Helgjobbet avslutades med att jag och Amber satt och hade söndagsmys i stallet i 25 minuter och ja jag gillar verkligen den katten något så fruktansvärt mycket <3

17 timmars Jobb blev det i helgen och nu landar jag i sängen efter alldeles förlite sömn i 2 nätter 😴

Imorgonkväll väntas ben och hoppning med LC 👌🏻

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hade i slutet av september en Photoshoot på gymmet och idag Fick jag några bilder :D

Alla som tränar någon form av styrketräning på gym vet att se bra ut på kort på legday är mission impossible! Eller har jag fel?

Bilderna är fotade av William A Bertilsson (:

Likes

Comments

Dagen har bestått av jobb, benträning och hoppning på Little Casey/Lady Cortezze.

Benpasset blev en kortare variant på 35 min med böj, utfall, fram/baksida lår, benpressar och rumpa men eftersom att jag har dubbla bendagar från denna vecka så kör jag nästa på fredag :)

Hoppningen idag så skulle jag egentligen haft Little casey men då hon som åkte av Lady cortezze efter 20 min kände sig snurrig så snodde jag henne istället :) vilket slutade riktigt bra :D

Imorgon blir det jobb, ryggbygge för min del ^^


Likes

Comments

Hej!

Detta kan bli ett långt inlägg men då jag anser detta som ett viktigt inlägg så har det all rätt att bli långt :)

Om någon hade sagt till mig för 5 år sedan att " om 5 år kommer du jobba med människor" så hade jag bara svarat GLÖM DET!  Det fanns inte på  min världskarta att jag som 20 åring skulle jobba med människor överhuvudtaget det var väldigt långsökt.

MEN vad gör jag idag? Jo jag jobbar som personlig assistent och jag trivs DUNDERBRA med det jobbet och jag skulle aldrig i hela mitt liv vilja byta jobbområde oavsett vad som sker, jag har bestämt mig, jag SKA jobba med människor och jag har fått ett brinnande intresse för just människor med funktionsnedsättning, det är på riktigt dem ROLIGASTE, GLADASTE, MEST UNDERBARA människorna man kan jobba med och detta säger jag för att jag faktiskt tycker så!

Då jag jobbat både på boende, som personlig assistent och ledsagare på 2 år och nu även som ledare för jympapass det senaste året så skulle jag ALDRIG ångra att jag provade, för jag fastnade direkt! Att känna att man gör nåt bra för 50 personer i veckan betyder mycket för mig och att förgylla 50 personers dag känns riktigt bra!

Så nu vill jag att ni som känner till/vet om någon form av organisation som arbetar för att dem här underbara människorna ska få de så bra som möjligt så är jag tacksam för alla tips jag kan få, det skulle betyda massor för mig!

Men som slutsats vill jag bara säga att brinna för någonting som gör både mig och andra glada är något jag verkligen ser upp till, ingenting kan få mig ändra min åsikt om detta och jag vet att jag kommer jobba länge med denna gruppen av människor!Likes

Comments

Hej!

Dagens pass blev rygg som är mitt paradpass lite då jag äntligen ser lite resultat, blev 40 minuter då jag fick känningar i axeln och inte vågade köra längre :/

Men det blev följande:
Marklyft
Sittande rodd
Latsdrag
Rygglyft
Romberna
Rodd i maskin

Ett helt vanligt Ryggpass som funkar för mig 👏🏻

Formen börjar också ÄNTLIGEN ta sig och konturerna smyger fram men då jag faktiskt är tjej så sätter ju sig fettet mest på rumpa/lår så det är det som är ett mission nu att få bort då jag får exem/värmeutslag pga att mina lår går ihop för mycket längst upp :(

Men tycker formen är rätt bra nu så hatare får hata jag bryr mig inte :)

  • 49 readers

Likes

Comments

Hej på er!

Idag är det måndag och jag har fått till veckans första träningspass.

Pass nr 1 var BENPASS på gymmet som bestod av följande :
Knäböj
Utfall
Min version av rumpdödare
Baksida lår
Benpress
Framsida lår
Rumpövning tabata style

Och JA detta känns redan så jag får välkomna träningsvärken :)

Pass nr 2 var ett hoppspecial pass:
Ni som tänker "vad är de?!" Så kan jag säga att jag faktist inte bara tränar styrketräning och cardio utan jag är även mycket aktiv inom ridsporten och varit i 15 år. Men som sagt ett hoppspecial pass med Lady Cortezze som gick kanon! Verkligen allt kändes bra och hon var kanonfin :D

Hoppas ni inte fick en allt förstor överraskning nu :)

Likes

Comments

Hej!

Då jag äntligen fått se att min diet faktiskt får kroppen att ändras blir jag ännu mer motiverad till att köra på och för er som ej vet har jag försökt minska i vikt sedan 11 juli pga vissa hälsoskäl och lite annat men som sagt tog en väldigt fin progress bild igår i samband med vägning/mätning och då blev jag possitivt överraskad av allt! Vågen visade minus 0,8 vilket var riktigt kul och midjemåttet minus 2 så det kändes riktigt bra!

Totalt har jag minskat 2,7kg på dessa 2 månader och 7cm i midjan men jag är faktiskt inte nöjd än då jag har en målvikt som jag vill nå första veckan i juli 2017 då jag senare i juli ska till USA :)

Men just nu så går som sagt "dieten" väldigt bra och träningen går super och jag blir motiverad till att bara köra på tills jag når mitt mål :)

Bilden till vänster är tagen 11 juli och bilden till höger i torsdags 15 september :3

  • 64 readers

Likes

Comments

Hejsan på er!

Då jag var iväg redan 8 imorses på gymmet och kom inte därifrån förän halv 11 och vad gör man på ett gym i 2,5 timme? jo man gör följande

4 set ​Marklyft ​

4 set ​Romber

​3 set ​Rygglyft

4 set Sittande rodd

4 set Latsdrag

3 set+ 15-12-9-6 Höga sittande rodd​​

Och så hinner man med ett egendesignat 50min cardio pass på cykeln med intervaller, detta var en svettfest som heter duga!

:)


Likes

Comments

Godmorgon!

Just nu är klockan 07:06 och att jag är vaken är ju mer eller mindre otroligt!

Som rubriken lyder så fick min gymkompis Johan med mig att springa med löpgruppen igår och det var på riktigt den värsta cardion jag vart med om någonsin! Helt sjukt jobbig men behövande då min kondition har tagit långledigt :) det blev ca 8 km igår och nej jag sprang inte hela tiden men försökte så gott jag kunde :).

Dock måste min kondition komma tillbaka från semestern nu så jag tänkte köra endast rena konditionspass tis/tor/lör i hopp om att få igång den igen :)

Nu hoppas jag alla får en underbar onsdag och jag ska börja förbereda för att åka iväg till gymmet och köra lite ben kanske? Får se vad som känns bäst helt enkelt då jag använt benen rätt mycket både måndag och tisdag denna veckan ^^

Likes

Comments

Godkväll på er, idag fick jag för mig att träna mage vilket inte skett på x antal månader? Så sjukt vad man tappar egentligen eller är de bara jag?!

Passet såg ut som följande

Abdominal maskin

25 kg 4 set 15 reps

Situps på bänk

Kroppsvikt 3 set 15 reps

Knä mot haka

kroppsvikt 3 set 8 reps (jävligt svag här)

Plankan

20 SEK x 3

Omvända crunches med pilatesboll?

kroppsvikt 3 set 10 reps

Rotation i maskin

35kg 3 set 10 reps/per sida

Sen körde jag även igenom mitt pass jag leder på gymmet i 45 min så fick bli dagens cardio plus 5 min cykel som uppvärmning :)

Men där har ni de jag kommer ihåg av dagens pass 🙈

Likes

Comments