Hej alla.
Jag håller inte på att bli friskare tyvärr och det bara springer i kroppen om att få köra några set bänkpress eller marklyft. Asså jag lever för marklyft. Även om jag går runt och känner så vet jag att jag ska lugna mig. Liksom tanken av att missa pass och inte utvecklas
mer eller bli starkare gör mig själv lite stressad. Men som sagt går alltid min kropp och mitt välmålade först. Det är inte självklart för alla att skita i att anstränga sin kropp när man är sjuk (ont i halsen). Men tänk snälla på det. Kroppen kan reagera så mycket värre i slutändan på det. Viktig att vila ut kroppen ordentlig och komma tillbaka fit for fight.
Ha en fin dag.

Likes

Comments

Nu är jag inne i vardagen igen efter lovet. Blev en liten chock om man säger så. Varit väldigt trött idag då kroppen int va så jätte taggad på skola. Hade dock en fett chill skoldag med få och korta lektioner. Men på något vis älskar jag rutiner så ska inte klaga allt för mycket. Dock är min träning helt kass nu. Körde mitt senaste pass i onsdags förra veckan. För mig är deg lång tid och är lite jobbigt att inte vara på gymmet en måndags kväll som denna. Men har tyvärr ont i halsen. Känner mig inte orkeslös som man är när man är riktigt sjuk eller så utan har bara en del ont i halsen och lite hosta. Känner hellre att jag bli ordentligt sjuk istället för att det ska dra ut som fan på det.

Tyvärr är vi inne i sjuka tider i allmänhet nu. Inte bara jag som är sjuk liksom. Vilket är väldigt tråkigt. Men blir dock väldigt lycklig av alla fina ord på instagram och blogg. Grymma är ni!!

Startade även denna dagen på bästa sätt. Knäppa en Nocco.

Likes

Comments

Idag är det en sjukis dag. Ligger i sängen och mår allmänt piss. Halsen är helt död. Äter halstabletter med stevia. Choklad från alla hjärtans dag och sullprar i mig en Nocco i Tropical smak. Den näsa av dom bästa. Va planerat ett överkropps pass igår och ett benpass idag. Men blir inget av det. Vilket är väldigt hemskt i mina ögon. Tanken är bara hemsk då jag verkligen vill träna.


Ska ligga här hela dagen. Kolla How I meet your mother och youtube. Sen kommer Daniel hit under kvällens gång:)))

Likes

Comments

Och nu börjas de. Har inte varit förkyld på ett år in princip. Och nu bara boom! Började känna i halsen igår kväll. Bara som att det var torrt som en jävla öken haha. Men idag var det klart värre än så. Börjar må skit när alla runt mig börjar bli friska. Har ett jävligt drygt immunförsvar. Men Daniel har varit sjukt och kunde i slut ändan inte tro annat än att jag också skulle bli sjuk. Sovit jätte dåligt och är allmänt död. Har även mens och det hjälper ju fan inte:( så o eftermiddag när Daniel kommer hem från jobbet ska vi åka till Ica och köpa Nocco, godis och halstabletter. Min räddning!

Kommer även massa gäster hit ikväll så får se hur jag orkar det men det ska la gå bra. Ända är la att jag kommer bli trött vid 21 typ haha.
Önska mig lycka till.

Likes

Comments

Sorry för dålig uppdatering men denna veckan har gått i ett. Jobbar i fyra dagar med pappas arbete och det tar mer på krafterna än vad man kan tro. Varit helt dö när jag kommit hem vid 17 åkt och tränat och somnat mellan 21.00-21.30. Men nu äntligen fick jag lite lov. Har då haft sportlov hela veckan och då passat på att tjäna in lite extra pengar. Har hunnit ett överkropps pass och ett benpass denna veckan så har ett av varje kvart minst. Men imon blir det upp tidigt och träning med min bästa vän Ebba ovh hennes kompis. Blir ett överkropps pass. Ska tala mer om det passet imon. Jätte taggad på denna helgen och kommer mycket uppdatering från allt skoj som händer.

Men det bästa med denna veckan var ändå tisdags kväll. Alla hjärtans dag. Daniel kom till mig. Jag fick en ask choklad och då bad han mig att lyfta på locket och titta under alla godisarna. Vilket då det stod du + jag middag på pinchos!! Så taggad. Har tjatat om det ett tag nämligen så blir nog till nästa helg.

Vilken favorit mat är eran på PINCHOS??

Likes

Comments

Idag är det alla hjärtans dag. Ska jag va helt ärlig är det inget jätte viktig för mig personligen. Innan har jag hatat denna högtiden dock. Men nu tycker jag om den mer då jag inte är singel. Så förstår som som har andra tankar om denna dagen. För det har jag också haft.
Ska tillbringa den med min älskling. Vi ska bara mysa då jag har mensvärk och han är sjuk. Stackars oss haha. Äta något gott och titta på serier är precis vad vi behöver.

Likes

Comments

Heeeej!!
Nu har sportlovet börjar och för min del innebär det jobb. Både dåligt och bra. Får inget lov men får massa pengar!! Jag jobbar på Breas medical AB och packar papper och mappar typ. Rätt tråkig uppgift men ingen annan vill göra det haha. Så då tog dom in mig och min bästisar Michaela. Det är även hon som har jobbkontakten. Jätte skönt att få in lite mer pengar i början på året.
Nu är jag påväg hem i bilen jobbade mellan 08.00-16.30 så är rätt död. Ska försöka få till ett överkropps pass ikväll även om jag har rätt så mycket mensvärk...
Allt för ganiz.

Likes

Comments

Idag har jag bokstavligen gått runt som en mupp utomhus. Daniel satte på mig alla kläder som han kunde hitta. För att jag inte skulle frysa. Vi skulle ut och flyga lite drone eller drönare som man också kan säga haha. Jag själv står mest och tittar på därför jag behövde en del kläder. Men frös faktist inte även om det var rätt så kallt. Mest ville jag ut på grund av det fina vädret som blev. Kallt men väldigt soligt och fint.
Resten av dagen har gått ut på att äta haha, mys och klippa Daniels hår. Så nu är han jätte fin.

Vi ska snart bege oss hem till mig i Mölndal för att äta middag med min familj. Ska bli jätte mysigt.
Sen blir den även serie mys framför how I meet your mother.
Vad har ni gjort denna fina lördag??

Likes

Comments

Detta är då chockad glass från Alvesta vid namn choklad bomb. Kan verkligen rekommenderas! Körde på massa chokladsås och även hackad choklad som var i detta fall från fazer och smaken Marianne. Kan va den godset kombinationen på länge. Men man blir rätt så törstig hahah. Tycker detta är en viktig del. Man ska kunna unna sig om helgen för annars blir inte livet lika kul. Ha en fin kväll!

Likes

Comments

Jag tror ändå överkropp har varit dom lättare passen för denna veckan. Har dock ett tungt benpass kvar i helgen... Men det tar vi då.
Torsdag överkropp-

Chins med gummiband- 8 reps x 4 sets
Jätte tung och go för både övre ryggen och biceps.

Bänk- 20kg 10 reps x 2 sets
25kg 5 reps x 2 sets
30kg 5 reps x 2 sets
Bänk är till för bröst musklerna vilket är en huvudsakliga muskeln i övningen. Men triceps spelar faktist in en roll i det hela också. Så tänk på det nästa gång.
Jävlar vilket bröst pump jag lyckades få av bänken haha.

Lutande situps- 10 reps x 4 sets
Jag använder mig mest av magövningar för att stärka min bål till andra övingar. Som knäböj och marklyft mm. Då jag behöver det för att stärka hela kroppen. Tycker alltså själv att träna mage är skit tråkigt haha.

Militärpress-22kg 8 reps x 4 sets
Denna övningen är bra för baksida axel och triceps på samma gång.

Korsryggs maskin- 10 reps x 4 sets
Kör dessa långsamt och kontrollerat. Dessa är då väldigt bra för bålen och en jätte bra hjälp när jag väl ska marklyfta eller köra knäböj. Denna muskeln sitter i nedre delen av ryggen.

Likes

Comments