Igår vaknade jag förkyld och det blev bara värre och värre. Så Alexander tog Novalie hela dagen förutom när jag skulle amma så jag kunde vila. Och idag mår jag mycket bättre. Jag är fortfarande lite förkyld och hostar men huvudet känns normalt igen. Såå skönt 😍

Novalie har snörvlat och hostat inatt så jag har vaknat fler gånger. Men även hon är mycket piggare nu👍.

Vi var på öppna förskolan förra veckan. Jätteroligt! Vi gjorde fot och handavtryck där, ja Novalies altså. Hon ska ta vaccin på onsdag (om hon inte är sjuk då) och jag är lite nervös som vanligt men inte lika mycket som sist för hon klarade ju av febern jättebra. (Hon har ett hjärtfel så därför var jag extra orolig för febern när hon fick första vaccinet, kommer ett inlägg om det senare nån gång).

Nu ska vi fortsätta mysa i soffan. Alexander kommer hem från jobbet snart.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har Novalie sovit väldigt mycket. Hon har hostat både idag och igår och varit ganska gnällig. Hoppas det stannar så här och inte blir värre. Så jobbigt att se att hon inte är helt pigg. Nu sover hon igen så får se om hon vaknar mer ikväll eller om hon sover hela natten.

Jag tänkte testa min epilator ikväll som jag köpte innan jag blev gravid (aj aj aj). Hann använda den en gång innan och sen läste jag att man inte ska använda den när man är gravid(?). Så har inte vågat.

Både på måndag och tisdag ska jag göra jobbiga saker. På måndag ska jag till tandläkaren. Tycker egentligen inte att det är jobbigt, altså inte själva undersökningen utan är mer nervös för jag skäms. Tror att jag har väldigt dåliga tänder men vi får se på måndag som sagt.

På tisdag ska jag göra cellprov. Mitt 3e cellprov. Jag gjorde ett i början på graviditeten och fick lätta förändringar sen blev jag skickad till nån specialist i Västervik och det visade samma så då fick jag veta att jag skulle få göra ännu ett till några månader efter graviditeten eftersom en graviditet tydligen kan påverka resultatet? Tror det iallafall? Är inte så insatt. Det kommer nog gå bra iallafall men jag är väldigt nervös. Det är på förmiddagen så Novalie får ta en promenad med sin farfar då, om hon inte blir jättesjuk.

Vi har börjat ge Novalie lite gröt på kvällarna eftersom hon vaknade och åt 1-2 gånger på nätterna vilket hon inte gjort tidigare. Och nu sover hon hela nätterna :)

Likes

Comments