Amalie-träning, Windor vom Gwick

Idag tränade jag och Windor program för Amalie. Vi red FEI Lagtävlan som jag tror att jag rider på lördagen. Har inte så mycket koll på vilken av klasserna som går först. Oups, men sådan är jag 🙈
Jag tyckte att det kändes väldigt mycket bättre idag än vad jag trodde. Windor var också på sitt bästa humör så det hjälpte lite. Det är småsaker som behövs finslipas och när jag sen sätter de, så blir det perfekt. Det är speciellt mina halvcirklar. Jag glömmer oftast att ta den där förbannade halvhalten så han springer lite för fort in och träffar därav inte medellinjen.

Imorgon ska vi rida ut om vädret tillåter, och på onsdag är det Amalie träning. Taggar inför helgen i Willands där jag rider både lördag och söndag.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Windor vom Gwick

Hej! Jag heter Jordan Westerlund och är en dressyrryttare på 12 år. Jag har ridit i princip hela mitt liv, men först börjat träna och tävla dressyr när jag var 11 år. Min ponny heter Windor och är en 21 årig valack. Han har tävlat upp till FEI nivå och även gått danska mästerskapen. Han är en gammal man, men det känns som om han är 11 när man sitter på och även när man bara tittar på honom. En superbra läromästare vill jag till lägga.
Vi har ridit upp till LA:P1 tillsammans och vi har en del vinster och placeringar. Vi gör vår första nationella start i FEI lagtävlan och Mästerskaps programmet till helgen.
Vi har gått från att knappt kunna komma runt en LC:2 till att rida LA:P1 på 66% på lite mindre än ett år. Och det hade jag inte klarat utan mina fantastiska föräldrar, min fantastiska ponny och min fantastiska tränare, Amalie.

Här kommer ni att få följa med mig i min utveckling och satsning. Ni kan också följa min Instagram, jordanwesterlund där jag uppdaterar nästan varje dag.

Likes

Comments