Haha gud vad roligt det är att läsa sina gamla inlägg. Minnesvärda men sjukt pinsamt att jag verkligen har skrivit så.. Livet har funkat hur bra som helst och jag trivs verkligen i min nya klass i 2:an. Nog den bästa klassen jag någonsin har haft.

Idag i skolan så satt jag bredvid min kompis, hon berättade att hon skall börja blogga o så klart börja jag tänka på vad jag själv har skrivit på min blogg. Riktigt roligt att man kan kolla tillbaka till detta. Blev sjukt sugen på att börja plugga, men vi får se vad som händer.

ha de bra!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

hejsan svejsan .

idag har jag haft studiedag , riktigt bra studiedag drog in till landskrona och hälsa på gamla skolan även gick vi till vårt kära basilika och åt där för er som inte vet vad de är e de en asiatisk resturang som har bufe på lunchen , mkk god. när jag kom hem klädde jag på mig spingkläderna och stack ut o sprang en riktigt härlig tur. nu blir de tv med fotboll på. 

Likes

Comments

hejsan.

lördagen ser ut så att först blir de fotbolls match sista för detta året , vilket är riktigt skönt tycker jag , efter de sticker jag till en kompis och myser där med film och godis och ja allt vad man kan göra , ganska trött men hoppas att de ändras måste dock oxå plugga lite vilket suger :(

Likes

Comments

blogga inte igår så får vel skriva vad som hände igår ..

jo den började med att jag glömde sätta alarmet på mobilen , jja jag försov mig och hade ett viktigt prov på morgonen i psykologi , kan dock säga att det gick riktigt dålig såg inte vissa frågor o kunde inte dom heller , men jag hoppas på det bäst just nu iaf , senare på kvällen blev de träning vilket inte gick så mkk bättre , benen va sladdriga och allt en riktig skit dag ..

fredag.

äntligen fredag har längtat så även fast de går så snabbt nu undrar vrf .. 
jaja kände mig lite yr i idag men gick ändå hela dagen i skolan nu är jag trött som fan och ska snart ta en liten powernap sen blir de att plugga lite hårda veckor framöver med många prov .. sucks :/

 

 

Likes

Comments

har börjat bli rätt sugen på att börja blogga lite då o då när man har nått roligt att berätta...

trött och sliten är man efter dagen i skolan mycket jobbande idag och så fort jag kom hem fortsätter de måste nämligen plugga till mitt psykologi prov imorgon svårt tycker jag eftersom jag inte får in allt i mitt huve o dum som jag e så ska jag alltid börja plugga dan innan , och inte nog med det har jag mer läxor börjar verkligen bra , jag som skulle sköta mig och få grymma betyg kanske lika bra att skita i de hela kanske måste satsa på E istället ... hahaLikes

Comments

oj , gud vad länge sen man va här inne och skrev lite .. inte bra men somsagt bloggar jag inte mer , kommer lägga upp mest bilder på vad jag gör inte alls ofta men ja ...imor börjar skolan vilket jag verkligen inte vill , jo jag vill dit ny skola o nya vänner men inte mer än att träffa dom , har haft ett underbart sommarlov , längtar redan till nästa ... iaf i sommar har jag vatt i tukiet oxå med kompis, o sjuk skönt va de roligt men hur varmt som helst , nästan för varmt , så kommer slänga upp 2 bilder bara för att ...

instagram: josefiinen

twitter: duvetjosefiin

Likes

Comments

somsagt har jag inte vatt inne här på en jävligt lång tid , men har inte funderat på att börja blogga men kanske kommer in här o kollar och se vad som händer , men ni kan alltid följa mig på instagram där jag heter josefiinen så bara följ mig ! har nog inga nya bilder precis , men de kan komma ut spec på intagram så håll utkick !

finns även på twitter: duvetjosefiin

Likes

Comments

somsagt åker jag till tyskland o e där hela helgen , kommer nog nte blogga då för har mkk att göra hela tiden med mina underbara kompisar , iaf , nu ligger ja i sängen men embla hon har redan somnat o tatt mitt täcke så här ligger man o fryser lite o så , iaf allt e nästan packat o fixar resten imor hoppas att jag inte glömmer nått viktigt o så , men ni får ha de bra så ses vi på månda/ söndakväll !

Likes

Comments

ingen bloggning igår orkade rentutsagt nt ...
idag har ja haft nationella gick vel sådär men hoppas på de bästa , iaf efter de blev de reduvisning ig på den men ska göra de imor igen ... haha , gjorde även ett matteprov gick åt helvete de med , men skit samma , nu skiter ja i de nytt prov imor så vi får se hur de går , iaf ska jag på kurs senare ikväll , så nu ska ja sova en stund ha de gött ! 

nytt inlägg imor !

Likes

Comments

hejsan !

idag ahr de vatt skolan o fick äntligen träna fotboll igen har vatt så tråkigt att inte kunna träna eftersom jag har vatt sjuk , men får inte anstränga mig för mkk med löpningar o sånt , men kändes skönt även om man känner att de va länge sen man fick träna HAHA  , iaf , träna på kvällen oxå gick mkk bättre , nu sitter jag har ska plugga lite o sen blir de faktiskt att sova , e så trött att jag håller på att dö , ha de gött ! 

puss

Likes

Comments