Header
Twitter
Snapchat
Instagram
Blogkeen
Nouw

​Tröja: BikBok 199:- 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Recept:
1 påse ICA fryst frukt (banan, mango, ananas)
5-6 frysta jordgubbar
1/2 mogen banan
1dl mild yoghurt
1dl mjölk

Likes

Comments


Kom hem för ett tag sedan och har idag fått iordning mina naglar. Blev en klassiker - fransk manikyr, blev tyvärr inte 100% nöjd dock.. Dessa är gjorda på en salong i Kalmar, baronen - Lisa nails, och dom är jätteduktiga, men formen bl.a. blev ej som önskat.. Så nu har jag fått fila till dom en del här hemma.. De gick på 400:-, så blev ändå nöjd för det priset, hoppas bara att dom håller länge!

Likes

Comments


Dagen bestod av mycket ledig tid trots en lång dag? Vi hade ca 3h håltimma och gick därför och våldgästade Alice lägenhet, alltid lika gos med dessa gäris! Har även firat mami som blir 47 idag, släkt har varit på besök, och en massa gott har man proppat i sig.. Hoppas att ni har haft en bra dag, nu beger jag mig mot sängen, med lite grey's anatomy på datorn. Och imorgon blir det nagelfix, spännande! Sov gott

Likes

Comments

Min queen och en av mina större förebilder. Absolut ÄLSKAR denna tjej och hennes musik, och har gjort ända sen liten ålder! Här ovan är några av hennes senaste hits, och har ni inte lyssnat på hennes nyaste album "ANTI" ännu - do it. För de som säger att hennes nya musik suger - bara nej. Haha enligt mig är iallafall Riri underbar, hela hon, och det suger att man inte har biljetter till hennes konsert senare i år.. Men another time. Har ni några åsikter om hennes låtar?

Likes

Comments

Hej på er! Sitter just nu bakom skolbänken, men snart tar vi påsklov, och jag längtar som aldrig förr! Detta året ska vi iväg till Frankrike igen, vilket ska bli helt underbart. För er som ej vet, åker vi så kallade "kamrater" (ungdomsgrupp) iväg till Taizé, Frankrike i en vecka nu under lovet. Denna resan är obeskrivlig och terapi för både kropp och själ, känner däremot att jag gärna hade velat vila och vara hemma, men å andra sidan åker många av vännerna med på resan, och päronen iväg till Thailand.. Är därför sjuuukt taggad på denna tripp till ett fint ställe utan uppkoppling till nätverk dessutom! Ska ni hitta på något kul på påsklovet?

Likes

Comments

Jacka: Vero moda, 599:- (20% rea - Cassels) Skor: Din sko, 449:-

Likes

Comments