Varning för långt inlägg‼️

I slutet av augusti 2012 började jag få en skev bild av hur jag såg ut, kände mig inte bekväm med min kropp och sa tydligt till mig själv att "väger jag över 60 måste jag gå ner" punkt så var det bara. Ställde mig på vågen innan sommaren var slut och den visade 59kg, jag började må ännu sämre av den siffran så jag bestämde mig för att jag ska ner till 50 kg då är jag nöjd! Gymnasietiden startade i augusti och jag skulle få bo på skolans internat och då såg jag min chans att gå ner i vikt, för mina föräldrar såg ju inte vad jag åt eller inte. I samma veva fick jag reda på att morfar inte hade långt kvar och det fick mig må ännu sämre och idag för fem årsedan den 29 oktober 2012 gick han bort 💔 och den 14 november alltså ca 2 veckor efter detta så hade jag tappat 9,5 kg totalt sen augusti och var nere på 50,5kg (bilden till vänster).

Det eskalerade, jag åt var 16-18.e timme och tyckte det räckte, sov hela tiden och hade ingen ork till något. Slutade med hästarna, slutade träna, hela mitt liv gick ut på att sova i stort sett.. TACK och lov säger jag idag så hade min familj förstått mitt läge och även lärare hade misstankar på att nåt var fel🙏🏻 Idag är träning en STOR del av mitt liv och jag äter MASSOR med mat och totalt har jag alltså gått plus 16-17 kg på 5 år!

Hade någon sagt till mig för 5 årsedan att jag skulle väga 66-67kg och vara superstark skulle jag inte tro på det för 5 öre! Nu lyfter jag 70 kg i marklyft och mer ska det bli 💪🏻 högra bilden är tagen i Hollywood i somras när man kan se EN BICEPS 👏🏻 #jagtogbeslutet

Likes

Comments

Likes

Comments

Just nu sitter jag hos frisören och ska ÄNTLIGEN få ordning på mitt kaos till hår.

Både färg och klipp kommer ske och efterbilden kommer i separat inlägg senare ikväll 👏🏻.

Likes

Comments

Denna veckan blev det pang bom en lång träningsvecka med någon form av träning alla dagar utom fredag vad jag kan se nu 😳.

Brukar INTE ha 6 dagar med träning men just denna veckan är lite speciell då gymmet anordnar med ROSA dans fuego på lördag till förmån för rosa oktober/bröstcancer. Hela denna veckan har vi även en ROSA vecka för just bröstcancer och det har funnits ett tag nu vad jag vet och det känns bra att kunna göra något!

Varje år har vi även spin of hope vilket oxå är en bra sak!

Men som sagt veckan ser ut på följande sätt:

Mån Cirkelfys
Tis Box
Ons skivstång/spin
Tor Cirkelfys
Fre vilodag
Lör ROSA dans fuego
Sön HIT/Ben - beror på kroppen 😅.

En hel del men det ska bli otroligt kul!

Bild från bästa resan i somras till San Fransisco/Los Angeles <3

Likes

Comments

Att komma tillbaka till sin nivå i träning efter ett längre uppehåll. Jag har detta året haft två stycken "sämre" perioder gällande träning och det var i januari då jag fick feber och vilade 2 veckor precis efter nyår och nu i september då jag tog 2 veckor off från allt som hette pass och styrketräning pga sjukdom. BÅDA gångerna nu efter har det varit fruktansvärt tungt att ta sig tillbaka dit man slutade, jag som älskar att träna och pressa mig kände idag att "oh oh nu snurrar det lite mycket" men sen är jag sån att får jag inte ge allt direkt efter en "viloperiod" tycker jag inte det är okej att börja ens.

Börja lagom vet jag inte vad det är längre..

Så det är tufft att komma igång men får man börja med nåt man längtar efter och tycker är kul direkt efter en viloperiod så blir det mycket lättare (tycker jag personligen).

Låter bilden förklara hur jag kände efter dagens HIT :').

Likes

Comments

På 11 dagar! Har alltså varit helt ifrån att träna i 11 dagar och idag kände jag mig såpass att jag fick ihop 8 min på bandet och 41 min stretch/rörlighet och det kändes så himla roligt att äntligen kunna träna igen.

Om kroppen säger kör nu så blir det faktiskt ett enklare styrkepass imorgon med låga vikter och höga repetitioner men det beror helt på vad kroppen och knoppen säger. Jag håller alla tummar jag har och hoppas vara tillbaka där jag slutade snart.

Likes

Comments