Tåg mot Stockholm för att sedan åka ut till Arlanda. Imorgon åker jag till USA!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Grattis på 91-årsdagen morfar, jag saknar dig ❤️

Likes

Comments

Packlista inför semestern är påbörjad och i helgen ska jag börja packa på riktigt. Känns så overkligt på nåt sätt.

Packa är inte min stora styrka här i livet antingen har jag med mig förmycket eller förlite men har iallafall skrivit en lista jag måste följa 😅.

Då jag också jobbar mitt sista pass på lördag EM/natt till söndag morgon så hinner jag packa de mesta på söndag innan tåget till stockholm och Arlanda går på tisdag och flyget på onsdag 😨😨.

Är det någon därute som vet vad som är bra att ha med sig på långflygningar? Dvs 12-14 timmars flyg? Tips mottages gärna!

  • 10 readers

Likes

Comments

Börjar veckan med ett helt dygn ledigt vilket kan vara behövligt efter att ha jobbat 6/7 dagar förra veckan. Jobbar dock tis-söndag sen går jag på semester i lite drygt 2 veckor! 🇺🇸

  • 10 readers

Likes

Comments

Fick ihop lite träning efter jobbet idag och jag som aldrig bokstavligen aldrig tränar bröst fick idag för mig att göra de. Hör och häpna så gick det över förväntan och jag kanske kan börja träna bröst mer än 1 gång i halvåret 🙄. Fick med lite axlar också när jag ändå höll på och äntligen växer dem små axlarna 💪🏻.

Passet bestod utav
Bänkpress i Smithmaskin
Hatelpress
Flyes i maskin
Militärpress
Hantelflyes
Axellyft med viktskiva

Jag är inte alls särkilt stark i min överkropp så därför är den enklare för mig att köra bänk i smithen då jag även har en liten ostabil axel och inte helt ärligt orkar en "vanlig" bänkpress.

Likes

Comments

Efter 7dagars ledighet så väntas nu 6 dagars jobb och totalt 67 timmar. Då jag trivs väldigt bra som personlig assistent så funkar det bra eller bättre med långa dagar än korta.

Min enda lediga dag denna veckan är just nu fredag och då har jag faktiskt ingenting planerat förutom att inte göra någonting, kanske träna men det får vi se. är inte jättetaggad på fredagsfys längre men det blir som det blir.

Hoppas i alla fall att denna veckan går fort för om 2 veckor åker jag till USA!!

Likes

Comments

Imorses var det äntligen dags för Magda att få uppleva sin studentpresent, en LISEBERGSRESA!

Dagen har varit lång, rolig, solig och full med skratt, och jag har varit modig deluxe om jag får bestämma!

Låter bilderna förklara men vi åkte iallafall hem med 5 stjärnvinster varav 1 är min :D.

Emma var självklart med och vi hade så himla roligt!! 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

Likes

Comments

Då Bilango idag såldes så bestämde jag och Alexandra att ha en Photoshoot med henne och dra mig baklänges vilken fin häst hon är 😍 kommer sakna henne något enormt ❤️

Foto: Alexandra H

Likes

Comments

Sitter just nu hos frisören och ska ta ur mitt löshår som suttit i sedan mars. Fick rådet att ta ur det innan jag åker iväg på semester så då fick det bli idag på min lediga vecka som också började idag.

Är faktiskt osäker på om jag bara ska ta ur löshåret eller färga också men det blir bra vilket som då mitt hår behöver färgas!

Resultat kommer i ett senare inlägg.

Likes

Comments

Idag jobbar jag min sista dag innan 7 dagars ledighet väntar. Så skönt att vara ledig en hel vecka innan två intensiva veckor med jobb väntar.

Jobbar 8-20 och det är så chill att jobba långa pass istället för 7-16 eller 8-17 som dem flesta gör. Men jag har en vecka framför mig som kommer bli förhoppningsvis fullspäckad med roliga saker och lite ledigt emellanåt.

Sen går jag på semester den 24 juli och då är det en lång resa som väntar men det får ni veta lite senare. (:

Likes

Comments