Phuu! Ikväll somnade Novalie jättesnabbt. Jag gjorde iordning välling och sen somnade hon i Alexanders famn och han kunde bära in henne i sovrummet. Sen tog jag en varm dusch. Så välbehövligt!

Det har varit några riktigt jobbiga dagar nu när Novalie har varit sjuk. Och hon har varit extremt mammig. Så vi har haft lite jobbiga dagar. Det har varit mysigt men väldigt krävande. Och det är så jobbigt att se att hon inte mår bra. Man gör allt man kan för att hjälpa henne må bättre men känner sig ändå så hjälplös. Är första gången hon varit riktigt sjuk. Innan har det bara varit lite lätta förkylningar eller feber men nu åkte hon på en rejäl förkylning och även hosta. Stackars liten!

Nu sitter jag i soffan och ska se ett avsnitt av Nashville, en ny serie jag började titta på innan helgen. Har sett några avsnitt av den tidigare för några år sedan (va nog när den precis kom ut) men sen blev det att jag slutade titta. Men nu har jag snart sett färdigt säsong 1 😄såå bra serie! Speciellt om man älskar musik (Som jag☺️hihi)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Stackars Novalie har åkt på en riktig förkylning. I torsdags började hon bli jättetäppt på natten och sov jättedåligt. Sen igår var det lite bättre men nu har hon fått en jobbig hosta istället. Men jag tror hon är på bättringsvägen 😊 hoppas verkligen det! Hon är mycket piggare iallafall och inatt sov hon hela natten 👍 hon passar på att vara sjuk vid jul,nyår, påsk.. ja alla högtider.

Vi har bytt ut all burkmat mot hemlagad mat nu. Det är så roligt att hon får äta själv. Korv är helt klart favoriten 😄 idag blev det makaroner och korvstroganoff. Mums 😋


Likes

Comments