Tjenixen, idag har jag varit kreativ som en estet. På mitt nya hvb-hem, Brunnsgården utanför tranås i talfelets förlovade land Småland. RRRRRRRRRRRR heter det.

Stått i disken och lackat ur för att folk inte säger åt mig vilka arbetsuppgifter jag har. Men kanske ska man vara 100 procent insatt i allting efter 2 dagar på ett nytt ställe. Tack så jävla mycket...

Sen fick jag en impuls att gå ner till sjön och simma, riktigt najs att ta några hundra meter i 10 grader kallt vatten.

Mer disk och noll jävla hjälp från tjejen som borde varit där.

 

Sen köpte jag 2 poletter och solade solarium i 20 minuter, börjar få fin färg.

 

Gick ner och simmade igen vid 8, simmade säkert 2-3 kilometer fram och tillbaka över sjön, kallt som fan men bra motion som fan.

 

Påväg till huset fick jag syn på en snubbe som jag hade gjort behandling med tidigare så kvällen har varit trevlig med massa roliga historier.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hade min rättegång förra veckan, 1 år blev jag dömd till. Underbart... Life´s a bitch men vad ska man göra. Fick det iallafall omvandlat till kontraktsvård på ett hvb-hem men fyfan vad lång tid. SKÅNE också, spyr galla redan nu.

 

Peace out.

Likes

Comments

Japp, ni hörde rätt... Sen är den senaste trenden att man helst ska bli känd för att man gör absolut ingenting och har man tur så får man stå och lalla med idioterna på Voice och snacka en stund om hur jävla hårt man jobbar med att blogga om kläder en kvart varje dag efter skolan.

Jag är ju rätt duktig på att göra ingenting och när jag väl gör någonting så är det bara idiotiska saker. När fan kommer mina 15 minuter i rampljuset?

Aldrig hoppas jag... Att bli känd för att man är bortskämd, rik och dum tar ju fan priset för hur billig man får lov att sälja sig.

Likes

Comments

Kom just på att jag inte har ringt min advokat än TROTS att min rätteång är på Tisdag och trots att jag riskerar en sjuhelvetes volta. Fan i jävla helvete vad typiskt mig!! Små skitsaker som har noll jävla betydelse kommer jag ihåg... Jag kommer ihåg de mest jävla absurda idiotsakerna men jag kan inte hålla reda på en sak som avgör vart jag vill spendera mina närmaste 2 år, i en hyresrätt med Kriminalvården som hyresvärd eller nånstans där jag åtminstone kan jobba för att få en framtid... Men nej då, Herr Lindqvist's 2 sista hjärnceller vill hellre dricka bira och spela till sig ett rekord på mobiltetris.

Skit ska skit ha heter det ju, så det passar ju mig när jag omges av en hel jävla planet där 90 % av alla förtjänar stryk.

Jag har en del aspirin i medicinskåpet, hur många såna gör slut på det här pisslivet?

 

fuckin' jävla kuk-åmål....

Likes

Comments

Fyfan säger jag bara. Har slut på antideppressiva, pengar och cigg. Mår inte så bra just nu, humöret blir knappast bättre av att mina föräldrar grälar som två dubbeldiagostiserade sandlådsbarn (med hinkar och spadar och skit..) heller.

 

Men jag har ju mitt gymkort och ett xbox 360 så vad gnäller jag om... Gött med Xboxet om jag åker in nu också, så man har lite att göra utöver terapijobben på anstalten... :P

Vill ha mig en cigg, en whiskey och några bira efter gympasset som jag tog nyss.

Likes

Comments

Snart är min utredning på Lärjeholm färdig och då är det dags att åka hem inför jul. Sen ser jag vart jag hamnar. Åklagaren har yrkat på 18-24 månader för ett grovt rånförsök tidigare i år, det var ett jävla bakslag för mig men det är ju bara att gilla läget och gå vidare.

Mår ju trotsallt ganska så bra, tränar 4-6 dagar i veckan och äter ganska sunt nuförtiden så mitt liv ser en smula ljusare ut.

Likes

Comments

Hej hej, är på bibblan och softar med de andra grabbarna. Har varit på hemmet i sex veckor nu och jag trivs ganska bra med min drogfrihet förutom att min sömn är helt off. Tränar och står i 4 dagar i veckan så jag börjar komma i form igen och det är najs. Solar även solarium för att bli brun och fin hela vintern. Ska sola ikväll och imorgon ska jag till gymmet och på Lördag är jag på permis igen och ska träffa lite folk hoppas jag.

Likes

Comments

Har varit nykter och drogfri ett bra tag nu.

Hade polisförhör igår så nu har de skickat in delgivningen. Kul, killen vill ha 15 lax och snyftade ut om att han var så rädd och påstod sig ha sett mig dra en pistol. Kuksugare.. Får se i rättegången hur länge jag lyckas höra på hans jävla offertal innan jag får ett spel.

Är på behandling och kommer att vara där tills i mitten på December.

Likes

Comments

Kom ut i verkligheten igen igår efter en inlåsning på 10 dagar. Finns fan lagar och förordningar om allt nu för tiden, jävla LPT-pisshelvete. Inget att vara sur över egentligen, tiden gick snabbt när man fick hästdoser med Stesolid. Hade faktiskt mestadels riktigt roligt därinne om jag ska vara helt ärlig.

Men nu är jag iallafall tillbaka igen, tråkigt att det inte är soligt ute bara.

Ska hänga upp säcken snart och gå lös på den med min stukade högerhand, dubbla handskar på bara. Kanske träna ben lite också eller borde göra det.. Träning blir det denna gråa Tisdag i vart fall. Sen spelar Sverige mot Grekland i fotboll också, najs som fan.

Likes

Comments

Gjorde som polska arbetare och sov skitiga 2 timmar. Men jag tycker det funkar bra ändå.

Finns bara pissig jävla grej som fortfarande gör mig småirriterad... Att bankomathoran vid redbergsplatsen tuggade mitt bankomatkort. (Tack så jävla mycket gud!) Så nu får jag gå ner till Nordeas dryga kontor och stå i kö bland halvdementa madrass-sparande fossiler över 70.

Sen ska jag handla en present till min lilla systeryster som tar studenten imorgon. Och försöka hitta några kläder billigt för jag ser ut som jag mår nu och då är det jävligt illa. Men men, Inga cash-inget flaaaaaaaaash!

Efter det ska jag handla mig en flaska schysst whiskey, jag tar ju trotsallt inte studenten men jag ska fan feta loss som om det vore min egen skiva.

När det är gjort ska jag försöka väcka min vapenbroder Amir, vilket är rena jävla mission impossible innan klockan 3 på dan. Lyckas jag inte med det så åker jag och överraskar honom och silvertejpar honom och drar ut fanskapet på gräsmattan. Hårt men rättvist och sånt har han ju överseende med, han är ju också en tung G.

Ha en ångestladdad dag ni andra och ring mig gärna om ni känner för att få tröst och stöd i era välbärgade liv. Gråt gärna lite i telefonen också. Numero; 0733093068

/Eder pingstvän och mentor Runar sörgaard

Likes

Comments