Header

Hej på er! det var ett tag sedan jag uppdatera men har haft absolut ingenting att skriva om, hur kul är det att läsa? Jag har tänk mig göra en ny tatuering! fortsätta på min sleeve vad tycker ni? tänkte lägga upp alla som ska vara med på sleeven men tänkte börja med texten!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Heej på er! just nu sitter jag med hunden i knät och ska snart iväg och spela minigolf! vad ska ni göra idag? senare ikväll blir det nog någon film eller så! kanske jobb i morgon.. den tjejen som skulle jobba efter mig låg hemma i feber så a kanske måste hoppa in några dagar.

Likes

Comments

Hej på er! Vad händer? här händer det inte mycket och det är så det kommer fortsätta vara resten av dagen haha. Inga planer och vill bara ta det lugnt och njuta av ledigheterna!

Likes

Comments

Hej på er! nu är jag äntligen hemma och har äntligen ledigt! :D Har inte så stora planer om ja ska göra någonting speciellt men de kommer nog nått :), blir mest lite smått som åka och bada (om nu vädret tänker låta oss få värme) spela minigolf , fiska osv! har ni några planer?: )

Likes

Comments

Jag vet inte kanske. Men om du tänker på det och reflekterar själv vad kommer du fram till? Det här är mitt svar hjärntvättade. För hela mitt liv har samhället ställt fram att man ska som tjej vara smal, snygg, bete sig si och så ha på sig rätt kläder umgås med rätt folk. Även om jag säger till alla andra att dom inte ska bry sig om vad andra tycker och att de är vackra som de är (vilket jag verkligen menar) men när det gäller mig själv går inte de. Jag vill gå ner i vikt och bli smal för att jag ska bli nöjd med min kropp, för vart man än kollar nätet, ute på stan i kataloger så är det smala tjejer överallt klart man blir påverkad. Jag vill bli smal för att jag vill kunna ha på mig de kläder jag vill och ska se bra ut i dom vilket jag tycker att jag inte skulle gör nu. Så svaret som jag väljer är hjärntvättade. Vi har blivit inlärda att såhär ska det vara i så många år att man själv börjar ändra på sig bara för att passa in, om du tänker efter så är det jävligt sjukt, att en människa inte kan var stolt över sin kropp för att man inte har platt mage bara för samhället säger att det är fult. Det tycker inte jag är OK, alla borde tycka om sig själva och man borde kanske inte säga till folk att dom ska strunta i vad folk säger? för tror ni dom lyssnar? om man själv matar in det positiva "du borde gilla dig själv " talet och från andra håller säger samhället bli smal annars kommer ingen gilla dig, bli smal ät nyttigt träna köp nya snygga kläder så folk ska tycka om dig. I slutändan har jag ingen aning om vad jag ska tycka men ett ord är jag säker på och det är hjärntvättade.

Likes

Comments

Hallå! nu är jag hemma från jobbet! och nu ska jag bara ta det lugnt och inte göra ett dugg! vad ska i göra idag då? några planer ?:)

Likes

Comments

Nu är ja så himla trött på att jag inte är nöjd med min kropp! och är trött på att jag bara sitter och klagar och inte gör någonting åt saken! Så från och med nästa vecka ska jag börja med 5:2, har gjort det förut men gav upp men nu är det allvar. Det är ju inte speciellt svårt och det fungerar jättebra så jag ser inte problemet? man äter helt vanligt 5 dagar i veckan och de andra två fastar man och äter 500 kcal om dagen (600 för killar) Sedan lite träning på de skadar ju inte. Första veckan tappar man ca 2-3 kg för då är det all vätska som försvinner från kroppen, sedan ligger de ungefär på 0.5 kg i veckan beroende på hur mycket man väger från början! har man mycket att gå ner så går man ner mer än någon som inte har så mycket att bli av med. För de som vill gå ner i vikt men inte vet hur är det här en stor rekommendation för jag vet att det funkar! Ska ju utomlands i höst då ska jag fan se bra ut!

Likes

Comments