View tracker

Allmänt, Personligt

Jag läste lite om framgång och hur man når sina drömmer & mål, och kom då över denna "to do list". Behövde verkligen denna lista!

 • Du måste gå upp tidigare än du vill.
 • Du måste ringa samtalet du bävar inför.
 • Du måste leda när ingen annan följer dig än.
 • Du måste ge mer än du får tillbaka i nuläget.
 • Du måste bry dig mer om andra än de bryr sig om dig.
 • Du måste fortsätta kämpa när du redan är trött och vill ge upp.
 • Du måste söka egna förklaringar och vägar även när du blir tillsagd att gilla läget .
 • Du måste försöka, misslyckas och sedan försöka igen.
 • Du måste klara orimliga deadlines och leverera enastående resultat.
 • Du måste våga känna dig osäker och otrygg när spela säkert känns smartare.
 • Du måste investera i dig själv även om ingen annan gör det.
 • Du måste våga se ut som en idiot när du letar efter svar du inte har.
 • Du måste finslipa detaljerna när det känns lättare att strunta i dem.
 • Du måste leverera resultat fastän du kan komma undan med en ursäkt.
 • Du måste springa fortare fastän du redan är andfådd.
 • Du måste våga misslyckas och se ut som en idiot.
 • Du måste vara snäll mot människor som varit elaka mot dig.
 • Du måste ta ansvar för dina handlingar även när saker går åt skogen.
 • Du måste fortsätta mot ditt mål oavsett vad som står i vägen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Allmänt, Skola & Jobb

Vilken snö vi fått i Sthlm. Tog bilden från mitt fönster tidigare idag. Jobbade imorse. Bestämde mig för att lämna bilen hemma, orkar varken gräva fram bilen eller köra ner i ett dike. Tågen gick som vanligt imorse så det var bra! Det var ett bra val, har varit totalt kaos i trafiken...att vi alltid blir lika chockade över snön. Ska egentligen besikta bilen imorgon men jag avbokade tiden, har ingen lust att gräva fram bilen imorgon heller. Den får helt enkelt stå och ruttna tills snön har smält typ! Så lat är jag!


Efter jobbet drog jag hem för att skriva på en rapport som ska vara klar till på fredag, vi ska även redovisa i 30 min. Rapporten får max vara 5 sidor men jag är så bra på att skriva för MYCKET! Jaja bättre att man har för mycket text än inget alls.

Har tänt lite ljus och bryggt kaffe, så mysigt! Kom på en grej, jag har INTE ÄTIT någon måltid idag. Inte bra! Måste verkligen bättra mig med kosten, känner att det är för mycket slarv just nu. Har ätit 2 mackor idag, druckit 1 yoghurt & 2 koppar kaffe. Jag borde egentligen vara vrålhungrig men nä magen känns full!

Måste äta regelbundet och nyttigt om jag ska lyckas gå ner ett par kilon eller behöver snarare bli lite mer fast om ni förstår vad jag menar. Nu kommer någon bli irriterad för tydligen är det INTE okej för mig att säga att jag vill gå ner i vikt. Men men...det är min kropp.

Nu ska jag sluta skriva om onödiga saker och titta på nån serie!

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

Allmänt

Hej mina små kycklingar!

Kul att ni kikar in här dagligen även fast jag är snål med inlägg. Jag har helt enkelt inget intressant att blogga om just nu. Livet rullar på med skola och jobb, händer inget roligt & jag har inget kul att se framemot. Precis så brukar det se ut under vintern för mig. En kall, mörk och deprimerande vinter helt enkelt!

Idag sitter jag hemma och pluggar. Tänkte ta mig ut i snön strax för att handla godsaker. Hatar att köra bil, fick sladd häromdagen i en rondell. Höll på skita på mig! Promenera till affären vägrar jag göra haha jag är för bekväm.


Likes

Comments

Allmänt, Resor


Drömmer mig bort till sol & värme, jag orkar inte med dessa mörka och kalla tider. Förstår inte hur man ska överleva vintern, jag är redan less! Dags att boka en resa känner jag...

Likes

Comments

Allmänt

Firade min barndomsvän Soffi igår kväll, det bjöds på massa dricka och snacks. Vi snackade, spelade spel och charader. Längesen man skratta så mycket!! Behövde verkligen en kväll med barndomsvännerna. Synd att vi aldrig hinner ses allihopa annars, alla är upptagna med sitt liv.

Nu är det söndagsångest som gäller med lite fotboll med lillebror och sedan hemgång till Sthlm.

Likes

Comments

Allmänt

Hej mina små kycklingar!

Jag är så trött idag, la mig ALLDELES för sent igår och hade skola all day idag! Nu är jag iaf hemma i soffan och vilar lite, jag vill träna men det orkar jag INTE. Ska plugga lite strax och sen bara gosa ner mig i soffan och kolla på serier, älskar det!! 

Längtar till helgen nu, tänkte ta en sväng förbi Uppsala - pinsamt längesen jag besökte min lilla hemstad. Ska bli myspys att träffa familj, pojkvän och vänner. Får se hur jag ska hinna med allt på 2 dagar men det ska nog gå! Ja justja, jag ska även jobba på lördag! Det blir en hektisk helg helt enkelt!

Likes

Comments

Allmänt, Personligt

Det är inte min dag idag! Kände redan igår att något inte stod rätt till. Kan inte riktigt förklara känslan men det kändes som att jag var påväg att bli sjuk - kände mig borta och trött igår och det fortsatte idag. Det blev inte bättre när jag idag stötte på lite hinder i skolan, saker som fått mig på sjukt dåligt humör. Omotiverande, vill bara explodera av ilska.

En annan orsak till denna deppighet är nog HÖSTEN & MÖRKRET! Även fast jag älskar att ligga hemma under täcket och titta på film & serier så blir jag trött och hängig på hösten. Jag behöver något att se framemot- en resa hade inte suttit fel. Men livet är ju inte alltid en dans på rosor, fast har det någonsin varit det? Nej! Jag har varit tvungen att kämpa hela livet och aldrig fått något gratis. Och det är jag stolt över, men hur mycket mer orkar jag!?

Jag känner att jag behöver få ut min ångest på gymmet, det är det enda som hjälper. Vi hörs!

Likes

Comments

Allmänt, Skönhet

Wiiii blev så glad när jag öppnade mitt Colourpoppaket, kändes som julafton typ. Jag beställde väldigt mycket varor och jag är så glad för det! Sminket är sjukt bra, både ögonskuggorna och läppglansen. Hade ögonskugga igår kväll och det höll hela kvällen och läppglansen ska vi inte prata om, gick inte ens att få bort det haha perfekt!

Deras roliga paket och vykort med det gulliga meddelandet gjorde hela upplevelsen ännu bättre. Värt varenda krona!

Likes

Comments