Header

Fick bli gråa bilder, ganska passande för denna dag. Nu ska jag sätta igång och tentaplugga! Kommer kännas så skönt när jag är klar med tentan imorgon och kan sätta igång med lite andra saker.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det är mycket i skolan just nu, satt på Espresso House och skulle plugga idag men blev massa snack istället (det är ju också trevligt).

Har tenta på tors, behöver hitta en praktikplats och jobba på examensarbete. Nu gäller det att prioritera så att man får något gjort. Idag har jag i alla fall bockat av en del på min "to do list". Imorgon blir det tentaplugg hela dagen. Önskar jag orkade mer men tröttheten håller på att vinna över mig.

Likes

Comments

En outfit från en utekväll i London för några veckor sedan. Jeansen är typ förstörda på grund av Londons kära väder haha, inte särskilt smart att bära vitt när det ösregnar.

Likes

Comments

Spenderade hela dagen igår med att rensa min garderob, fyllde två sopsäckar med kläder och två ikeakassar med skor/väskor. Så nu är jag sugen på att göra om i garderoben, har börjat kolla på inspiration på Pintrest och skrivit en inköpslista. Jag vill iaf satsa på ljusa färger, mest vitt och lite ljusgrått. Behöver även mäta så jag vet på ett ungefär vad som får plats.

Så taggad!

Likes

Comments

Jordi heter jag och är utbildad kommunikatör, blivande digital strateg & fotbollsnörd. Jag älskar fotboll och att skriva, och har en passion för sport i kombination med digital journalistik. I övrigt gillar jag mode, resor och choklad!

Min första blogg startade jag 2006 och har sedan dess bloggat privat på olika plattformar men även för en smyckesbutik samt varit skribent för olika fotbollssajter. 


Här kommer ni få läsa om allt möjligt som far förbi i min vardag!Likes

Comments