Idag har det varit en bra dag, även fast den har varit lång och lite seg så har den ändå varit bra.


Dagen började med att jag klev upp 07.45 i morse. Därefter gick jag ner och åt frukost och sen åkte jag till skolan som började 10.00. När jag skulle åka tåget från resecentrum på stan så mötte jag på en gammal klasskompis som jag gick med på högstadiet och hennes kompis. Så då tågluffade vi tillsammans. När ja väl kom in i Gävle så fick jag springa till min buss så jag inte skulle missa den.
Väl på skolan så startade vi med teori då vi var tvungna att läsa typ 40 sidor och sen svara på en hel massa frågor. Det tog såklart nästan halva dagen.
Vi gick upp och åt lunch innan vi började på något nytt. Till lunch idag blev det en jättegod kebabgryta med ris.
När vi sedan hade ätit klart så skulle vi då fortsätta med frågorna. Det var nog de tråkigaste, men efter vi var klar med de så blev de genast mycket roligare, vi fick ett papper med en frisyr på, så skulle vi göra den frisyren på en docka så de såg så lika ut som möjligt. Tror frisyren var ifrån 1600-talet någon gång.
Men mitt i när vi höll på å göra frisyrerna så fick jag gå på en intervju med någon människa som frågade mig hur jag tyckte det var i skolan osv. Så det var väll kul.
Därefter så fick vi se på när våran lärare klippte Alexander som är våran APL samordnare, och det blev såklart riktigt snyggt!!
När vi var klara med frisyrerna så fick man beröm för läraren tyckte de var riktigt bra, de var ju såklart lite saker man kunde ha finslipat på.
Väl på väg hem så fick man en kompis att tågluffa med då också, så de var skönt.
Efter skolan så gjorde jag inte så mycket, tog lite glass för de är alltid smarrigt, kolla några avsnitt av gossip girl och sen blev de helt plötsligt middag. Och nu ligger jag här i min säng och ska sova.
Sååå godnatt 😄

-J💗

Likes

Comments

Nu är det så att jag tänkte berätta lite om mig själv.

Jag är en 16 årig tjej som bor i Sandviken. Jag går i skolan i Gävle på yrkesgymnasiet i klassen HV16 (frisör).
På min fritid så brukar jag åka konståkning och umgås med min pojkvän, mycket mer än så hinner jag inte. Jag är även tränare inom konståkning och också så är jag en slags ledare inom kyrkan så jag jobbar lite med barnen där också.
Sen finns det väll inte så mycket mer och säga om mig själv. Så tackar för mig 😄

-J💗

Likes

Comments