Från morgon till kväll, har exakt hela dagen uppbokad imorgon och räknat på att jag kommer vara på språng mellan cirkus 05:00-22:00 vilket jag inte är van vid alls!

Men de ska nog lösa sig i slutändan hoppas jag :).

Nu blir det iallafall sovläge så man kan få några timmars sömn, klockan är ju bara 23:45 så får ju sova i 5 timmar förhoppningsvis 🙏🏻

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Endast två ynka veckor kvar på praktiken och nu börjar det ta på energin ännu mer, trots 3 lediga dagar är jag helt slut och har gäspat hela kvällen 😶 INTE OKEJ!

Nackdelen med att börja veckan med en kväll sluta 21.30 och resten av veckan praktisera dag dvs börja 7.15 tis-fre sen jobb på lördag och tävling på söndag så hej sömnbrist 👋🏻.

Ne, dags att inte sovläge så man iaf får några timmars sömn 😴.

Likes

Comments

Red mitt första dressyrprogram för domare idag tillsammans med Bilango och det gick över förväntan i procent men hon kunde varit galet mycket finare än vad hon var.

Bilango skulle spraka och backa i galoppen och gick inte fram så bra som hon kan men trots de så fick vi 7.or på vissa moment, DUKTIG HÄST!

Nu ska vi finslipa på några detaljer innan vi debuterar våran riktiga tävling den 6 juni 👊🏻

Likes

Comments

Då jag blivit lite avvaktande med bloggen det senaste då jag inte haft så mycket ork.

Praktiken drar extremt mycket energi från både kropp och knopp så jag har knappt besökt gymmet och endast gått promenader för att rensa Hjärnkontoret.

Ska försöka uppdatera lite oftare men det blir som det blir nu sista tiden.

Likes

Comments

Som rubriken lyder har jag ju bestämt mig för att genomföra en dressyrtävling med Bilango i år och går det bra och jag känner att det kan bli något av vad vi övat på så kommer vi, om jag får bestämma iallafall åka på div 3 nästa vår 😃

Som sagt så har jag Planer på att få en liten bättre karriär som dressyrryttare och har därför lite mer ambition när det gäller dressyren. VET också att om Bilango bara vill kan hon bli sjukligt fin och faktiskt ge sig den på att hon ska 👌🏻

  • 52 readers

Likes

Comments

Om 125 dagar sitter jag på ett flygplan mot San Fransisco för att sen åka hela vägen till Los Angeles i 2,5 vecka med mamma, lillasyster, halvlillasyster och mammas sambo längtar så mycket!

Men detta betyder också att jag har 125 dagar på mig att toppa bikiniformen och hitta en ny rosa bikini 😇

Detta är bland annat mina enda lediga veckor då jag ska jobba heltid i sommar på världens bästa jobb och jag ser faktiskt fram emot det riktigt mycket 😃

  • 56 readers

Likes

Comments

Helgen började med en bra fredag men noll energi idag, förstår snart inte hur länge man kan gå på "tomgång" förstår knappt vad jag håller på med längre faktiskt..

Mår verkligen inte som jag brukar och det känns inte alls bra, haft ständig huvudvärk en vecka och igår var första gången på länge som jag kunde varva ner på riktigt. Var hos en kompis, sov där inatt och det var behövligt!

Endast ätit frukost idag också och aptiten är dålig :/

Hoppas det ger sig till nästa vecka nu ✊🏻

  • 63 readers

Likes

Comments

Har sedan i söndags mått extremt konstigt, haft huvudvärk, mått illa, varit rent ut sagt svintrött konstant, inte riktigt hängt med på vad som sker osv.

Känns som nåt inte är riktigt bra, speciellt i knoppen då det nästan varit läskigt hur man kan liksom känna sig helt slut alltså att Hjärnkontoret lägger av, och samtidigt försöka vara som "vanligt" det är inget vidare kul faktiskt :/

Klarade iaf av att jobba i söndags och träna igår men idag har det varit värre då jag faktiskt fick åka hem från skolan för mådde inte helt hundra och kom hem och stensomna i x antal timmar :/

Hoppas hoppas det är något tillfälligt bara för såhär kan jag inte ha det längre..

Likes

Comments

Söndag idag och jag jobbar heldag på världens bästa jobb! När jag säger att jag har världens bästa jobb så menar jag det på riktigt!

Från att läsa naturbruk och vara helt inställd på att det var hästar jag ville jobba med till att få sommarjobb på ett gruppboende sommaren 2015 och sen vara fast i jag ville jobba inom vården/Lss och nu som personlig assistent är det bästa "bytet" jag gjort någonsin!

Söndagsångesten har inte riktigt slagit till än heller förutom att jag är extremt trött sen igår men det går över. (:

Likes

Comments

Fick ju ett paket från tyngre igår som innehöll Kasein med smak av kladdkaka, barebells hazelnut cream och en låda med caramel-cashew bars från barebells. Älskar verkligen kaseinet och Barsen då dem är himmelskt goda!

Jag har betalt allt själv så det är inget sponsrat! Sen skulle de inte vara helt fel om man blev det men så är inte fallet :(

Ni som är intresserade av vad som mer finns så kan jag länka det här :)

http://butik.tyngre.se/

Likes

Comments