Header

Denna godingen hade Jussi med sig till vårt kalas. Inuti var det någon kycklingröra, jisses vad gott det var.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag har utan tvekan de finaste systrarna man kan önska sig. Jag hoppas att vi alltid kommer finnas där för varandra, ända tills vi blir gamla. Inget kan få mig att splittras från er för jag älskar er två mer än något annat på denna jorden. Ni gör allt mycket enklare.

Ett inlägg med många bilder, detta tycker jag är kul att gå tillbaka och kolla på.

Likes

Comments

Fy vilken förkylning jag har fått. Den är verkligen hemsk. Hela helgen har jag känt mig hängig och jätte trött, febrig och dan. Men jag jobbade ändå, vilket jag kanske inte skulle gjort, för jag blev bara värre på måndagen, men tisdag eftermiddag började jag känna mig liiiiite piggare igen och idag är jag bara snorig som en elefant, så hoppas det går över snart.

Igår i alla fall så åkte jag med Martin på morgonen hem till Lollo för att umgås med henne, var super mysigt. Vi åt frukost fixade barnen och lämnade Wille på dagis, sen åkte vi vidare till ekohallen, rusta och Ö&B. Letade efter halloween saker tills på lördag. Hittade inte jätte mycket, men en del.
Sen lunchade vi med pappa på ikea, suuuuuper mysigt och det uppskattades av oss allihopa, få lite familjetid tillsammans, det är det bästa som finns.

Sen gick jag och Lollo en sväng inne på ikea och Lollo köpte lite nya saker till köket.
Vid kvart i 1 (kanske?) så var vi hemma igen och då diskade jag de nya tallrikarna och glasen innan vi gick mot dagis för att hämta Wille.
Vid halv tre var vi hemma igen, efter att ha hoppat i vattenpölar och blåst bubblor. Sen åkte vi en sväng i Husqvarna innan vi hämtade Sebbe och efter det så var vi på Toysrus innan Martin hämtade mig och vi åkte och hämtade hockeybiljetter.
Bort till jysk för att köpa kuddar och täcke till M. Hem, fixa oss, sen mot ikea för att köpa täcke till mig. Sen fort som en racebil till HV! Där mötte vi Manda och sen gick vi och satte oss. En sååå bra match, 5-2 till HV! Helt okej alltså.

Sen hem, duscha och lägga sig i en nybäddad säng. MYSIGT! Kan ju säga att vi sov som en kung och drottning utan att behöva frysa.

Likes

Comments

​I tisdags så var jag på jobbmässan, var endast en sak som intresserade mig, allt annat var typ bemaningsföretag och bygg, inget för mig. 
Men mamma jobbade där uppe så hon bjöd på fika och så gick vi runt och kollade på lite olika. Mysigt att få lite egentid med mammsen. 

Likes

Comments

​Detta gillar jag, sitta i soffan och bara ta de lugnt, fundera över livet, ha tända ljus, mysiga kläder och bara vara för mig själv. 

Likes

Comments

Lördagen den 1 oktober hade vi tjejdag. Vi åkte till Ullared och shoppade. En så mysig dag. Mycket skratt, mycket shopping, mycket av allt. Gick mest runt med Lollo då mamma och Bea sprang på andra håll.
Blev en del till hemmet, okej, väldigt mycket. Lite kläder också, sen även lite julsaker. Hihi.

Likes

Comments

Idag är jag uppe med tuppen, för nu ska jag till min syster, japp det stämmer, klockan sex på morgonen för att baka bullar, haha ni måste ju tro att jag är helt knäpp. Men det stämmer.
Åkte med Martin på morgonen för att lämna tillbaka Lollo och Sebbes dammsugare som vi lånade för att dammsuga soffan, fläkten i taket och skulle dammsugit sängen, men det blev aldrig av.
Men nu ska jag busa med mina små pojkar.

Likes

Comments

Att flytta hemifrån är ett stort steg i livet. Det är inte bara att flytta. De är mycket som ska göras och man måste verkligen vara redo.
Jag tror jag var redo men någonstans så var jag nog inte det för det är inte bara en gång jag saknat att bo hemma. Det är många frågor som snurrar i huvudet.
Var det för tidigt? Jag gick ju ändå i skolan och hade precis fyllt 18?
Hur vet jag att jag är redo? Det vet man inte, det visste jag när jag flyttat, men som jag skrev ovan så saknar jag ibland att bo hemma.
Kommer det fungera mellan mig och Martin? Det var den frågan jag var mest rädd för. Hur visste vi att det skulle funka? Vi har ju aldrig bott själva? Var det inte lite tidigt att flytta? Nej det var nog inte det, för vårt förhållande är bättre än de åren vi hade tillsammans. Vi har lärt känna varandra på ett helt annat sätt, vi har mycket roligare, vi behöver inte känna att vi måste ses en stund på kvällen eller sova över hos varandra, för nu ses vi varje dag och det är viktigt för oss. Vi älskar varandras närhet.
Martin har fått mig att bevisa för mig själv att jag är mer mogen än vad jag trodde innan. Att flytta gav mig lite mer självkänsla, jag fick bestämma över mig själv helt och hållet.

​Sedan jag flyttade så har mitt mående vart hur bra som helst.
Jag har inte ont i magen som jag hade förr, jag har inte haft det på ungefär 1 år (peppar, peppar, ta i trä).
Jag kunde gå i dygn och bara ha ont i magen. Jag cyklade hem från Martin mitt i natten för jag behövde vara hemma för det gjorde så ont. Det var aldrig någon som förstod, jag förstod nog inte heller. 
Det var kramper blandat med orolighet, ångest, ja det fanns så många olika saker och nu så är allt sådant över. Min mage mår bra. Jag mår bra. Det finns vissa saker jag måste jobba på och det kommer med tiden, först mående, sen kropp sen mitt liv, vad jag vill göra med det. Men det löser sig med tiden, jag är fortfarande ung, har ju hela livet framför mig. 
Jag hoppas att kommande år bara blir bättre och bättre nu, jag vill verkligen det. 

Likes

Comments