Som rubriken lyder har jag ju bestämt mig för att genomföra en dressyrtävling med Bilango i år och går det bra och jag känner att det kan bli något av vad vi övat på så kommer vi, om jag får bestämma iallafall åka på div 3 nästa vår 😃

Som sagt så har jag Planer på att få en liten bättre karriär som dressyrryttare och har därför lite mer ambition när det gäller dressyren. VET också att om Bilango bara vill kan hon bli sjukligt fin och faktiskt ge sig den på att hon ska 👌🏻

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 9 readers

Likes

Comments

Om 125 dagar sitter jag på ett flygplan mot San Fransisco för att sen åka hela vägen till Los Angeles i 2,5 vecka med mamma, lillasyster, halvlillasyster och mammas sambo längtar så mycket!

Men detta betyder också att jag har 125 dagar på mig att toppa bikiniformen och hitta en ny rosa bikini 😇

Detta är bland annat mina enda lediga veckor då jag ska jobba heltid i sommar på världens bästa jobb och jag ser faktiskt fram emot det riktigt mycket 😃

  • 13 readers

Likes

Comments

Helgen började med en bra fredag men noll energi idag, förstår snart inte hur länge man kan gå på "tomgång" förstår knappt vad jag håller på med längre faktiskt..

Mår verkligen inte som jag brukar och det känns inte alls bra, haft ständig huvudvärk en vecka och igår var första gången på länge som jag kunde varva ner på riktigt. Var hos en kompis, sov där inatt och det var behövligt!

Endast ätit frukost idag också och aptiten är dålig :/

Hoppas det ger sig till nästa vecka nu ✊🏻

  • 20 readers

Likes

Comments

Har sedan i söndags mått extremt konstigt, haft huvudvärk, mått illa, varit rent ut sagt svintrött konstant, inte riktigt hängt med på vad som sker osv.

Känns som nåt inte är riktigt bra, speciellt i knoppen då det nästan varit läskigt hur man kan liksom känna sig helt slut alltså att Hjärnkontoret lägger av, och samtidigt försöka vara som "vanligt" det är inget vidare kul faktiskt :/

Klarade iaf av att jobba i söndags och träna igår men idag har det varit värre då jag faktiskt fick åka hem från skolan för mådde inte helt hundra och kom hem och stensomna i x antal timmar :/

Hoppas hoppas det är något tillfälligt bara för såhär kan jag inte ha det längre..

Likes

Comments

Söndag idag och jag jobbar heldag på världens bästa jobb! När jag säger att jag har världens bästa jobb så menar jag det på riktigt!

Från att läsa naturbruk och vara helt inställd på att det var hästar jag ville jobba med till att få sommarjobb på ett gruppboende sommaren 2015 och sen vara fast i jag ville jobba inom vården/Lss och nu som personlig assistent är det bästa "bytet" jag gjort någonsin!

Söndagsångesten har inte riktigt slagit till än heller förutom att jag är extremt trött sen igår men det går över. (:

Likes

Comments

Fick ju ett paket från tyngre igår som innehöll Kasein med smak av kladdkaka, barebells hazelnut cream och en låda med caramel-cashew bars från barebells. Älskar verkligen kaseinet och Barsen då dem är himmelskt goda!

Jag har betalt allt själv så det är inget sponsrat! Sen skulle de inte vara helt fel om man blev det men så är inte fallet :(

Ni som är intresserade av vad som mer finns så kan jag länka det här :)

http://butik.tyngre.se/

Likes

Comments

Hade mer energi idag än igår så fick bli en aktiv vilodag med 55 min på cykeln vilket benen mådde mycket bra av!

Tar en helt träningsfri lördag/söndag istället då jag inte kommer hinna träna på söndag. Blev även ihop tejpad på rehabcenter idag då min höger axel har problem än men jag får träna som vanligt sålänge det inte gör ont.

Det var ju även den internationella kvinnodagen idag som många uppmärksammat såklart då den är viktig enligt MIN åsikt!

Imorgon väntas prov och cirkelfys för min del så får väl se hur detta slutar :|.

Fick även hem mitt paket jag beställt från tyngre idag så tänkte göra ett separat inlägg om vad imorgon. (:

Supermanpyjmasen dagen till ära oxå, sen har jag ju mestadels av nätterna den på mig men den kändes extra bra att ha idag!

Likes

Comments

Tisdag, cirkelfys och nu känner jag mig helt slut rent ut sagt.. är minimalt roligt att gå på diet och känna hur kroppen blir mindre och jag känner bara blä.

Sen har jag inte den blekaste tanke på att se ut som nalle Phu när det börjar närma sig sommar och bikini säsong, så enligt mig själv måste jag dieta just nu.

Blir ingen träning imorgon för min del utan det blir standard vilodag som vanligt 👌🏻

Likes

Comments

Trots värkande baksida lår och en rygg som känns överkörd av en lastbil så fick jag snällt köra igenom ett cirkelgym idag. Cirkelgym är nästan som cirkelfys bara att det är 18 stationer istället för 10 och man gör två varv istället för tre.

Känner redan nu att kroppen kommer må rätt segt imorgon så får hoppas på att det blir ett "snällt" cirkelfys pass imorgon innan en vilodag väntas på onsdag.

Annars är det samma gamla tisdag imorgon som vanligt, skola, jobb sen träna 💪🏻

Nu intar jag sängen och hoppas vakna Någorlunda smärtfri imorgon 😅✊🏻

Likes

Comments

Söndag och jag ska bränna av ett HIT pass om en liten stund vilket ska bli så skönt 😅

HIT är gymmets tuffaste pass och svettfest garanteras, så hoppas att kroppen förstår vad de är som gäller för nu börjar jag bli stressad över beach2017 😥

Formen är inte kass men kan bli så mycket bättre 👌🏻

Standard söndag helt enkelt 😊

Likes

Comments