Allmänt

Tror jag tagit på mig för mycket ansvar denna vecka, längtar till fre eftermiddag. Då kan jag göra vad jag vill utan några måsten!

Ons: Jobb 06-18.00. Jobba på en digital strategi som ska presenteras på fredag. Förberedelse inför ett viktigt möte på torsdag.

Tors: Fortsötta med presentationen och möte 14.30.

Fre: Presentationsdag i skolan 9-16.

Får prestationsångest när jag verkligen vill en grej, blir nervös och stressad men samtidigt exploderar jag av förväntan och tycker det ska bli kul. Jag behöver ta ett djupt andetag och tänka att jag klarar detta. Min svaghet är verkligen att sälja in mig själv och mina idéer, dock blir det lättare när ämnet har med min stora passion för fotboll att göra. Jag får återkomma om hur allt gick senare! Wish me luck! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Allmänt

Min helg i tre bilder. Hann inte ta så mycket bilder i lördags, eller jag var snarare upptagen med annat. Jag va hos en vän och spelade musikquiz och andra spel med ett par härliga brudar. Sedan drog vi ut och dansade i typ 30 min för att dra oss vidare och äta mat.

Jag har verkligen vuxit ifrån partylivet, jag förstår inte hur jag någonsin tyckte att det var kul att gå ut. Jag är hellre hemma en hel helg och kollar på serier eller gör något vettigt som att träna. Känner ingen mening med att gå ut.

Jaja nu ska jag sluta babbla och fortsätta jobba! Bara 5 h kvar, jippi!

Likes

Comments

Allmänt, Träning & Hälsa

Hur svårt ska det behöva va att blogga? Jag vill ju skriva men tar mig aldrig tiden och gör det! Jaja! Jag ska iväg och träna strax, är inne på Dag 5 av 5 vilket innebär Intervallträning, brukar köra det på ett löpband. Springa i 60 sek, vila i 30 sek. Kör detta 10-12 gånger. Älskar intervaller och hur bra det känns efter!

Jag ska vara ärlig och säga att jag inte trivs med hur jag ser ut idag, har alltid varit smal och hälsosam men de två senaste åren har kilona bara ökat och jag känner hur dåligt min kropp mår av allt skit den fått stå ut med.

Så nu har jag satt upp ett varierande träningsschema och har börjat tänka på vad jag stoppar i mig. Har aldrig riktigt "behövt" tänka på min kost tidigare och aldrig förstått hur viktigt det är. Det viktiga för mig är inte att tappa i vikt utan jag vill må bra och trivas med min kropp. Jag säger inte att det är fult att ha lite fett på kroppen, jag säger bara att jag inte trivs med det.

Nu svamlar jag för mycket. Dags att dra till gymmet!

Behöver mer frukt och grönt i min kost!

Likes

Comments

Allmänt, Skönhet

Kom över ett par gamla bilder, tror de är 3 år gamla eller något. Jag ser ju helt annorlunda ut, jag vet inte om det är hårfärgen eller om jag åldrats haha men jag tycker jag ser yngre ut där (kanske inte konstigt eftersom att jag va yngre). Men jag funderar på om jag ska ljusa upp håret till sommaren, hmmm jag är kluven.

Likes

Comments

Allmänt, Mode

Spontana utgångar är alltid de bästa! Igår efter julfesten med jobbet drog jag och två kollegor till en klubb som heter Himla. Riktigt skön vibe på stället faktiskt, tror det är en nyöppnad klubb. Jag hade iaf väldigt kul men idag mår man som man förtjänar. Min ålder börjar sätta sina spår, att komma hem 4.30 är inte optimalt längre.

Idag ligger jag hemma i soffan, försöker skriva klart på en skoluppgift men det går ganska segt. Blir serie- och fotbollstittande istället! Och VS Fashion Show 2016!!

Likes

Comments

Allmänt, Mode

Ännu en gång, jag är verkligen sämst på att skriva i bloggen. Vad har hänt de senaste veckorna då? Inget kul! Jag har väldigt mycket i skolan och sedan behöver jag även hinna med extrajobbet. Livet deluxe! Känner att jag bara blir tröttare för varje dag som går, spelar ingen roll hur många timmar jag sover.

Ligger i soffan nu och lyssnar på JOJO's nya album, blev ledsen när hon släppte datum för sin Europaturné och Stockholm inte fanns med, närmast stad är Köpenhamn. Suck! Får njuta av The Weeknd i februari istället, underbart!

Imorgon blir det personalfest/julbord, så otaggad man kan va! Men jag är otaggad på det mesta just nu. Jordi the pessimist borde vara mitt namn. Men har en presentation och tenta nästa vecka som jag egentligen borde ägna min tid åt, inte fest. MEN jag behöver ju göra något kul ibland också känner jag.

Nu svamlar jag för mycket och tänker avsluta inlägget här.

Köpte denna body från H&M, tror det är underkläder men tycker den va snygg ändå!

Likes

Comments

Allmänt, Personligt

Jag läste lite om framgång och hur man når sina drömmer & mål, och kom då över denna "to do list". Behövde verkligen denna lista!

 • Du måste gå upp tidigare än du vill.
 • Du måste ringa samtalet du bävar inför.
 • Du måste leda när ingen annan följer dig än.
 • Du måste ge mer än du får tillbaka i nuläget.
 • Du måste bry dig mer om andra än de bryr sig om dig.
 • Du måste fortsätta kämpa när du redan är trött och vill ge upp.
 • Du måste söka egna förklaringar och vägar även när du blir tillsagd att gilla läget .
 • Du måste försöka, misslyckas och sedan försöka igen.
 • Du måste klara orimliga deadlines och leverera enastående resultat.
 • Du måste våga känna dig osäker och otrygg när spela säkert känns smartare.
 • Du måste investera i dig själv även om ingen annan gör det.
 • Du måste våga se ut som en idiot när du letar efter svar du inte har.
 • Du måste finslipa detaljerna när det känns lättare att strunta i dem.
 • Du måste leverera resultat fastän du kan komma undan med en ursäkt.
 • Du måste springa fortare fastän du redan är andfådd.
 • Du måste våga misslyckas och se ut som en idiot.
 • Du måste vara snäll mot människor som varit elaka mot dig.
 • Du måste ta ansvar för dina handlingar även när saker går åt skogen.
 • Du måste fortsätta mot ditt mål oavsett vad som står i vägen.

Likes

Comments

Allmänt, Skola & Jobb

Vilken snö vi fått i Sthlm. Tog bilden från mitt fönster tidigare idag. Jobbade imorse. Bestämde mig för att lämna bilen hemma, orkar varken gräva fram bilen eller köra ner i ett dike. Tågen gick som vanligt imorse så det var bra! Det var ett bra val, har varit totalt kaos i trafiken...att vi alltid blir lika chockade över snön. Ska egentligen besikta bilen imorgon men jag avbokade tiden, har ingen lust att gräva fram bilen imorgon heller. Den får helt enkelt stå och ruttna tills snön har smält typ! Så lat är jag!


Efter jobbet drog jag hem för att skriva på en rapport som ska vara klar till på fredag, vi ska även redovisa i 30 min. Rapporten får max vara 5 sidor men jag är så bra på att skriva för MYCKET! Jaja bättre att man har för mycket text än inget alls.

Har tänt lite ljus och bryggt kaffe, så mysigt! Kom på en grej, jag har INTE ÄTIT någon måltid idag. Inte bra! Måste verkligen bättra mig med kosten, känner att det är för mycket slarv just nu. Har ätit 2 mackor idag, druckit 1 yoghurt & 2 koppar kaffe. Jag borde egentligen vara vrålhungrig men nä magen känns full!

Måste äta regelbundet och nyttigt om jag ska lyckas gå ner ett par kilon eller behöver snarare bli lite mer fast om ni förstår vad jag menar. Nu kommer någon bli irriterad för tydligen är det INTE okej för mig att säga att jag vill gå ner i vikt. Men men...det är min kropp.

Nu ska jag sluta skriva om onödiga saker och titta på nån serie!

Likes

Comments

Likes

Comments

Allmänt

Hej mina små kycklingar!

Kul att ni kikar in här dagligen även fast jag är snål med inlägg. Jag har helt enkelt inget intressant att blogga om just nu. Livet rullar på med skola och jobb, händer inget roligt & jag har inget kul att se framemot. Precis så brukar det se ut under vintern för mig. En kall, mörk och deprimerande vinter helt enkelt!

Idag sitter jag hemma och pluggar. Tänkte ta mig ut i snön strax för att handla godsaker. Hatar att köra bil, fick sladd häromdagen i en rondell. Höll på skita på mig! Promenera till affären vägrar jag göra haha jag är för bekväm.


Likes

Comments