View tracker

Idag har jag inte gjort något annat än att kolla film, lyssnat på massor av musik från min lista, snackat lite med några vänner om helgen och tränat i typ 1,5 timme. Next up is Paradise Hotel som börjar 22.

Hoppas alla haft en bra måndag.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Inlägget innehåller affiliatelänkar.

Just nu har Lagerhaus 20% rabatt på alla serverings- och skärbrädor och erbjudandet pågår fram till söndag så ni som behöver en ny skärbräda eller vill ha en snygg marmorbräda för att servera något gott på så är detta ett bra tips till er. Jag hade gärna velat haft marmorbrädan.

Likes

Comments

Idag fick jag hem dessa fina fake tatueringarna från företaget Fake Tattoos. På deras hemsida kan man göra egna fake tatueringar, precis hur man vill att dem ska se ut! Finns hur många fina fake tatueringar som helst man kan köpa annars för ett billigt pris.

Detta är då ett samarbete med dem då dem skickade hem dessa till mig. En bloggsponsring som det heter och ni kan enkelt ansöka om ett samarbete med dem här.

Likes

Comments

Igår var en bra dag. Vid 16 tiden åkte jag och min syster (Becka) ner till stan och mötte upp pappa innan vi gick in på Pitcher´s för att äta. Jag och syster tog en grillad surdegstoast med oxfilé och country-style fries till.. det var super gott! Rekommenderar den verkligen. Pappa tog någon hamburgare som också såg god ut. Efter 17 någon gång tog vi bussen hem igen. Var skönt att det bara var vi tillsammans..

Likes

Comments

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Julafton
Nyår

Bubbleroom har ett erbjudande just nu som pågår fram till 31 december och handlar ni något utav dessa eller något annat på deras hemsida för minst 100 kr så får ni 10% rabatt om ni anger koden NEWWEB i kassan och det är bara för er som är nyregistrerade. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabattkoder och kan endast användas en gång per kund.

Hur snygga är inte dessa klänningar!! Ni som inte handlat än eller inte vet vad ni ska ha på er vid dessa två tillfällen så gå in på Bubbleroom och beställ nu! Vilken hade ni kört på julafton och nyår bland dessa? Jag hade kört på 3an till julafton och 5an till nyår för jag tycker de är så fint när det är öppen rygg.

Likes

Comments

1. Hur många tatueringar har du? - Jag har tre stycken.

2. Vilken är favorit tatueringen som du har? - Det är den som jag har på revbenet.

3. Hur gammal var du när du gjorde din första tatuering? - 18 år.

4. Vad tycker dina föräldrar om dina tatueringar? - Att dem är snygga, i alla fall dem två som jag gjort nyligen.

5. Har du alltid haft en kärlek för tatueringar och vad är din inspiration? Jag skulle säga att jag alltid tyckt om tatueringar ja och inspirationen hittar jag på massa olika konton på Instagram.

6. Planerar du att skaffa mer tatueringar i framtiden? - Ja jag vill ha många fler. Min nästa tatuering som jag fundera på att göra är att börja på en sleeve.

7. Vilken tatuering skulle du säga är den mest smärtsamma? - Revbenet helt klart.

8. Ångrar du någon av dina tatueringar och varför? - Nej jag ångrar ingen av dem för annars hade jag inte skaffat dem.

9. Vilken var din minst smärtsamma tatuering? - De var låret faktiskt.

10. Vad är innebörden av dina tatueringar? - Jag har mest skaffat dem för att dem är snygga. Den på armen är mitt födelsedatum så den är väl mest betydelsefull eller vad man ska säga. Texten på låret var en sjukt peppande text för mig att jag gör som jag själv vill och att ingen ska trycka ner för det jag gör och jag kommer bara "Bury them with a smile". Varför jag skaffade den på revbenet var just för att jag har velat göra den ganska länge och för att den är riktigt snygg.

11. Vad är det värsta delen med tatueringar? - Det måste vara när man sitter under nålen för de gör ju ont.

12. Vad är den svåraste delen med en tatuering? - Att inte komma åt när de läker eftersom de är skorpor och det kliar.

Likes

Comments