Jag känner att jag vill dela med mig av några bilder från denna underbara helg. Helgen spenderade jag med 3 underbara tjejer, Carin, Ida, Isabelle och ett gäng till. Mycket härligt umgänge. Lördagskvällen spenderades i Färjestaden på Öland. Några tog chansen till ett dopp och sedan var det bara lite mys med härliga människor. Innan jag och Carin kom till Öland så såg jag den nya filmen Jurassic world på bio som jag sett fram emot så länge nu! Den var bra och jag är mycket nöjd. Jag kollade på bion med mina bröder, deras tjejer, två av mina kusiner, den enas tjej, mamma och en vän till familjen. Trevligt var det.
Vid 01.00 åkte jag, Carin, Isabelle och Ida hem till mig och sov där. Söndagen spenderades med dessa tjejer. Amerikanska pannkakor, chill i solen och den avslutades med en picknick. Måste säga att jag tror jag har gått upp i vikt sedan jag lärde känna dessa fina människor, vi lever rena lyxlivet!
Här är min outfit från i lördags och lite andra mysiga bilder. Njut! Haha!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ja, som ni kan läsa i rubriken så har jag idag fått SOMMARLOV!! Fy så härligt! Bada, sola, träffa vänner osv! Är då klar med första året på gymnasiet! Wohoo! Bara två år till studenten, så sjukt!!
I år ska vi göra detta till en sommar att minnas, eller vad säger ni?!

Likes

Comments

Heeej, det var ett tag sen jag uppdaterade men här kommer lite om vad jag har gjort på senaste tiden.

Förra måndagen så tog jag ett blodprov för att kolla vad jag är allergisk mot. Jag fick resultaten igår och det visade sig att jag hade rätt till största dels. Mina allreier var: Katt, hund, kvalser, björk och samt gräs. På köpet av detta blodprov så fick jag några riktigt fina blåmörken som har hållit i sig ganska länge nu.

De senaste veckorna i skolan har varit ganska sega måste jag säga. Vi har inte haft mycket att göra och det har ledit till långa håltimmar och mycket ledighet. Igår hade vi nämligen inga lektioner alls så jag fick vara hemma hela dagen. Då bestämde jag mig för att jobba lite på brännan och var därför ute och solade större delen av tiden.

Idag har jag haft min sista lektion för 1:an. Det märks verkligen att sommaren är här och det är såklart för att sommarlovet börjar imon! Kan inte fatta att jag har gått ett helt åt på gymnasit! Bara 2 år kvar till studenten. Har blivit riktigt taggad på att ta stdenten när man ser alla nya studenter som yrar i stan nu. Det ser så sjukt kul ut!

Ville bara bjuda med en bild på min frusyr idag. Tycket mycket om frisyren och tror inte jag är den enda. Nu ska jag gå och slappa lite mer framför tvn med mina päron. Ha det så bra!

Likes

Comments

Idag är det söndag och det betyder träning. Men imorgon blir det ingen träning då detta var sista träningen för terminen. Min simtränare som jag har haft i 2 år nu ska börja plugga och det betydet att han troligen kommer sluta som tränare då skolorna ligger lite här och var i landet. Hans tanke är att söka till så många skolor som möjligt och hoppas att någon i närheten av Kalmar nappar, det hoppas även vi alla i min simgrupp. Annars var detta sista träningen med den bästa tränaren jag har haft på 10 år, riktigt sorgligt.

När jag kom hem från träningen så cyklade jag upp till ICA med min vän Madde, och köpte jordgubbar som det jordgubbsmånstret jag är. Jag bestämde mig nämligen för att unna mig amerikanska pannkakor och en hallon-smoothie. Det märks verkligen att sommaren börjar närma sig då jag valde att cykla i en av mina sommarklänningar och bara ben, underbart! här är en bild på resultatet, mums! 

Likes

Comments

Igår var en otroligt kul dag! Dagen gick ut på att hela skolan skulle klä ut sig och sedan ge sig ut och gå till olika stationer för att utföra lite sammarbetsövningar. Vår klass hade temat superhjältar och vi såg otroligt bra ut om jag får säga det själv! När jag kom hem var jag så trött att efter jag hade tagit bort mitt ansiktssmink så somnade jag nästan med en gång. Jag var inte så taggad på att ge mig ut att springa Margareta loppet efter denna långa men roliga dag. Istället för att springa med mina kompisar så valde jag att gå loppet med min mamma och det var ganska skönt faktiskt. När jag kom hem igen så hade jag sjukt ont i mina fötter med tanke på att jag hade gått riktigt långt den dagen, men jag sov gott i alla fall! Här är några bilder som jag tog under gårdagen:

Likes

Comments