Alltså detta är ju lite rörigt! Ja, att blogga här alltså! Helt plötsligt försvinner appen mm. Jaja i-lands bekymmer!
Har ätit levaxin 1,5 vecka nu! Mår redan bättre! Wiiiihooooo! Har slutat med all annan medicin förutom sertralin! Men äter bara lägsta dosen nånsin på 25 mg!
Det här kommer nog att bli superbra!
Har även tänkt att jag ska börja springa lite igen! 💪🏻👍🏻 O på sikt även ta upp ridningen!
Men nu måste jag gå o jobba lite! Fortfarande sjukskriven 25% till jag ska t doktorn! Så får vi se hur det blir!
Pussohaj

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

läkare, nedtrappning, medicin, Förbannad, Uppgiven

Inatt vaknade jag strax efter 1! Trots sömnpiller! Ska bli hur kul som helst på jobbet känner jag!
Idag är första dan helt utan gabapentin! Känns bra än iallafall.
Läkarna lyser med sin frånvaro! Ovanligt! Noooot! Men min psykdoktor skrev ut mer sömnpiller iallafall, vet inte om det är så himla bra egentligen! Jaja vi får väl se om han hör av sej! Han brukar inte vilja skriva ut såna piller bara sådär!
Läkaren på vc ska ringa imon, för enl honom är alla mina prov SÅÅÅ bra! Hm, det stämmer ju inte med svaren jag har här hemma! Kan ju bli kul att diskutera m honom imon!
Har varit hemma från jobbet sen ons förra veckan o det verkar inte fallit i god jord om man säger så!!! Så det skulle fram ett sjukintyg IDAG! Liiiite svårt när man inte får tag på sin läkare bara sådär! Som jag skrivit innan är han ENSAM på ett stort upptagningsområde o vc hänvisar till psyk ang sjukskrivning!
Nämen då är det väl bara att rycka upp sej o gå t jobbet! 😵Om det bara vore så jävla enkelt som vissa tror! Men det är ju skönt för dom att dom inte har det värre än så!
Men jag överlever nog fan även detta på gott o ont!
Men ikväll ska iallafall jag ha min minsta prinsessa hos mej! De e inte ofta hon sover hos farmor utan storasyster, men ikväll ska vi ha kvalitetstid! 🤗😍

Likes

Comments

fibromyalgi, hypotyreos, läkare, medicin, nedtrappning, ptsd

Jag har sovit nästan hela natten!!! WOW! Får väl erkänna att jag hjälpte sömnen på traven så att säga 💊💊😳
Idag ska jag nog röja lite, FinaLina kommer upp en sväng! Så härligt att bara få sitta o prata i lugn o ro! Det har hänt så himla mycket tråkigheter i hennes familj senaste tiden 😢
På fredag åker jag t Kastrup o hämtar hem Manne! Tjohooooo! Va jag saknar henne! Är ju 1,5 månad sen jag var hos henne i Turkiet! Fan det känns som det är flera månader sen!
Jaja, utsättningen av gabapentinet har startat! 👍🏻Har ju ätit morgon, middag o kväll. Har plockat bort middagspillan några dagar o ikväll tar jag sista kvällspillan. Sen får jag ta morgonpillan till onsdag eller kanske redan på tisdag! Jag får se! Min doktor sa att det var SÅÅÅÅ viktigt med långsam utsättning. O ja det gällde ju då epilepsi, enligt FASS (för läkare). För smärtor kunde utsättningen göras på kort tid, max en vecka!

Blir så förbannad! Varför är läkare så jävla sura för att man kollar internet vid symtom osv?? Hade man fått tid när man ringer så hade vi ju inte hunnit googla allt o ställa diagnos själv! Dessutom hinner man ju kolla vilken medicin o dos som behövs typ!!

Sen ska vi ju inte bara prata om psykvården! EN läkare på ett helt upptagningsområde! Hallå eller!! 😤Bad om kontakt med min psykläkare i maj! Han svarar att han återkommer m tel.tid!.......
För drygt en vecka sen ringde jag o sa att jag faktiskt behöver prata m honom! Oj, det var ju missat! Han ringer på tisdag! Kanon tyckte jag! Tisdagen kom o gick! Onsdag ringer jag o frågar va fan som händer! Ojdå (igen), nu är han ju inte tillbaka förrän fredag! Han ringer då! Fredag kommer, sen em ringer jag psyk IGEN o undrar när han ringer! Hon vet ju såklart inte men skickar påminnelse till honom! Idag är det söndag o jag har fortfarande INTE hört ett ljud! O jag klandrar INTE min doktor! Jag är med all säkerhet inte den enda, dessutom fungerar jag ju i samhället med jobb osv! Det är regering o region Skåne som skär ner på helt fel ställen!
Tror fan jag ska bli politiker! Satan vilka ändringar det hade blivit, om jag blivit statsminister alltså! Fast risken är väl att man hade blivit som dom är om man kommit så långt! Nä jag fortsätter nog att vara en gnällig jävel då! 😵🤣
Nähä, dags att röja lite o handla lite innan FinaLina kommer! Nu har jag kräkt av mej lite!
Hörs

Likes

Comments

fibromyalgi, hypotyreos, läkare, medicin, nedtrappning, ptsd

Jaha, så sitter man här med en blogg igen! Fast denna gången kommer den inte att handla om hundar alls! Inte i nuläget iallafall. Nä nu ska allt ljus falla på MEJ!!! O det är jag ju inte varken bra på eller glad för! Men men, jag lär mej väl.
Anledningen till bloggen är faktiskt för att jag ska kunna gå tillbaka o ha koll på olika saker! Jag har fått diagnos fibromyalgi nu, sedan tidigare har jag PTSD. O PTSD är inget jag undrar över, men det gör jag dock ang den andra diagnosen! Det blir ju lite olika piller dagligen. Men jag tror läkarna har fel!
Jag har under mååånga år sagt till att jag tror det är sköldkörteln men icke icke säger doktorn! Alla dom proverna är ju bra! Bara lite utanför kurvan men inget att bry sej med!!!???
Efter ca 8 år har jag nu fått nog! Min sons svärmor delade ett inlägg på fb ang Hypotyreos som min mamma läste. Mamma sa att det var som att "läsa min dagbok", ja om jag haft nån alltså! Så jag ringde min vc o det visade sej att dom tagit ETT prov!!! Suck. Det gick inte att få tid till någon läkare men hon skulle kolla om jag fick ta proverna iallafall. När hon väl ringde tillbaka hade jag fått remiss av min tandläkare! att ta proverna! Jaja, nu fick jag ju ta det dubbelt! Meeen så trött jag blir! Såklart jag inte fick ta alla proven!! Fritt T3 tyckte vc inte var nödvändigt tydligen!
O nu har jag fått svar på de första proverna jag tog o dom ligger för lågt! Undra om jag får tid på vc nu,,, fast det är kanske fortfarande inget att bry sej med!
Men företagsam som man är så tog jag kontakt med läkare i appen KRY. En jättetrevlig läkare som informerade mej att dom får tyvärr inte remittera till blodprov i Skåne! Amen va fan!! Region Skåne dra åt he---te. Men ev kan han hjälpa mej med medicin ändå eftersom jag kunde maila in mina provsvar från tandläkaren! Tack fina Specialistläkarna som gav mej remiss! Nu håller jag tummarna att det räcker för honom så jag får hjälp!
Då ska jag trappa ner mina mediciner som jag tar idag! 👍🏻👍🏻👍🏻
Så om nån läser detta så håll tummarna 🙏🏻

Likes

Comments