- familjelivet

Godmorgon.
Inatt har vi alla fått sovit och åh vad skönt de var. Tänk så viktig sömn är egentligen!
Idag börjar Daniel jobba, nu jobbar han hela veckan och helgen - förutom Torsdag. Får passa på och umgås innan han drar på jobb.

Idag skulle jag och Leon föräldragrupp öppna förskolan men eftersom han är förkyld så hoppar jag nog det. Hoppas bara vi får komma nästa tisdag istället!

jag har också blivit förkyld och jobbigt är det. Vaknade helt genom förkyld imorse. Bara gubben som är frisk men de kommer väl snart till honom också.

Idag måste jag ta tag i att buzza två produkter samt boka ny tvätt tid.

bilder från weheartit

Likes

Comments

- familjelivet

Jag känner mej så hjälplös. Jag önskar jag kunde ta leons näsa och byta med min. Vi har kämpat i 2 timmar med att få han att somna. varje gång han skulle ta bröstet började han skrika för han inte kunde andas genom näsan. Koksaltlösning och nässug. om och om igen. ingenting fungerar. Han skriker, jag känner mig hjälplös och hjärtat värker. Tog in honom i badet och badade lite med honom. Det släppte lite i näsan och vid nio tiden somnade han gott. 2 timmar efter jag la honom.
Jag sitter i köket och stirrar ut. Hjärtat värker och jag kan inte låta bli att tänka på hur mycket sömn det kommer bli inatt för Leon. Jag hoppas näsan håller sig så han slipper gå igenom detta inatt också.
Jävla förkylning!!
Ovanpå detta så spricker 4 tänder upp varav en har brutit igenom lite redan. Han dreglar som aldrig förr och stoppar allt han får tag på i munnen, om de så är hans egna fingrar han tuggar på. Han fick en alvedon för en stund sedan som jag hoppas har tagit lite av hans smärta.
Min lilla älskling. Gör så ont i mig att se honom såhär. ❤

Likes

Comments

- familjelivet

Godmorgon!
Nej, vi har inte sovit tills nu.
Gick och la mig tidigt igår - vid tio tiden och sov (med några avbrott) till klockan åtta imorse. Leon fick sova och jag. Om de behövdes? Jepp. som tusan.
Leon är lite piggare men fortfarande dunder förkyld.
Både jag och Daniel känner oss små förkylda och hängiga. Vi får kura in oss och bara mysa. När man kollar ut så ska de nog inte vara så svårt....

Leon åker runt i sin gåstol lite.
jag ska ta mig en kopp kaffe och fixa lite med bloggen och Svara på mail.
Vi hörs sen ❤

Likes

Comments

- Leon

Leon har sovit mestadelen av kvällen.. Varit vaken i omgångar men sovit mest. skönt. Han e snorig som tusan.Så jobbigt och lyssna på. Han sover bäst i min famn så får se om han sover i min famn eller bredvid mig. Det som är bäst får det bli. Han har inte feber just nu, skönt för honom. Hoppas slippa den inatt..

Anyways, vinnarna av veckans blogg kommer upp imorgon förmiddag! jag har valt vinnarna ska bara skriva inlägget. ber om ursäkt för det men dagen och kvällen har jag ägnat åt Leon.

Jag ska slänga i mig lite käk sen ska jag också sova!!! Varit vaken sedan 03 inatt ... Nu är denna mamman trött 😴

Likes

Comments