har startat upp ett UFföretag tillsammans med tre andra, julkänslan har kommit och allt som har med julen att göra är äntligen här, jag har haft väldigt mycket att göra i skolan, jobbat, tränat, tävlat och har även hunnit med en rejäl förkylning som jag ännu inte är frisk ifrån riktigt.. Hur som helst, dags att borsta tänderna och sedan krypa ner i sängen. <3

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon! Sitter just nu på sjukhuset och väntar på att få komma in och göra lite prover, efter det ska jag bara upp till skolan och ha två lektioner. Sen efter lunch ska vi jobba med vårt UF-företag tills vi slutar.

Så hörrni, gå in och följ vårt UF-företag på instagram. Där heter vi: jamtchokladuf
Vi hörs senare!! Puss puss

Likes

Comments

Hejsan!! Har nästan precis kommit hem från skolan och sitter framför min otroligt sega dator och kikar på lite kläder jag skulle vilja beställa hem. Hehe ja när jag väl får pengar vill säga. :P
Måste plugga nu egentligen, meeen det får bli om en liten stund haha. Har träning sen ikväll, skoj skoj!! <3 Bilden är från träningen i söndags med två av mina dansfavvisar. :-)

Likes

Comments