Just nu sitter jag hos frisören och ska ÄNTLIGEN få ordning på mitt kaos till hår.

Både färg och klipp kommer ske och efterbilden kommer i separat inlägg senare ikväll 👏🏻.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Denna veckan blev det pang bom en lång träningsvecka med någon form av träning alla dagar utom fredag vad jag kan se nu 😳.

Brukar INTE ha 6 dagar med träning men just denna veckan är lite speciell då gymmet anordnar med ROSA dans fuego på lördag till förmån för rosa oktober/bröstcancer. Hela denna veckan har vi även en ROSA vecka för just bröstcancer och det har funnits ett tag nu vad jag vet och det känns bra att kunna göra något!

Varje år har vi även spin of hope vilket oxå är en bra sak!

Men som sagt veckan ser ut på följande sätt:

Mån Cirkelfys
Tis Box
Ons skivstång/spin
Tor Cirkelfys
Fre vilodag
Lör ROSA dans fuego
Sön HIT/Ben - beror på kroppen 😅.

En hel del men det ska bli otroligt kul!

Bild från bästa resan i somras till San Fransisco/Los Angeles <3

Likes

Comments

Att komma tillbaka till sin nivå i träning efter ett längre uppehåll. Jag har detta året haft två stycken "sämre" perioder gällande träning och det var i januari då jag fick feber och vilade 2 veckor precis efter nyår och nu i september då jag tog 2 veckor off från allt som hette pass och styrketräning pga sjukdom. BÅDA gångerna nu efter har det varit fruktansvärt tungt att ta sig tillbaka dit man slutade, jag som älskar att träna och pressa mig kände idag att "oh oh nu snurrar det lite mycket" men sen är jag sån att får jag inte ge allt direkt efter en "viloperiod" tycker jag inte det är okej att börja ens.

Börja lagom vet jag inte vad det är längre..

Så det är tufft att komma igång men får man börja med nåt man längtar efter och tycker är kul direkt efter en viloperiod så blir det mycket lättare (tycker jag personligen).

Låter bilden förklara hur jag kände efter dagens HIT :').

Likes

Comments

På 11 dagar! Har alltså varit helt ifrån att träna i 11 dagar och idag kände jag mig såpass att jag fick ihop 8 min på bandet och 41 min stretch/rörlighet och det kändes så himla roligt att äntligen kunna träna igen.

Om kroppen säger kör nu så blir det faktiskt ett enklare styrkepass imorgon med låga vikter och höga repetitioner men det beror helt på vad kroppen och knoppen säger. Jag håller alla tummar jag har och hoppas vara tillbaka där jag slutade snart.

Likes

Comments

Vaknade av klockan 05.20 idag för sista praktikdagen denna veckan och det var tungt att gå upp när man bara sovit tre timmar på hela natten. Mamma hade födelsedagsfest igår så kom inte i säng förän runt 02 och sen upp 5 de var inte enkelt som ni förstår.

Praktik i 7 timmar sen hem, äta och sitta ner en timme cirkus och sen iväg till HIT.

Har alltså på något konstigt sätt klarat av dagen på 7 timmar praktik, 1 timme HIT och varit vaken i 17 timmar utan att vara alltför snurrig 😱.

Som tur var fanns bästa N på HITen och peppade till 2000 så de blev mycket enklare trots mina dryga 3 timmars sömn, TACK! 😍

Nu ska jag äntligen få sova i mer än tre timmar och imorgon börjar en ny "tid" eller ett experiment eller ja en ny sak helt enkelt 😄.

Likes

Comments

Denna september får gärna rusa och ta slut fortare än kvickt. Känner redan nu hur jag har så mycket som måste göras vecka ut och vecka in och så ska jag hinna med praktiken och jobb och allt däremellan.

Samtidigt som september är början på "byggsäsongen" för min del och jag har som mål att öka i vikter speciellt i bänk, böj och marklyft då jag nu äntligen satt nytt Pb i mark på 70 kg. Stora målet är 100 innan jul men de återstår att se.

Imorgon taggar jag för 8 timmar praktik och ett boxpass vilket ska bli spännande och tufft hoppas jag.

Likes

Comments

Fick rida på en ny häst idag då Bilango blev såld i somras så var de nu dags att hitta en ny stjärna att utvecklas med.

"F" som jag kallar nya stjärnan tills det är helt 100 är ett litet sto på 7 år gammal och lite mindre bygd och jättetrevlig. Hoppas verkligen detta blir bra så vi kan tävla i november. ✊🏻✊🏻

Likes

Comments

Blev ett lite tyngre benpass idag med A som alltid ska mosa sönder och pumpen i låren var enorm helt plötsligt 😳.

Att känna hur benen bara tog så positivt på dagens pass gjorde det mycket enklare att köra på. A som alltid ska göra allt mycket jobbigare pushade jättebra och det är roligt att träna ihop med någon.

Får se om jag kan gå imorgon men oavsett så ska jag äntligen äntligen äntligen få Jympa med ö.d imorgon igen 😍.

10 min hatkärlek av lilla rosa bollen avslutar denna dagen.

Likes

Comments