1. Vilken kroppsdel gillar du att träna mest respektive minst? Jag gillar att träna baksida lår och framsida lår. Då blir min favorit övning marklyft eller knäböj. Det jag gillar minst är mage för tycker det är drygt.

2. Har du något träningsmål för tillfället? Mitt mål med träning är att bli stark och om jag får muskler som syns är det bara på köpet.

3. Tränar du hellre på gym eller hemma? Tränar alltid på gym. Har svårt att komma på övingar hemma vid.

4. Föredrar du styrka eller kondition? Jag mins inte ens när jag tränade kondition så säger väll styrka som är en passion i mitt liv.

5. Hur ofta och hur länge tränar du varje vecka? Jag tränar 4-5 gånger i veckan och mellan 1,5-2 h per pass.

6. Om du skulle få välja något ätbart som innehöll 0 kalorier, som du skulle få äta i resten av ditt liv, vad skulle det vara då? Choklad hade jag ätit i kilon!!!!!


7. Ditt favorit träningsplagg?
Någon av mina tyngre tröjor!!

8. Tränar du med eller utan sällskap? Jag trivs nog bästa att träna själv och komma in i min egna bubbla. Lyssna på min egna musik och stänga ute allt. Men ibland kan det vara skönt att få ha lite sällskap eller tips i träningen.

9. Hur länge har du tränat? Jag har tränat i ca 3 år.

10. Ditt bästa träningstips? Mitt bästa träningstips är att inte lägga på för mycket vikt på en övning innan du lärt dig tekniken!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Testade denna för ett tag sen och blev glatt överraskad. En av dom godare energidrycker jag smakat. Den smakar verkligen vattenmelons godis. Den innehåller ingefära, grönt te och koffein (200mg). Kan verkligen rekommendera den även om jag personligen är en Nocco fantast. Mina celsius favoriter är helt klart päron, Cola, vilda bär och nu även vattenmelon!!!

Gillar vattenmelonen på grund av smak och även ett ytterligare större koffein innehåll.

Likes

Comments

Hur jag lägger upp ett benpass med styrkelyft.

Knäböj (squats)
Räkna ut % utifrån ditt PB. Mitt PB är 75kg då vill jag veta 50%, 60%, 70%, 80% kan även gå upp till 90% men inte nödvändigt. Så jag tar fram min miniräknare skriver 75x0,5 för 50% och 75x0,6 för 60% osv...

Sen kommer aldrig dessa bli jämna jämfört med vilka typer av viktplattor som finns. Så jag brukar avrunda uppåt.
Passets upplägg blir:

10 reps x 2sets 50%
8 reps x 2 sets 60%
5-3 reps x 2 sets 70%
2 reps x 2 sets 80%

Blir sammanlagt 8 set per övning. Alltså då både marklyft och knäböj. Som jag gör samma sak med ovanstående på båda lyften.

Hoppas det hjälpte lite till ert styrkelyfts pass.

Likes

Comments

Detta kan ju vara det godaste jag vet till lunch eller middag. Går jätte fort att göra verkligen!!

Steker helt enkelt en stor kycklingfilé som jag delar i mindre bitar som jag har antingen kryddat med paprikakrydda eller teriyakikrydda och även salt. Steker den med lite olivolja en stund och medan kokar jag bulgur. Kokar ca 1/2-1 dl bulgur sen finns det ju massa olika recept på olika bulgur så ni får la läsa på eran förpackning. Kan bli lite trorrt tycker vissa men då brukar jag mosa en avokado som jag har som "sås" till. Och sen massa grönsaker till. Grönsaker är fan livet asså.

Likes

Comments

Söndagen den 12 mars för mig såg ut såhär. Upp runt nio då Daniel sprungit runt och tjatat på mig i 1 och en halv timme haha. Åt fort en avokado smörgås och tog en lång skön dusch medan Daniel var ute med sin drönare.
10.20 drog vi mot Allingsås och 30 års brunch för Daniels storasyster. Jätte trevligt och mysigt. Och maten va inget att klaga över direkt!!! Massa frukt, pannkakor, bacon, smörgåsar och självklart kaffe. Vi har där i ca 2-3 timmar och sen drog vi till gymmet för min del var det benpass och Daniel körde sitt egna.

Dagens pass-
Knäböj- 20kg 8 reps x 1 set
40kg 8 reps x 2 sets
50kg 5 reps x 2 sets
55kg 3 reps x 2 sets med bälte

Körde mindre mark idag och då jag satsade på att klara ett nytt PB så under dom passen är upplägget såhär.
Mark-
40kg 5 reps x 1 set
50kg 4 reps x 1 set
60kg 3 reps x 1 set
70kg 2 reps x 1 set
PB 85kg 1 rep x 1 set

Avslutade även med raka mark som är mer specifikt för rumpan!!! Dessa körde jag med två 15kg hantlar i varje hand. Lättare än vanliga raka mark med stång då teknik inte behövs lika mycket.

Video på PB finns på min instagram @josefiineandersson_

Likes

Comments

Hej tänkte bara prata lite om denna nyhet från no carbs company eller som många andra känner igen det som, Nocco. Det är den nyaste smaken som dom kommit på. Och då en påsk edition. Men smak av skumhare som då är en klassisk påskgodis. För min del är inte den typen av godis något jag gillar så mycket. Och tyvärr gillar jag inte Noccon heller. Den smakar precis som skumbanan godis eller banan skids som för mig inte är någon höjdare. Denna Noccon får 2/5. Men testa gärna själv.

Likes

Comments

Sitter just nu på tåg mot STOCKHOLM C. Det var 4 dagar sen jag åkte där ifrån och nu ska jag och min klass upp. Vi ska göra flera besök på riksdagen då jag går samhällslinjen finns det viktiga saker jag måste sett och lärt mig. Ska åka upp med lärarna då och bo på ett fint vandrarhem. Vi ska sova där en natt och kommer hem på fredag kväll då jag hoppar av i Allingsås och drar till Daniel på en gång.

Nu sitter jag och sipprar på en Nocco bredvid Ebba som gör samma sak.

Mer uppdatering om denna resan kommer på hemresan. Vi hörs!!! Puss

Likes

Comments

Mina pass brukar kannas svara rätt så tråkiga enligt många. Jag tränar inte för att bli stört men jag tränar för att bli stark. Jag tycker det är mycket coolare om en mindre person (gällande muskel mängd) kommer in och markar 180kg liksom. Där har ni mitt mål och just mark är min favvo.

Gårdagens kvälls pass gick ut på följande sätt.

Marklyft stången som uppvärmning 10 reps x 1 set
40kg 8 reps x 2 sets
50kg 8 reps x 2 sets
60kg 5 reps x 3 sets
70kg 2 reps x 2 sets

9 Arbetsset men 8 brukar jag ha som ett målet för varje pass in princip. Och jag kommer även då upp på 90% av mitt PB. Räknar då alltid 0,9 x 80.

Knäböj stång som uppvärmning 10 reps x 2 sets
40kg 8 reps x 3 sets
50kg 5 reps x 3 sets
55kg 2 reps x 2 sets

Likes

Comments

Den klockan 7.30 imorse har jag gått i nonstop. Gick då upp 7.30 inför skolan åt min morgongröt med hallon. Lite vatten och kaffe till också. Sen tog jag en powerwalk till tåget som gick 9.00. Hade natur 2 lektion, svenska och matte sen åkte jag buss till Nordic Wellness Borgås i Kungsbacka för ett överkroppspass som innehöll. Chins, hantelpress, militärpress, lutande situps, stående rodd, axelflyes.

16.30 gick jag till Ica Maxi och köpte lite saker till kyckling tacos. Så gott!!!!! Lagade mat när jag väl kom hem då tågen krånglade som fan. Åt mat med min kära bror och sedan dess har jag städat hela huset tills att mamma och pappa kommer hem från Barcelona ikväll. Saknar dom fett mycket då dom in princip aldrig är hemifrån så länge. Bara känsla att ingen sitter i vardagsrummet och kollar bygglov på kvällen gör mig lite ledsen. Men dom kommer hem om ett par timmar som tur är!!

Likes

Comments