Header

Hejsan!
26 september var det konstnatta här omkring Falköping. Min svärmors jobb var bland annat en av alla destinationer man kunde åka till. Riktigt fina grejer vissa alltså, faktiskt värt att åka till och kolla på nästa år.

Lite från min svärmors jobb. Riktigt coolt.

Lite annat 😃

Likes

Comments

Hej. Jag sa ju att jag skulle börja uppdatera lite om vad som hänt under sista tiden så jag tänkte att jag börjar med min födelsedag den 25 september. Det var verkligen jätte kul😊 17 är dock en väldigt tråkig ålder, men något positivt är ju att jag får boka sotare haha.
Lite jag fick då:
3 presentkort på Gina Tricot.
Nya futsal skor.
Pengar.
Örhängen.
Klocka.
Gosedjur.
Ljusstakar.
Fika.
Fotoram.
Bok.
Nagellack.
Aja det var lite i alla fall. Jag fick ändå ganska mycket smått osv.

Dagen bestod i alla fall av att jag fick lite kakor, presenter och gratulationer i skolan efter att ha blivit väckt av mina svärföräldrar med lite presenter. Åkte sedan hem till mamma för att ha ett litet kalas med tårta och mat. Mysigt. Väldigt lyckad dag i alla fall. 😃👍🏼

Likes

Comments

Hej.
Förlåt, jag vet att jag uppdaterat jätte dåligt sista tiden men har haft mycket att göra och dålig inspiration men ska bättra mig. Tänkte att jag lägger upp lite saker som hänt under tiden några dagar framöver.
Hoppas ni inte tröttnat helt i alla fall ❤️

Likes

Comments

Linne svart. Från hm 69:50 kr.

Trikåkjol grå. Från hm ordinarie pris 49:50, nu 30.

Likes

Comments

Även fast sommaren och badsäsongen är slut så är det aldrig försent för att köpa bikini! Fick äntligen hem min nya från wish 👌🏼 den kostade 67 kr bara så tycker verkligen ni borde kolla in den appen 👍🏼👍🏼

Likes

Comments

Likes

Comments

Vet att jag inte bloggar speciellt mycket längre, har verkligen inget att skriva om. Får hoppas att det blir mer nu när skolan har börjat.

Nya skolschemat är lite sådär. Börjar 8 varje dag men slutar tidigt. Är faktiskt lite taggad på dem nya lektionerna😃. Är tillbaka hos mamma nu också, haha i ungefär 2 dagar eller något. Trevligt när man kommer hem och man har fått massa paket från wish som man har beställt 👍🏼🎁

Nu ska jag fixa mappar osv på datorn inför skolan och allt så jag har det klart.

Trevligt också när man kommer hem och Johanna A har köpt en present till mig från när hon var utomlands. Hahah fulaste presenten jag sett men hon hade rätt, det är ganska jag hahaha

Likes

Comments

- vad har du för hårfärg?
- brunt
- vafan är du rasist eller?

Helt seriöst? Vafan är det som händer eller? Det där jag skrev över är ungefär de svar man får om man säger så nu för tiden. Jag är så fruktansvärt trött på att få höra att folk måste tänka på vad dom säger för att inte bli kallade rasister. Jag förstår att man kanske inte ska gå runt och säga "negerjävel" och sånt men man får skit för precis allting.

Allt man ser överallt är att något nytt är rasistiskt för varje dag. Det är rasistiskt att hissa vår flagga. Det är rasistiskt att säga negerboll vilket vi gjort i alla tider och vi älskar våra negerbollar!! Vi får inte fira våra högtider på samma sätt som innan, för klär du ut dig till pepparkaka, ja då jävlar! Vi måste ändra en av våra käraste barndomsminnen. Pippi.

Då är min fråga varför? Varför ska vi leva efter vad ni tycker? Det var okej till en början. När ni ändrade det värsta men att ändra våra traditioner? Varför? Vill ni få in era? För jag tänker aldrig fira någon tradition som inte ingår i mitt land och det behöver inte ni heller göra, det är ert val, så låt våra traditioner vara vårt val!

Idag såg jag en intressant sak. Våra plåster är rasistiska? Haha jag har nog aldrig skrattat så mycket inombords som när jag läste det. Visst det står hudfärgat på men jag har aldrig haft ett plåster som inte syns för vilken färg dom än har så syns dom, så sluta vara så barnsliga! Jag undrar verkligen hur länge det här kommer få hålla på här. Hur lång tid det tar innan vi vågar stå upp för hur vårt land var. För det var bra. Nu... Är det inte lika bra längre. Det är långt därifrån!

Kan ni inte nöja er med hur det är här så åk hem! Vi släppte in många av er, hjälpte er, ger er pengar och bostäder och vad får vi? Sämre kontakt med grannländer, rasistiska påhopp och ökad brottslighet. Tack. Det verkar vara ett bra byte.

Jag är inte rasist! Men jag vill kunna följa våra traditioner och säga som vi alltid har gjort utan att behöva oroa mig för att bli rasist. Jag har inget emot att ni är här, men ni borde anpassa er efter hur det är här. Inte tvärtom!

Likes

Comments