Header

Idag har jag haft en toppen dag, mått sååå bra och haft kul.
Vaknade av att några män knackade på dörren, va as tjurig, men tog en dusch och sedan var allt lite bättre. Satte mig sedan vid datorn för att leta fram julklappar... Sååå svårt.
Sen tog jag bussen hem till Lollo, vid busshållplatsen så var Lollo och barnen och väntade. Vi gick till gården så lekte vi med barnen. Gick sedan in och lekte ännu mer, Wille är verkligen en galning. Han är helt orädd för allt, men så himla härlig ålder. Noel promenerar mest runt och kollar läget, käkar på någon leksak och är glad. Mysiga små pojkar.
På eftermiddagen så kom Bea, sen åkte vi alla + mamma till Leos och lekte en timme innan det var hem till Lollo och fixa välling och sen bänkade vi oss vid tvn för att kolla på julkalendern. Gosigt.
Efter det så satte jag och Lollo oss vid varsin dator och spelade Sims.

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova. Godnatt.

Likes

Comments

Goddag. Hoppas ni haft en bra helg, för det har jag. Jobbat, hängt med Lollo, spelat sims och handlat.
Idag har jag städ, tvätt och ta det lugnt dag. Har typ inte vart hemma på 2? veckor. Har mest vart hos Lollo och barnen, och det har vart sååå mysigt och skönt att få ha någon att umgås med. Haft sådan ångest det senaste, men tror att det börjar gå över lite, för idag mår jag bra, igår mådde jag också bra och jag hoppas att det kan fortsätta såhär.
Idag ska jag även hinna ställa oss på kö för nya chanser till andra lägenheter, leta nya jobb.

En härlig sommarbild får glänsa på denna dag, mina favvo människor.

Likes

Comments

De senaste två veckorna så har jag nästan bott hemma hos Lollo och Sebbe. Martin bara jobbar och jag vill inte vara hemma ensam, så då har jag fått vara hos syster'yster. Så snäll som alltid låter mig komma dit.
Vi har bakat, gått promenader, lekt med barnen, shoppat och ja listan kan nog göras längre.
Igår gick vi uppe vid Västersjön. Så fint.

Likes

Comments

Idag så har jag redan hunnit med mycket.
Åkte med Martin till hans jobb, tog sedan bussen hem till Lollo där hon bakat scones och gjort go frukost.
Efter frukosten så fick barnen öppna sina 4 kalendrar, varav en va den på bilden ovan!! Finaste kalendern! Och boken som var i första luckan hette "Musse pigg ordnar julposten".
Efter de kollade vi alla fem på julkalendern (verkar super bra!! Så håller tummarna för att den fortsätter i detta spåret!) och nu har vi precis lämnat Wille på dagis, smått in julklappar och strax ska jag göra mig i ordning för jobb. Ha en fin dag.

Likes

Comments

Igår klippte jag av mitt hår, 15 cm! Såååå skönt och det är så fräscht nu! Typ de bästa jag kunde göra just nu.

Likes

Comments

Förr förra söndagen så gick jag, Lollo och Martin tipspromenad och med oss hade vi Linda också, Martins farfars hund. Det var gosigt.

Likes

Comments

Den 5 november hade vi en överraskningsfest för min äldsta syster. Jag fixade till hemmet hos pappa med ballonger och annat, sen kom Lollo och Sebbe dit utan att veta om något. (Sebbe visste så klart, men inte Lollo).
Vi som var där var Lollo, Sebbe, Martin, pappa och Anna.

Vi åt god mat, hade roliga lekar, Lollo öppnade paket. Det var en riktigt rolig kväll.
Lite senare så spelade vi spel, "absolut överens". Det är ett parspel så vi var med våra partners. Man ska svara samma saker på de olika lapparna, jag och Martin vann såklart (vi som känt varandra kortast, hehe ;) ).
Minns inte alla lekar vi hade men det började med en frågesport som var väldigt rolig (enligt mig, HAHA).
* Sen hade vi att man skulle ha en ballong mellan benen och hoppa fram till stolen, ta upp ballongen på stolen och sätta sig på den tills den går sönder.
* En annan lek var att ha ett ägg på sked och gå en liten runda med de utan att tappa det.
* Ha apelsinen mellan knäna och gå en runda utan att tappa den.
* Knyta ballongen i ett snöre runt foten, sen sätter man på musik, och så ska man dansa samtidigt som man ska skydda sin ballong och försöka ta sönder andras.
* Pricka knorren på grisen. (Gick inte så jätte bra, HAHA)

Likes

Comments

Efter julpyntantet och mys med systrarna och mammsen så byggde jag och Bea med hennes lego. Så mysigt att komma hem och gosa hos familjen ❤️

Likes

Comments