Några månaders välbehövligt break. Inte planerat, men blev bara så & det kändes bra.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Långt ifrån klart. Men så här ser det ut just nu i alla fall.

Likes

Comments

Vardagsrummet blev klart i lördags, stressigt & många svordomar. Hehe. Skulle ha vänner över på kvällen så det blev aningen stressigt. Men äntligen klart!Nu återstår såklart att inreda. Men det får ta lite tid. Allt som ska upp på väggarna ska vara noga genomtänka. Inga borrhål i onödan nu 😉 Lägger upp bilder vid tillfälle.

Likes

Comments

Mycket är gjort blanda annat målat tak, spacklat satt upp Easy cover på några väggar. Men än är det mycket kvar. Om allt går som planerat så bör allt bli klart till helgen. Hoppas! Men det är klart att det går sakta, först jobb & sen fixa i vardagsrummet. Varken tid eller ork finns direkt, så det blir att göra lite varje dag. Men som sagt mer tid kommer finnas i helgen.

Likes

Comments

Ska äntligen börja göra i ordning vardagsrummet. Som jag längtat! Är en del förarbete innan väggarna kan börja få färg. Kom fram till att måla väggarna är bästa alternativet. Förutom en del förarbete är det ju de här med att bestämma färg..tog hem några färgprover som jag kikat på. Lutar åt grått, vitt, eller kanske något med pyttelite blått i..? Vill ha en färg som passar ALLT. & inte för mörkt, eftersom rummet är ganska litet.

Likes

Comments

Bilderna ovan - slott i närheten av Katrineholm. Som vi av en ren slump hittade till. Kändes som att gå in en saga på riktigt. Så otroligt vackert. Gården var full av växter & träd. Fanns även en stor hägn ( dit man kunde gå in ) till massa får, bland annat mufflofår. Fanns även flera Dovhjortar där inne! Självklart gick vi in & kikade. Helt magiskt!

Likes

Comments

Hade en perfekt kväll igår med L. God mat - fisksoppa med musslor, toppad med räkor & persilja. Den var magiskt! Massa goda drinkar & en snabb & oplanerad utgång.

Likes

Comments

På väg hem efter en snabbvisit i Kiruna. Kom igår & är på väg hem nu. Men hann med tacomiddag & filmkväll igår, & en sväng på stan idag. Hade egentligen tänkt sova två nätter. Men nu blev det så här, kände att det kan vara skönt att hinna vara hemma lite i helgen också. & förhoppningsvis dröjer det inte länge tills nästa gång. Men nu några timmar i bilen & fortsätta lyssna på en ljudbok som jag påbörjade igår.

Likes

Comments

Fick två presenter idag, den här jackan & en klänning. Hur fin är inte jackan? Kommer används mycket i höst!

Likes

Comments