Själv är jag så extremt trött på att folk säger att man är irriterad eller att man är negativ. Men då har jag också en fråga, har man någonsin tänkt på att just den personen inte mår bra. Jag kan säga rakt ut jag mår inte bra och jag tror inte häller att alla mår bra, de finns perioder som är värre en andra. Men vi alla är olika och alla har olika anledningar till att man inte mår bra. En sak har jag lärt mig att alla kan inte tänka sig in i en annans perspektiv och förstå, just varför man inte är glad eller bara engagerad i vardagen. Det finns många där ute i vår värld som lider av nedstämdhet och många orsaker är just kommentarer, sociala medier eller vad som helst. Detta kan göra så att man har svårt med att ta tag i vardagen, bara en vanlig hus sysla kan vara jobbig. Så kan man inte bara tänka på andras perspektiv och förstå att just alla inte mår bra ♡

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Är så trött på rykten & samt det värsta som finns. Våra liv lever nästan på rykten, men varför är det så. Har man inte något vettigare för sig & jag förstår inte varför man skulle vilja såra någon & trycka på ens känsliga punkt.

Förstår inte folk att man blir sårade eller att man blir irriterad. jag har vart med om rykten mycket i mitt liv som typexempel är att jag är gravid eller att jag är lätt förälskad i alla. Men stop ett tag hur ska jag kunna vara gravid om inte ens jag vetat om det, oj vilket mirakel. Gud vad trött jag är på vissa människor.

hur skulle jag kunnat vara lättförälskad, på tanke på att jag har stanna hos samma människa i tre år. så snälla ta & skärp er , slut sprid falska budskap. som inte ens har med er att göra, tänk på att vissa saker sårar en & att just den personen ni pratar om mår dåligt. så ta & väx upp, förstå att vi snart är vuxna.

jag kanske inte har de perfekta kroppen & jag är inte nöjd över den men jag är iallafall jag. en sak vet jag att jag kommer alltid älska min pojkvän. Vet inte om folket försöker förstöra men ni kommer inte lyckas, säger bara lycka till. Någon dag hoppas jag verkligen att falska budskap försvinner ingen är värld det.


Bara för att man har ett fuckt up förflutet, betyder det inte att man är samma person & sen har ingen annan rätt till att undersöka mitt förflutna. Alla har något i det förflutna man inte vill minnas, så va snälla & respektera varandra.

Tänk på vad ni säger till andra & om an vill säga något elakt kom fram till personen det handlar om, annars kan man lika gärna vara tysta ♡

Likes

Comments

Tiden har gått fort sen man började andra året i gymnasiet & jag tänker inte ge upp utan kamp. Det låter som om jag ska ut i krig men egentligen ska jag bara satsa allt vad jag har, oavsett om det är svårt. Redan nu känner jag att det mesta kommer släppa som stressen eftersom jag planerar in & det skapar också mer fritid till annat. Jag har äntligen en motivation för min skolgång, tänk så här det är bara 2 år kvar till STUDENTEN! Dem åren kommer gå extremt fort, speciellt när vi har praktik. Men klart finns det hinder på vägen men om det ska vara sådär står jag där som en betongvägg & kämpar emot för att inte falla.

Jag kanske inte mår bra men jag har en stark vilje kraft som ingen kommer stoppa, jag ska ta mig ditt jag vill. Skulle inte vara stoltare än vad jag är just nu jag har fixat det första året av gymnasiet , som jag egentligen inte skulle gå i. Nu undrar ni säkert varför går du första året då, jo det är så att en av mina lärare tyckte att det skulle vara snällt att ge ett E fast jag egentligen inte va värld det. Fine det var snällt för det va den ända chansen för mig att börja i gymnasiet så jag är grymt tacksam. Detta lede till att jag är godkänd i alla betyg & att den mesta av stressen som fans i ettan inte finns kvar.

Men det första året skulle jag inte klarat om det inte var för min familj , vänner, pojkvän och min starka vilje stryka. För om jag inte hade fått motivation kanske jag skulle legat på botten just nu men det gör jag inte jag är snarare mot toppen. Detta skulle jag inte heller klara om jag inte hade lärare som peppade och trodde på mig & allt stöd som jag har fått har gjort så jag har hamnat där jag är idag. En sak ska ni veta viljestyrkan är en av de starkaste motivationerna man kan få & den gör också en väldigt lycklig. Jag är så stolt & glad över att jag hittade min

Tack för att ni läste ♡

Likes

Comments

Jag länkta så efter den första dagen men de ändrades fort. De tillkom regler som mobilförbud, fine jag förstår varför de införde den regeln eftersom många i skolan var mer inne i den än studierna. Men det är också vårt ansvar att inte hålla på med dem utan istället fokusera på studierna. Så klart så finns det många som fokuserar mer på mobilerna än de viktiga, de tycker jag är fel. Vad har man att göra i gymnasiet då för det är ju ändå ett val man väljer. Gymnasiet är valfritt och de betyder alltså att man måste inte gå, då anser jag själv att de som håller på med mobilerna antingen tar man ett ansvar och fokuserar eller att välja bort gymnasiet. Menar inget illa men va har man igentligen att göra i skolan om man inte fokuserar på det som är just viktigt.

Sen har de också införskaffat socker förbud i klassrummen och i kaffeterian för att de anser att för många har fått diabetes. Men de är ju vårat ansvar att välja bort de saker som inte är bra + de flesta i skolan är vuxna så man väljer ju själv vad man ska äta. Själv tycker jag att den här regeln är fånig eftersom vi som är vuxna vet ju lika bra som alla andra att godis och dricka inte är bra för hälsan. Men de gör ju inte att vi slutar äta sånt , specielt inte när man har en mataffär som konkurrerar med kaffeterian. De kommer vara så många som kommer gå ditt och därför tror just jag att kaffeterian kommer hamna i konkurs. De här bara mina åsikter , men ni får ha era åsikter ♡

Likes

Comments

Idag är det fyra år sen du gick bort har knappt ord för hur ledsen jag är. Jag sörjer varge dag fast jag vet att du har det så mycket bättre. Du har gått igenom så mycket som du var stark att klara av men det kom en gräns då du inte orkade hålla kvar dig. Men jag är just nu glad för din skull att du slipper lida och får träffa din bästavän som gick bort innan dig, men jag saknar dig varge minut som går. Oavsett om min familj inte märker det så är det tufft , han var min bästa vän. Min lilla Simba, du var starkt och alltid alert oavsett sjukdomar. Du har alltid vart älskad av min familj och släkt. Kommer aldrig glöma dig och du kommer alltid finnas i mitt hjärta.

forever in my heart ♡

Likes

Comments

Jag vet inte om det bara är jag men jag länktar till andra året i gymnasiet. Det kommer vara så skönt att få komma igång och umgås med sina klasskamrater. Speciellt kommer det vara skönt att få komma tillbaka med godkända betyg så jag inte behöver ha vissa kurser som tillexempel matte och engelska. Men samtidigt tror jag att tvåan kommer vara hård och stressig. Jag tror själv att jag kommer må så mycket bättre när den väl har kommit igång, man har ju alltid något att göra så de mesta glöms bort. Saken är den att de är nog inte häller bra att bara tänka bort det för det kommer alltid finnas där. Om jag inte gör något åt det, så nu ska det testas fram olika taktiker som ska hjälpa och jag hoppas ochså det gör det.

Nu taggar jag till och det är bara snart en vecka kvar till andra året ♡

Likes

Comments

Igår var jag och min familj på besök på ett ställe som heter Valla som ligger linköping. Där kan man gå och skika olika slags djur som hästar, kaniner, getter och tuppar. Men det finns så mycket mer man kan kolla på, det finns olika museum, en lekpark för barnen och så klart finns det olika små lekar för barn samt lite tävlingar. Jag tycker själv att det är ett sånt ställe man kan åka till både med familj och vänner. För att det är en mysig omgivning att vara på, det finns växlande saker att hitta på och det är just därför jag rekommenderar detta ställe.  

En sådan dag behövs med sin familj ♡

Likes

Comments

Att hela tiden vakna med en jobbig känsla av nedstämdhet, som börjar om och om igen. Det är inget jag valt och vill ha kvar, utan jag försöker mitt bästa för att bli av med den. Men det är inte så lätt som det ser ut på vissa människor. Jag har haft det så här nu över 3 månader och jag känner att det blir värre för tiden som går. Alla händelser som har framkallat det är jobbigt att ta upp både för familj och vänner så helst håller jag mig tyst. Vet att det inte är bra att hålla in tuffa saker man gått igenom men det är inte alltid så lätt. Det ända jag vill är att komma tillbaka till att vara en lycklig tjej som ser ljust fram istället för mörker. Så klart finns det bra dagar men dem omvandlas snabbt till en dålig dag, jag säger inte att jag inte har bra stunder för det har jag både med familj och vänner. Iallfall tror jag att många som läser det här förstår den här sitvationen som jag går igenom. I ca 5 år har jag aldrig vart den tjejen folk vill umgås med, istället har jag vart den personen som blev nedtryckt och utfryst av andra, jag fattar inte själv va det va som va fel på mig jag va i den form jag ville och  hade långt fint hår. Men varför folk höll på va för jag hade glasögon och så hade jag en viss svårighet i skolan men det ska väll inte stoppa mig för att få ha vänner som alla andra. Jag fick alltid höra att jag var för small och var nära en anorexia men varför lyssna jag. varje dag gick jag hem till min mamma och fråga är jag small? Men oavsett hennes svar så tog jag åt mig av omgivningen. Just nu 2017 så har många av de här sakerna påverkat mitt psyke och det kankse inte verkar så tufft men alla har så olika åsikter om saker. 

Om man skulle få va den man är så skulle man aldrig må så här. Så snälla ni som läser va er själva oavsett för man är parfekt som man är ♡

Likes

Comments

Det här med hur alla uppfattar hur en människokropp ska se ut är hemskt. Varge tjej kan nog känna igen sig men också killar, men jag känner igen det varge dag. Jag går alltid och grumlar över min kropp, hur ska den va, vad andra tycker eller är jag tjok. Saken är den att jag vet att jag igenligen inte är det men alla sociala medier får en att tänka så. Det ända jag får upp på insta,snap & Facebook är just hur tjejer ska vara. Det är ju inte lustigt att deprissioner har ökat så mycket som den gjort , man kan inte längre känna att jag är jag & jag är nöjd för det. Då ska istället alla medier komma med alla dessa ideal, kan man bara inte få känna att man duger och att man kan gå ut utan att kämmas #beyoureself

Jag är själv inte nöjd med mig själv och jag vet att det finns många där ute som känner detsamma. Själv är jag den tjejen som just nu gömmer sig och inte vågar sticka ut, jag vågar inte ha vissa kläder eller att tillexempel gå utan smink. Men vi alla är parfekta på något sätt men i mitt huvud ser inte jag mig som perfekt. För mig just nu så är mycket tufft men det kommer inte bli lättare om alla sociala medier drar upp dessa idealer. Det ända jag vill är att vara mig själv och känna att jag duger som jag är ❤

låt oss människor känna att vi är finna som vi är och att vi duger ❤

Likes

Comments

Kan inte vara stoltare över mig själv. I år klarade jag av mina tuffaste ämnen, som är matte och engelska. Men det sjukaste är att jag klarade av engelskan bara på ett år. Jag hade engelska under 7-9:an och blev godkänd, men läraren jag hade satte bara godkänt för att & hon sa själv att jag inte va värd det. Under de här tre åren då jag igenligen skulle ha engelska fick vi lärare som bara kolla på film, strunta i saker och satte betyg bara för de ville. Men det här året fick jag betyg på RIKTIGT. Jag sa till mig själv att jag inte skulle ge upp och bara ta mig igenom detta, det gjorde jag också.

Ge aldrig upp för man fixar det oavsätt om det finns motgångar ♡

Likes

Comments